- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
Bittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Bittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Kocan olacak adamla kardeşine ya birileri akıl vermiş ya da uyanıklık yapmaya çalışıyorlar nafaka falan vermemek için. Bu kadar sığ beyinli olunur. Vereceği üç kuruş nafaka çocuğunun annesinin onurundan kıymetli demek ki. Şerefsizlik değil de nedir bu?Eltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?