• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tukendimm

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
3 yıllık evliligimizde iki kez aldatilma meselesi geçti ve cok sarsıldık (hala inkar ama inanmıyorum ben ) .. yeni atlattık herseyi ben bi türlü guvenemiyorum, o bana çok normal. bu aralar bena çok soğuk davranıyor .. artık yoruldum birseyler araştırmadan iyice psikolojim bozuldu nasıl davranmalıyım..... bazen bosanma mi diye de düşünmüyor değilim

Iki kere sizi aldatmis birine 3. defa, heleki size soguk davranirken, guvenmek bence aptallik olur. Bosan veya bosanma demek benim haddime degil ama bu iliskinin istikbalinde pek huzur ve guven goremiyorum ben.

Tam da konu bu içimden eskisi gibi ona sarılmak geliyor tam sarilacakken geri çekiliyorum. o içimdeki şey hiç gitmiyor

Tam olarak ne oldu da aldatıldığınızı düşündünüz?

aldatıldıktan sonra affetmek daha sonrakılerıde kabullenmek gibi oluyor ne yazıkkı

Allah kimseye yasatmasin aldatilmayi..

Ama sizde en az esiniz kadar hatalisiniz , affederken yeniden aldatilmayi kabul etmissiniz ..

Malesef ....

Aldatan insana ders versen olmaz , ne yaparsan yap .
Yine donup dolasip birgun aldatir ..
Aldatan esi ya oyle kabulleneceksin , yada ilk defa yaptiginda basacaksin tekmeyi ..

Güven ne yazık ki tek kullanımlık ve tekrarı yok zamanla tekrar kazanirmisin bilmiyorum .
Boşan demek burdaki bazı arkadaşlarımız için o kadar kolay ki ve ben buna çok kızıyorum.
ÇÖZÜM BULMAK İÇİN KONU AÇILIYOR BOŞANMAK ZATEN ONUN DUSUNCELERI ARASINDA VARDIR ! Bizler çözüm bulmak yerine yorum yapmak icin sadece aman bosan deyip geciyoruz biyerden sonra vebal almak oluyor bana göre! !! Böyle konularda lütfen biraz daha anlayış .
K.bakma svygzc her konuda yapıldığı daha fazla dayanamadigim icin yazdim .
sanada gelince araştırma bırak nr yapiyorsa yapsin baska seylerle kafani meşgul et.
Bu yaptığın kendini yipratmak baska bisey değil . Yapacak olan zaten yapar hep kötü düşünürsen kötü olur

Boşan dedik diye kimse gidip de boşanmaz merak etmeyin. Vebalini almış da olmuyoruz.

Ben de artık tükenmiş bi ilişki için inatla 'aman canım bi şans daha ver' diyenleri anlamıyorum.

Adam 2 kez aldatmış, 1 kez olsa hatasını anlamış olsa tamam ama belli ki adamda nasıl olsa karım affeder mantığı var. Bu adamın tekrar yapmayacağı ne malum?

Üstüne bir de konu sahibi mutsuz olduğunu söylüyor, neden böyle bir adamla senelerce mutsuz olsun ki?

Konu sahibi, eşini 2. kez affetmekle hata yapmışsın. Bu saatten sonra çok zor ama boşanmak istemiyorsan psikolojik destek almanı öneririm, eşinle de evlilik terapisine gidebilirsiniz.

3 yıllık evliligimizde iki kez aldatilma meselesi geçti ve cok sarsıldık (hala inkar ama inanmıyorum ben ) .. yeni atlattık herseyi ben bi türlü guvenemiyorum, o bana çok normal. bu aralar bena çok soğuk davranıyor .. artık yoruldum birseyler araştırmadan iyice psikolojim bozuldu nasıl davranmalıyım..... bazen bosanma mi diye de düşünmüyor değilim

Esin kac yasinda canim?

Cok zordur eminim.attigi her adimdan suphe edersin hakli olarak.daha en guzel yillarinizda aldatilmisiniz :KK43: ama bu guvensizlik ve hep bir arastirma cabasi icinde olmak sizi psikolojik olarak cok yorar ve dengenizi bozar.eger artik asla guvenemem ona inanamam diyorsaniz yol yakinken ayrilin derim ben.ama kurtarabilirim dersen bi psikioga git destek al.tek basina atlatman cok zor cunku.ve egr aldatilip affettiysen buda diger aldatilmalarin onunu acmak demek emin ol.acaba siz aldatsaydiniz affedermiydi.bumu kadin erkek esitligi simdi.siz o...u olurdunuz herkes tarafindan dislanirdiniz ama o sadece bir hata yapmis oldu degilmi.......

Esin kac yasinda canim?

İnsanlar bu kadar çaresizken,senin bu kadar sağduyudan yoksun,bu derece sığ olman ne kadar acı ...Ama bazı şeyler kişilerin seçimleriyle alakalı mesela ben senin bu denli gerzek bir soruyu sormanın gerizekalılığa meraklılığından sorduğunu düşünüyorum..Bir de hakaret yemeye meyilliliğin seçim olsa gerek ..Enteresan ,çünkü hiçkimse bu kadar aptal olamaz Allah hiçbir kulunu bu denli beyinsiz yaratmamıştır çünkü ..:KK59:

Karşına al ..neden ,nasil olduysa açık açık anlatsin ..sonra bi kendine dön bunlarla ömür boyu yaşayabilecek misin ..

Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin.

Bitane duzgun erkek yokmu soyle karisina sadik omur boyu aldatmadan seven bende birseyler yasadim ve ben emin olsam yasayamazdim herhalde yuzune vururdum durmadan allah yardimcin olsun

Bir laf vardır, bir kez aldatan bir daha aldatır diye. Hem aldatacak korkusu yaşıyorsunuz hem de güven. İnkar ediyor diyorsunuz. Eşinizin doğru söyleme ihtimali yok mu sizce?

sanırım tam affedemedigin için unutamıyorsun
gerçi unutulacak bişeyde degil aldatılmak

Back
X