- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Evet ama hani bu evlilik için elimden geleni yapmak istediğim için..
yani sonrasında pişmanlığım kalmaması için.
Zira eşim benim için çalışıp para kazanmayı bana hizmet etmek veya lütuf olarak görmeye başladı...
Hayırlısı.
Aynı özveriyi o yapıyormu peki hiç sanmamBen hatalı da olsam alttan almayan biriydim..
Ama madem bu kadar huzursuzluk sadece benden dolayı çıkıyor ( değil ama ) benden yana olan kısmı için çabalamaya onun sevmediği yönlerimi törpülemeye çalışmaktı benimki
iyi de sadece senin çabalamanla olmaz. devamlı alattan alarak ne fayda görebilirsin ki? adam daha da tepene çıkar ancak.
Zamanla geçer bence sabır lazım bende eşimin ilgisizliğinden şikayet ederdim zamanla düzeldi uyurken sarılma olayını hayal bile edemezdim o kadar mutlu olmuştum ki.Eşime bunu çok söyledim..
İnsanlar birbirine misafir, ufak tefek şeyler için kalp kırmaya gerek yok..diye ama bizde işe yaramadı bu .
Aynı özveriyi o yapıyormu peki hiç sanmam
Adam size hatalı olduğunuza çok güzel inandırmış.
Eşiniz değişir mi peki ?Evet fiziksel şiddet değil ama psikolojik şiddete çok maruz kaldım..
Her tartışmada günahkar oluşum, bu yaptıklarımı bir gün çekeceğim, Vs çok söz duydum..
Şimdi elimi açıp dua etmek istesem sanki ALLAH ın karşısına çıkacak yüzüm yokmuş gibi hissediyorum...
Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum..
Eşiniz değişir mi peki ?
Boşanmanız için engel olan ne o zaman ?Hiç sanmıyorum..
İnsan hata yapmaya hep meyillidir . Bir insanın ufak bir hatasında bu kadar esip gürlenmez..
Ben konuyu halledip kapatmaya uğraşırken konu hala sürdürülmez..
Hani dırdır yapan kadın gibi görülür ya genelde..
Bizde ben değilim o, ben dırdırcı baş şişiren biri değilim..
Eşimin çenesi hiç kapanmaz, o hiç susmaz...
Boşanmanız için engel olan ne o zaman ?
Ömrünüzün sonuna kadar bu adamın egosunu sizin üzerinizde tatmin ettiğini mi izleyeceksiniz
Psikolojik şiddet var ????İhanet yok , şiddet yok, küfür vs yok ya benim boşanma sebebim şımarıklık gibi görülür sanırım...
İlerde pişman olmaktan korkuyorum..
Psikolojik şiddet var ????
evliyken aynısını yaşadım , benim hayatımı anlatıyorsunuz gibi hissettim .14 aylık evliyim, genelde tartışmalı geçen ikimizin de çok huzurlu olmadığı bir evlilik.
Karşımda bana tahammülü kalmamış, her tartışmada sesini yükselten, sağa sola vuran..
Ve ben sesimi dahi yükseltmeyişime rağmen.
Bu aralar durulduk..
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Ama dün yine kırdı..
Mağazada sırf onun sevmediği tarz kıyafetlere baktığım için ( v yakalı bluz- gömlek vs)
Bugün yine soğuk rüzgarlar esiyor, arkadaşı ile konuşur gibi mesajlar..
Önceden böyle değildi, beni kırsa hep gönlümü almaya çalışırdı, en kızgın halinde bile bana (bitanem, canım vs ) hitapsız mesaj yazmazdı..
Şimdi ne değişti?
Daha 1 yıl olmasına rağmen o kadar yıprandım ki yıprandık ki..
Tükendiğini hissediyorum yavaş yavaş.
Mutlu uyandığım günler o kadar geride kaldı ki..
Her tartışmada tek hatalı görülmekten, bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun vs. ( dini boyutta psikolojik baskıdan) o kadar yoruldum ki..
Yaptıklarım ise, ona karşı ilgisiz oluşummuş..
Aramız iyi olduğunda ben gayet ilgiliyim, ama kırgın iken bunu nasıl yapabilirim kızlar?
Evimde ev işi ile yemek ile uğraşmaktan başka bir şey yaptığım yok, öyle bir gezip tozmam dahi yoktur.. 2 çift muhabbete hasret kalmaktan başka bişey yapmıyorum..
Çok dağınık yazdım, farkındayım.. ama değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum.
ben de şuan boşanma aşamasındayim bir haftaya biter . Ve bir daha kimseye güvenemem , neden çünkü bu adamla ,evlendiğim adam ayni değildi .Evet bu da diğerleri kadar önemli..
Ama hani derler ya gelen gideni aratır diye..
ilerde bir gün tekrar evlenmeye karar verirsem o kişiyi nasıl tanıyacağım, onun sonradan değişmeyeceğine nasıl emin olacağım.. onları düşünüyorum..
Çünkü bu kişi önceden böyle değildi, benim gözümün içine bakardı.. en sinirli halinde bile absürt bir hareketini görmedim.. bunları düşünüyorumilerde birine tekrar nasıl güvenebilirim...
ben de şuan boşanma aşamasındayim bir haftaya biter . Ve bir daha kimseye güvenemem , neden çünkü bu adamla ,evlendiğim adam ayni değildi .Evet bu da diğerleri kadar önemli..
Ama hani derler ya gelen gideni aratır diye..
ilerde bir gün tekrar evlenmeye karar verirsem o kişiyi nasıl tanıyacağım, onun sonradan değişmeyeceğine nasıl emin olacağım.. onları düşünüyorum..
Çünkü bu kişi önceden böyle değildi, benim gözümün içine bakardı.. en sinirli halinde bile absürt bir hareketini görmedim.. bunları düşünüyorumilerde birine tekrar nasıl güvenebilirim...
Allah aşkına evliliğin oturmadan çocuk yapma demeye geldim. Çok fazla taviz vermeyin. İnşallah en kısa zamanda düzelir deyip gidiyorum.
Eşiniz size " ben seni kusurlu aldım zamanla tamir eder kusurlarını düzeltirim " demişBenim hatalarımı görüp düzeltmeyişimden dolayı bu halde imişiz biz.
Hoş bir tartışma varsa nasıl tamamen tek kişi hatalı olabilir bilmiyorum ama ..
Ben haksız da olsam alttan almadığım zamanlar oldu bu doğru, şimdi elimden geldiğince bunu düzeltmeye çalışmaya çalışacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?