Tükeniyorum yavaş yavaş...

Diyorum ya bana göre yapılacak olan iş belli. Boşanmak.
Sevgisiz,tahammülsüz,Allahım korusun ileride saygısız bir evlilik her ikinize de mutsuzluk getirir bu çok belli.
Tek yanlış evlilik yapan sizler değilsiniz,dünya hali.
Herkesin başına iyi kötü bir sürü hal geliyor maalesef.
Önemli olan bu saatten sonra hayatınızı düzene koymak.
3 günlük dünyada sıkıntı çekmeye değer mi?
Hele ki çözümü bu kadar kolayken.

Haklısınız..
Sanırım boşanmanın doğuracağı sonuçlardan da korkuyorum..
İlerde tekrar birine güvenemeyecek olmaktan..
Çünkü eşim beni çok seviyordu, gerçekten de sevdiğini düşünüyorum çünkü onu çok üzdüğüm oldu ama o benden vazgeçmemişti..
Bu insan sonradan tahammülsüz, vurdumduymaz biri olduysa ben kimsenin sonradan değişmeyeceğine dair nasıl inanırım bundan sonra..

Bu kadar geleceği düşünmek neden?
Önce bir boşanın.
Hayatınızı yoluna koyun,ondan sonrasını hayatın akışına bırakın.
Sevmek ve sevilmek ne güzel duygular,Allahım herkese nasip etsin inşallah.
Ama böyle zorlamayla olmaz ki.
Eşinizin de böyle kötü biri olmasının da sebebi yine yanlış evliliğiniz.
Eminim ki her ikiniz de farklı ve sevgi dolu insanlarla çok daha mutlu olursunuz.

Biliyor musunuz, eşim her konuşmada ben çocuk istiyorum ben çocuk istiyorum der..
Ben yolunda gitmeyen bu evliliğe çocuk istemiyorum.
Kendisi çocuk olunca düzeleceğine inananlardan..
Öyle olsaydı çocukla boşanan hiç olmazdı,siz bu hataya sakın düşmeyin,ne olacağınız belirsiz..

Bana dedi ki; kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsun dedi.. ben de kimse öyle değil, sen de değilsin, ben de dedim..
Dediği laf sen hiç değilsin, senin gibi birini kimse bulmak istemez zaten oldu.. ben çok kötüyüm onun gözünde..

İnanın hatalarım da ne biliyor musunuz,
Mesela onunla ilgilenmediysem bu bir sorun, yanıma uzan dedi ve sıcak olduğu için rahat edemediğim için gitmedi isem bu bir hata..
Yani ben ilgisiz davrandım diye (onun dışında bir evin içinde ne yapılması gerekirse yapıyorum zaten) ben bulunmak dahi istenmeyen bir insan oluyorum..

Öyle olsaydı çocukla boşanan hiç olmazdı,siz bu hataya sakın düşmeyin,ne olacağınız belirsiz..

Allah ım korusun.. rabbim isteyenlere versin, bana da istediğim zaman versin inşallah..
Ben bu mutsuz evliliğime bir de çocuk getiremem, bu mutsuz ortamda bir çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyemem.. benim buna hakkım yok..

Boşanın demek kolay bence. Bizde zor zamanlardan gectik birbirmizi sevgi saygı azalmadı ama bizi kıran birbirmizede kırdıran zaman zaman aileler oldu.
Biz bunu atlattık şimdi okadar baglıyızki aileden hiçbiri yada dışardan biri koparamaz.
Kendi ailesine bi konusma esnasına biri hakkında konusrken örnek verdi ben olsam sizin sözünüzle hareket edip karımdan boşanmam yada hakkında kötü düşünmem dedi ( tanıdık biri oğluyla gelinini ayırmışta)
Benim burda önerebilecegim sahsen benimde yaptığım sey konusmak gayet karşına al acık acık konus.
Sevdgini söyle örnek. Ben bunu baska forumdada yazdım insanlar birbirlerine cok az seni seviyorum diyor. yada hic demiyor. akşamları sarılarak uymuyorlar. Gece su/tuvallet ihtiyacını gittiginde bile öperim sarılırm eşimde aynı şekilde davranır. Karşılıklıdır diye düşünüyorum herzaman (tabi extrem durumlar haric)
severek evlendiniz sanıyorum. Boşanmak yerine ılımlı olmaya konusmaya yeniden evlilige renk katmaya calısın.
Baktınız yine olmuyor ozaman boşanmayı düşünün tabi

evliliğin ilk yıllarında oluyor herkesin absından geçiyor inanın siz şunu düşünün seviyor musunuz seviliyor musunuz ?

he ama bu demek degilki haklı oldugunuz yerlerde alttan alıp kendinizi ezdirin onu kasetmedim. Sadece mantıklı bir insansa konusarak cözebileceginizi aşabilecegiinizi düşünüyorum (aldatma şiddet vs yoksa)

he ama bu demek degilki haklı oldugunuz yerlerde alttan alıp kendinizi ezdirin onu kasetmedim. Sadece mantıklı bir insansa konusarak cözebileceginizi aşabilecegiinizi düşünüyorum (aldatma şiddet vs yoksa)

Şiddet Yok ama psikolojik şiddet var..
Yazmıştım son zamanlarda tartışmalarda ses tonu daha fazla yükseldi..
Bir gün o kadar yükseldi ki üst kattaki komşu kapıya geldi.
Ben tartışma anında dahi bağırmam, normal ses tonu ile konuşurum..
Ki o kadar bağıracağı bir şey yapmamışım (ona yanlış bir şey yapmadım, ortada bir yalan yok) ufacık bir şey için öyle bir rezillik çıkardı ki..
Umarım bir daha yapmaz aynısını..

Bu alttan alma meselesi ise çok yeni, önceden hatalı da olsam alttan almazdım, belki böyle daha iyi oluruz diyerek bunu deneme yoluna girmiştim..
Bilmiyorum bizim aramızda sizinki gibi bir bağ yok..
Her şey pamuk ipliğine bağlı sanki..

Evliliğin ilk zamanlarında olur böyle birbirinizi AYNI evin içinde tanıma evresi. Bizde ilk zamanlar sürekli tartışma halindeydik. Aman Allahım dedim evlilik bu muydu. Yaptığım herşey gözüne batardi begenmezdi. Simdi 4 yıllık evliyiz çok şükür herşey yolunda. Biraz sabret zaman herşeyin ilacı.

Şimdilik çalışmıyorum, tüm gün evdeyim..
Başka ne yapabilirim ? Fikrinizi almak isterim
bir kursa gidebilirsiniz mesela bir hoby edinebilirsiniz sosyaleşmek iyi gelebilir mesleğiniz varmı elnizde bilmiyorum çalışmak bence eniyisi enazından maddi olarak bağımsız olursunuz

bir kursa gidebilirsiniz mesela bir hoby edinebilirsiniz sosyaleşmek iyi gelebilir mesleğiniz varmı elnizde bilmiyorum çalışmak bence eniyisi enazından maddi olarak bağımsız olursunuz

Mesleğim var, devlete atanamadım.. kendisi de özelde çalışma ortamlarını beğenmiyor, güvenilir bir yer arıyor ..
öyle bir yer de bulamadık

Bende bu bağı ikinizinde normal oldugu bir günde yani kabga gürültülü olmadığınız zamanda kurabilecegine inanıyorum. Konuş sonrasinda ki hal ve harektine göre de sarılırısın. Evliligin ilk senesi 3. 5. Senesinde kavgalar oluyor malesef biz 5. Yıldayız cok sükür henüz sorun yok ama bu seferde benim ailem elinden geleni yapiyor gibi. Bende onlarla iletişimimi azalttim evliliğime cok önem veriyorum ailem dahi olsa yıkmalarına izin vermem. Konusmayı bile düşünüyorum düzlme olmazsa da görüşmicem. Sende gerçekten eşinle güzelce tatlı dille konuş nelere kırıldıgını, anlat eski güzel zamanlarnızı hatırlat mutlu oldgunuz dönemleri yine öyle olmak istedigini. Senin icin degerli oldgunu vs

Ya ben anlatamıyorum galiba ne demek istediğimi.
Adam bir hata yapmış,kendisini sevmeyen bir kadınla evlenmiş,şimdi de sevilmediğini hissederek acısını çıkarıyor.
Çocuk istemesi bile bu yüzden aslında.
Bence artık o da sizi sevmiyor.
Her nedense boşanmıyor da.
Bari çocuk olsun da onunla oyalanırım diyor.
Yani siz hiç hata yapmamış da olsanız artık birbirinize tahammülünüz bitmiş.
Sizde sevgi yokmuş onun sevgisi de tükenmiş.

Belki de dediğiniz gibi. O da artık sevmiyor..
Son zamanlarda o kadar şiddetli kavgalar oldu ki belki onun sevgisi de bitti ve ya çok çok azaldı..
Bunu bana söylemesi yeterli aslında, sonuçta kimse kimseye sonsuza kadar katlanmak zorunda değil..
O beni çok seviyor ve makul bir insan diye evlendim, bana olan sevgisi bitmişse eğer, tahammülü de bitmiş biri olarak bu evliliği sürdürmemin anlamı kalmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…