- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Nedenyanlış karar.
üstüne gitmeyin ki amacına ulaşamadıgını anlasın
sizde bazı yerlerde eşinizin isteklerine kulak vermeyi de unutmayın
aynı bizim istedigimiz gibi onlarda umursanmak istiyorlat
şunu da anlamıyorum evde iş+yemek yapmak bir nimetmidir
gezmiyorum kendimi dört duvara hapsettim ama takdir edilmiyorum
kısura bakmayın ama o takdiri duvardan bekleyin çünkü siz ona deger veriyorsunuz
lütfen amacınız olsun kursa gidin çalışmanıza engel yoksa çalışın
olsun yine de birseyler yapabilirsiniz yeter ki kendinizi yanlızlıkla cezalandırmayınİş arıyorum.. bulamadım
haksız olan siz misiniz de hep alttan alma kararı alıyosunuz? o neden alttan almıyo? padişah torunu filan mı?
Evliliğin ilk yıllarında olurmuş böyle biz çok şükür birkaç aya atlatmıştık geçer inşallah zamanla bana sarılıp uyumuyor diye üzüldüğüm adam hiçbirşey yapmadan bir aydır sarılıp uyuyor çok şükür bazı şeyler zamanla oluyor...
iyi de sana göre de o haksız.Yazdığım gibi genelde her tartışmada çoğunlukla haksız olan ben olarak görülmekten dolayı..
Onun da haksız olduğu yerler varmış ta en çok ben haksızmışım..
Çok ciddi tartışmalar olmadığı müddetçe madem en çok hata bende istemediği yönlerimi törpüleme kararı almıştım..
Ben hiç küs kalmadığımdan biz bunu hiç yapmadıkBöyle tartışmalı zamanlarda o yatağın bir ucunda, ben bir ucunda yatarız..
"Altta kalanın canı çıksın derler" ya ben onu "alttan alanın canı çıksın" olarak uyarladım kendi hayatıma. Öyle kolay kolay alttan almam ben.
Haklıysan neden susuyorsun? Sesin çıksın biraz..
Ben hiç küs kalmadığımdan biz bunu hiç yapmadık
iyi de sana göre de o haksız.
Sevdiğim insanlarla küs kalamam ki sevmediğim insanlarında suratına bile bakmam sanırım kaybetme korkusu bana bunu yaptıran ya o yarın hayatta olmazsa pişmanlık yaşamak istemiyorum.Ne güzel... nasıl başarıyorsunuz bunu.. mutluluğunuz daim olsun
Ben bu ilk zamanlar kavga gürültü olur cağnım üzülme diyenleri anlamıyorum.
Karşındaki kişiyi iyi tanıdıysan,karakterine güveniyorsan ilk günleriniz bal gibi geçer.
Konu sahibi sizi de eşiniz iyi sindirmiş.
Nedir bu haklı olduğunuz halde alttan alma allasen ....
Sevdiğim insanlarla küs kalamam ki sevmediğim insanlarında suratına bile bakmam sanırım kaybetme korkusu bana bunu yaptıran ya o yarın hayatta olmazsa pişmanlık yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?