- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Konu sahibi arkadaşlara cvp verirken bile yumuşacıksın, iyi niyetli bi kız olduğun kanaatine vardım hatta okadar iyi nniyetlisinki, eşin tarafından bu niyetinin suistimal edildiğini düşündüm..Eşime bunu çok söyledim..
İnsanlar birbirine misafir, ufak tefek şeyler için kalp kırmaya gerek yok..diye ama bizde işe yaramadı bu .
Konu sahibi arkadaşlara cvp verirken bile yumuşacıksın, iyi niyetli bi kız olduğun kanaatine vardım hatta okadar iyi nniyetlisinki, eşin tarafından bu niyetinin suistimal edildiğini düşündüm..
Saflığından yararlanarak seni haksız olduğuna inandırmış.
Ezdirme kendini, umarım herşey düzelir,mutlukuklar dilerim
Sizin açtığınız tüm konuları biliyorum. Neden çift terapisi almıyorsunuz? Sizin de onun da çok hatanız var, ikiniz de çözemiyorsunuz.
Evliliğin daha çok başındasınız. Tepkiler biraz abartılı ama her evlilikte olabilecek şeyler bunlar. Özellikle sizin zamanlarınızda. Biz de eşimle en ufak şeylerden kavga ederdin birbirimizi yerdik. Zamanla oturur. Baktınız tepki çok büyüyor,abartama artık uzatma yeter diye tepki verin. Ama alttan alarak değil tepkinizi ciddi koyun. Ben artık konuları öyle kapatıyorum bana artık tartışmak gereksiz geliyor. Boş yere birbirimizi kırıyoruz. Çnemli olan tartışmalar ne kadar uzun sürüyor yani küslükler? Eğer kısa sürede kendinize geliyorsanız çok takmayın kafanıza.
Ayyy evliligimizin ilk yillari bizde boyledik hatali hep ben olurdum kendisi hep zeytinyagi gibi uste cikan taraf olurdu. Simdiyse tam tersiadami oyle biktirmisim ki simdi tartismak dahi istemiyo bizde kolay asmadik 1.5 yil surdu onun zeytinyagi oldugu gunler. Umarim hemen atlatirsiniz daha fazla yipranmadan..
yav he he diyip geç yoksa başa çıkamazsınYazdığım gibi genelde her tartışmada çoğunlukla haksız olan ben olarak görülmekten dolayı..
Onun da haksız olduğu yerler varmış ta en çok ben haksızmışım...
yav he he diyip geç yoksa başa çıkamazsın
insanoğlunun doğasında var maalesef ego kavramı ve sen ne kadar alttan alıp şımartırsanBilmiyorum, tek bildiğim iyi değilim.... ama eşim olacak kişi bunun farkında dahi değil, beni mutlu etmek bu durumları düzeltmek için hiçbir çabası dahi yok..
insanoğlunun doğasında var maalesef ego kavramı ve sen ne kadar alttan alıp şımartırsanBilmiyorum, tek bildiğim iyi değilim.... ama eşim olacak kişi bunun farkında dahi değil, beni mutlu etmek bu durumları düzeltmek için hiçbir çabası dahi yok..
Okuyunca kendimi gördüm sende. Eşlerimiz aynı. Her kavga da ben hatalıyım o hep haklı. 2.5 senedir bu böyle. Denemediğim şey kalmadı artık uğraşmayı bıraktım. Nereye kadar giderse. Şimdi yatağa uzandım boş boş telefon elimde kafamı dağıtmaya çalışıyorum.14 aylık evliyim, genelde tartışmalı geçen ikimizin de çok huzurlu olmadığı bir evlilik.
Karşımda bana tahammülü kalmamış, her tartışmada sesini yükselten, sağa sola vuran..
Ve ben sesimi dahi yükseltmeyişime rağmen.
Bu aralar durulduk..
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Ama dün yine kırdı..
Mağazada sırf onun sevmediği tarz kıyafetlere baktığım için ( v yakalı bluz- gömlek vs)
Bugün yine soğuk rüzgarlar esiyor, arkadaşı ile konuşur gibi mesajlar..
Önceden böyle değildi, beni kırsa hep gönlümü almaya çalışırdı, en kızgın halinde bile bana (bitanem, canım vs ) hitapsız mesaj yazmazdı..
Şimdi ne değişti?
Daha 1 yıl olmasına rağmen o kadar yıprandım ki yıprandık ki..
Tükendiğini hissediyorum yavaş yavaş.
Mutlu uyandığım günler o kadar geride kaldı ki..
Her tartışmada tek hatalı görülmekten, bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun vs. ( dini boyutta psikolojik baskıdan) o kadar yoruldum ki..
Yaptıklarım ise, ona karşı ilgisiz oluşummuş..
Aramız iyi olduğunda ben gayet ilgiliyim, ama kırgın iken bunu nasıl yapabilirim kızlar?
Evimde ev işi ile yemek ile uğraşmaktan başka bir şey yaptığım yok, öyle bir gezip tozmam dahi yoktur.. 2 çift muhabbete hasret kalmaktan başka bişey yapmıyorum..
Çok dağınık yazdım, farkındayım.. ama değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum.
Mantık evliliği yapmış olmanız sizin kötü bir insan olduğunuzu göstermez.Sandığınız kadar iyi niyetli değilim...
Benim de hatalarım var..
Bu evlilik belki de benim yüzümden bu hale geldi..
Ama ufak tefek nazlara veya ufak tefek hatalara tahammülü kalmamış insan var karşımda.
(Aramız bir olaydan dolayı bozuktur, bu olayı dile getirip tartışmayı ben başlatırım, ama bunun bir sebebi var , o noktada eşim hatasını kabul etmiyor işte.. sorun yaratan hep ben görünüyorum, ben ona uzak davransam ilgisiz davransam bu bir kavga sebebi mesela..
Madem bana karşı tahammülü bu kadar çabuk bitecekti hemen 1 yılda bu yola girmeseydi benimle..
Hangi evlilikte tartışma vs yok ki..
Ben eşimle aşk evliliği yapmadım, mantık evliliği yaptım..
Sonradan severim diyerek..
Ben de çok iyi biri değilim yani..
Mantık evliliği yapmış olmanız sizin kötü bir insan olduğunuzu göstermez.
Ancak mantık evliliği yapıp da nazınızı çekmenizi beklemeniz yanlış bence.
İnsan ancak sevdiği ve sevildiği ortamda tolere edebilir bazı hataları.
Bence evliliğinizi boş yere uzatmayın.
Eşinizi de kendinizi de yok yere yıpratmayın,gençliğiniz heba oluyor,bu sevgisizlik üzerinde.
Bunu göremiyor olmanız daha üzücü bence.
Eşiniz de yanlış yapmış o zaman.Eşim beni çok seviyor (du)...
onu sevmeyişimi bildiği halde bu yola girdi benimle ve ben de büyük hata ile girdim.. bana hep sonradan seversin derdi.
Çok mücadele etti evlilik öncesinde evlenebilmek için.
Zaten onun sevgisine güvenmesem kendimde sevgi yokken bu evliliğe adım atmazdım ki..
Eşiniz de yanlış yapmış o zaman.
Sonradan seversinle evlilik mi olur?
Allah aşkına oyun mu oynuyorsunuz nedir?
Şu anki sizi üzmelerinin tek sebebi bu işte,sevilmediğini hissetmek ne acı.
İnsan gerçekten hayattan soğur.
Eşiniz niye boşanmak istemiyor anlamadım.
Kendisini sevmeyen bir kadınla mutsuz evlilik.
Adam takıntılı mıdır nedir?
Okuyunca kendimi gördüm sende. Eşlerimiz aynı. Her kavga da ben hatalıyım o hep haklı. 2.5 senedir bu böyle. Denemediğim şey kalmadı artık uğraşmayı bıraktım. Nereye kadar giderse. Şimdi yatağa uzandım boş boş telefon elimde kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Artık evlilikten o kadar soğudum ki. Eşim az önce seni seviyorum yazmış. Cevap dahi vermek istemiyorum. Bilmiyorum içimden gelmiyor.
İlişkinizi çok yıpratmışsınız ya düzeleceğini sanmıyorum,çocuk yapmayın bari.
Diyorum ya bana göre yapılacak olan iş belli. Boşanmak.Hani bazen insanın dili bağlanır kabullenir söz edemez ya..
Ben öyle oldum, bu evlilik öncesi benim gözüme bir perde indi..
Diyorum demek ki bunları yaşayacakmıştım, kaderimde varmıştı demekki bunlar.
Ben kendisine iyi olduğumuz zamanlarda gayet ilgili sıcak davranıyorum, kendisine de söylüyorum bak ben sana hep böyle davranabilecek biriyim, bu senin de elinde lütfen bunu gör diye..
Tartışmaları çözme yolunda da eğilim gösteriyorum, daha ne yapabilirim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?