Herkese selamlar tüm bacak popodan itibaren ayak bileğinde kadar yağ aldırma işlemi yaptıran var mı , germe olmadan.1.70 boya 80 kiloyum bacaklarım çok yüklü sonuç alamamaktan korkuyorum , doktor çok inceltme yapılmayacağını söylüyor güzel sonuç alan var mı acaba 15 gün sonra operasyonum var
Herkese selamlar tüm bacak popodan itibaren ayak bileğinde kadar yağ aldırma işlemi yaptıran var mı , germe olmadan.1.70 boya 80 kiloyum bacaklarım çok yüklü sonuç alamamaktan korkuyorum , doktor çok inceltme yapılmayacağını söylüyor güzel sonuç alan var mı acaba 15 gün sonra operasyonum var
Merhaba ben 16 eylülde tüm bacak lipo oldum basenden ayak bılegine kadar ve karın germe amelıyatı oldum şuan 3. Haftanın içindeyim norluklarım ve agrılarım oluyo aşırı ödemliyim bnde olup üzernden bir sene gecen varmı merak edıyorum acıkcası şuan şişlıklerden ve sertlıkten vücut seklim belli degıl eskisi gbiyim yani zatem 3-6 aya kdar ödem devam eder denıyor bnde yasayıp görecegm
Çok geçmiş olsun , iki işlem de zor iyi ikisini birden yaptırabilmissiniz benim çok yakın arkdasim karın germe oldu Mayıs ayında suanbes ayı doldu ve inanılmaz değişim oldu resmen 38 beden oldu üstü, 92 kiloyla girmişti iki hamilelik sonrası.dr emre Gönen di.simdi bende aynı Dr a tulum bacak liposuction olucam ama benimde üst beden 38 alt beden 42-44 arası kilo fazlalığı orda olduğu için tereddüt de ediyorum bir yandan böyle durumlarda sarkma olabiliyormuş galiba , sizde bacak durumu nasıl acaba , fark edilir mi incelme acaba ,
Çok geçmiş olsun , iki işlem de zor iyi ikisini birden yaptırabilmissiniz benim çok yakın arkdasim karın germe oldu Mayıs ayında suanbes ayı doldu ve inanılmaz değişim oldu resmen 38 beden oldu üstü, 92 kiloyla girmişti iki hamilelik sonrası.dr emre Gönen di.simdi bende aynı Dr a tulum bacak liposuction olucam ama benimde üst beden 38 alt beden 42-44 arası kilo fazlalığı orda olduğu için tereddüt de ediyorum bir yandan böyle durumlarda sarkma olabiliyormuş galiba , sizde bacak durumu nasıl acaba , fark edilir mi incelme acaba ,
Tesekür ederim aslında brlıkte zor olmadı yani şöyle karın zor olmadı bnm üst bedenim zaten küçüktü 38 sznki gbi sadece sezeryan göbegm vardı 30 kılo verdim öyle kalan kılolarm için lipoya karar vermştm alt bacagmda hiç kılo gtmemşti şuanda altta belli degıl hiç daha ödemli oldugum için mi bılmıyorum sert ve şiş acıda var hala eskisi gbiyim yani belirgin degıl şuan hâlâ korseliyim zaten bakalm 3-6 ay a anca oturuyo dıyorlar ama inş öyle olur ve alt baldrım özellıkle incelirde artık çizme giyeblrm srf onun için oldum bu amelıyatı en cok alt baldrm için zaten ve şuan hiç belli degıl aynı a
İnşallah istediğimiz şekilde olur sonuclarimiz , bende bu ayin 15 inde giricem , umuyorum sonuç mutlu eder beni de , size de acil sifalar ve güzel dileklerimi gonderiyorum , bot ve çizme giyeceğimiz günler yakındır inşallah
Benim çevremde de yaptıranlar oldu, germe olmadan da toparlayan var ama beklentiyi gerçekçi tutmak önemli arkadaşım.
Sonuç kişiye göre değişiyor. İnşallah tam istediğin şekilde olur her şey.
Aynen öyle çok haklısın , Dr dahi çok abartı fark olmaz olamaz dedi , bacak incecik de yapılır ama sağlıklı olan durum bu değil dedi , sanıyorum en az riskle maksimum yapılabilen neyse oraya kadar yapıp bırakacak gibi ama yine de razıyım bu halinden daha iyi olacağını düşünüyorum açıkçası.
Benim arkdasim karın germeden son derece memnun kaldı , kol yaptıran tanıdığım yok ama onyuzden fikrim yok açıkçası , kol germede iz çok belli oluyor gibi duruyor .kol ve bacaktaki germe işlemine izden dolayı ben hiç sıcak bakamadım
İnşallah istediğimiz şekilde olur sonuclarimiz , bende bu ayin 15 inde giricem , umuyorum sonuç mutlu eder beni de , size de acil sifalar ve güzel dileklerimi gonderiyorum , bot ve çizme giyeceğimiz günler yakındır inşallah