Tüm bacak liposuction

Allah şifa versin inşallah. Germe yoksa ağrı da çok olmaz sanırım bende germe olduğu için ağrı tavan dı ama şükür iyiyim inşallah sizde iyi olursunuz.

Merhaba öncelıkle cok gecmş olsn baldırınızdanda yag alındımı ve amelıyattan sora baldr kısmının ölçüsünde degişiklik varmı yoksa ödemden dolayı aynımı ödem durumunuz nedir şuan

Evet alındı , ilk üç gün bariz incelme gözlemleniyordu , ama şimdi ödemler çok fazla olduğu için cm olarak neredeyse amaliyat oncesinden daha fazla ama ben incelmiş halini gördüğüm ve ondan da daha fazla incelecegini bildiğim için odemlerden sonra, suanki haline takilmiyorum.cunku ilk gün pansumanim yapılırken dr um bacağımı yukarıya kaldırdığında net bariz incelmeyi gördüm şimdi şiş tabi ama geçecek.o yüzden canımı sikmiyorum.bugun 1.haftam
.

Fatma hanım sizin gidişat nasıl acaba bacaklarda asimeyriler var mı benim 56. Gün oldu ama hala baldırkarım çok şişko ve iç bacağım çok asimetrik

Anladım ben yarı baygınken amelıyatn ilk günü nasıl ince vs die herkes yorum yapmştı ama bn görmedgm için suanda hala şiş ve asimetrık oldugu için bi ümitszliğe kapılıyorum bi an olmycak gbi ama inş dedgnz gbi 3 ay sonunda incelir düzelr

Fatma hanım sizin gidişat nasıl acaba bacaklarda asimeyriler var mı benim 56. Gün oldu ama hala baldırkarım çok şişko ve iç bacağım çok asimetrik
Benimde aynı yaa hala şiş ve asimetrık dedgnz gbi bılegm topuk altına kdar hala şişko ama ödem oldugu belli bu şişliğin szndemi oyle

Benimde aynı yaa hala şiş ve asimetrık dedgnz gbi bılegm topuk altına kdar hala şişko ama ödem oldugu belli bu şişliğin szndemi oyle
Evet çok ödemli şuan.eskisinden bile kalın bileklerim ama normal, sonuçta ödemin en pik seviyesi ilk bir ay , çekilmeye başlayınca eminim ki istediğimiz gibi olacaktır.benim bugün 8. Günüm Arnica jel ile masajlara başladım tüm bacağa Jeli sürüp masaj yapıyorum.artik doktor ne derse öyle devam , ama moralinizi bozmayın sonuçta o kadar işlem gördük tabiki incelecegiz sabır diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…