Tüm bacak liposuction

Aynen yukardada dedgnz gbi sabrszlanıyoruz hemen görmek istıyoruz sonucu biraz ondan oluyo ama hakikaten burda takıplemek de en azndan bilgi oluyo bşrbrimize motive oluyo bnce.
Dedgnz gbi bnmde basenlerim düz mesela orda cok belli gttgi bide karın germe olunca bnde belim aşırı gzel dümdüz karnım ama işte baldrlarda tık yok dha ve hakkaten küçük topugumun cevresi şiş uyuşuk ordan bılıyorum ödemli oldugumu yoksa bakacak olursak baldrlarm aynı amelıyat öncesi gbi yani ama sabrla beklıyorum bakalm inş incelecek ve o giyemedgmz çizmeleri giyecegz

Doktorum önerdi yaptrablrsenz die ama ben manuel olarak bulamadm yapanı hastsanede yapılsaydı önerirdi die dşünüyorum bnde lenrdrenaj masajı cihazları varya gzellik merkeznde ona basladm ama farkı varmı yokmu bılemıyorum acıkcası zaten günlük bi saat yuruyus ypıyorum bide şuan amelıyta grdgm kıloma döndm ama ödem öi gdıyo kılomu bılemiyorum

Rica ederim ne demek keşke benden önce biri de yazsaydı gidişatı önden öğrenirdim lenf masajını yaptırmadım Evde her gün kendim yapıyorum kremle 1 kere akşamda havam varsa kantaron ile yapıyorum doktorum önermedi diğer şekilde vücudu zorlamaya gerek yok yavaş iyileş iyice otursun dedi. geçmiş olsun size de

İnecek daha çok inşallah iyi olacağız o pantolonlar giyilecek o botlar çizmeler giyilecek inşallah benim iç bacak sol da çok var şişlik ben hatta orası olmamış bile diyorum bakalım 3 at sonunda ne olacak

Fatma hanım sizdede tüm vücutta kilo almış gibi bi his varmı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum tatıdan korkuyorum zaten 10 gündür çıkmadım ama basenin zitade sanki tüm vücudum kilo almış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…