Peki eşiniz yardım etmiyor mu?Öyle değil... ben zamanında dolapta katli dururken ütüsü bozulan elbiseleri ayıklar tekrar ütülerdim... çünkü bütün heryer tertemiz olurdu iş biterdi kendime iş yaratırdım... inan zamanla ve ilerleyen yaşla alakalı, bi de çocuklar... inan nefretlik.... eve gel yemek yap bulaşıkları topla mutfağı topla çamaşırla ugras dus al saç yap ders calisacak zaman kalmiyor.. bazen sinir krizi geçirip agliyorum
Eşim 3 vardiye çalışıyor, arti burdaki iki işçi sendikasında birinci baskan sürekli calisiyor maalesef... ama misafir gelecekse ben yemekleri yaparim o evi temizler..Peki eşiniz yardım etmiyor mu?
Aslında bunu konu sahibine yazmıştım kusura bakmayın. Ben bunu zaten erkeklerden neden is beklenmiyor diye sormak için yazdım. Kadın maaşlı ev hanımı ve anne olacak. Ve super olacak her ise yetişecek daha kötüsü bunu bekleyende yine bir kadın olacak. Bizler erkekleri hiç evde is yapmaz diye buyutursek sonuçlarıda bu olur. Ya anlayın kadınlar süper women degil. Enerjileri bitmez degil.....Eşim 3 vardiye çalışıyor, arti burdaki iki işçi sendikasında birinci baskan sürekli calisiyor maalesef... ama misafir gelecekse ben yemekleri yaparim o evi temizler..
Kesinlikle katılıyorum... hic bir kadın kendini super olmak için zorlamak mecburiyetinde degil:)Aslında bunu konu sahibine yazmıştım kusura bakmayın. Ben bunu zaten erkeklerden neden is beklenmiyor diye sormak için yazdım. Kadın maaşlı ev hanımı ve anne olacak. Ve super olacak her ise yetişecek daha kötüsü bunu bekleyende yine bir kadın olacak. Bizler erkekleri hiç evde is yapmaz diye buyutursek sonuçlarıda bu olur. Ya anlayın kadınlar süper women degil. Enerjileri bitmez degil.....
Benimle konuşmadınız. Ama doğru duymuşsunuz. Maalesef zaman zaman içinde parça kalabiliyor ve bu da kokuya neden oluyor. Kokuyu engellemenin iki yolu var. Ya parça kalmaması İçin kontrol edeceksiniz ya da koku önleyici sprey kullanacaksınız. Bir de kedicanların sürekli kuru mamayla beslenmesi gerek. Yaş mama katı yapmalarını engelleyebiliyor çünkü. Ama öte yandan normal kedi kumu kullandığınızda ne kadar sık temizlerseniz temizleyin sürekli olarak bir koku var. Genele baktığınızda her şekilde daha faydalı bir ürün.Sizinle mi konusmustuk tam hatirlamiyorum ama bu forumdan bir uye cok rahat oldugunu soylemisti bu tuvaletin.
O konusmanin uzerine ikna olup catgenieyi aldim.. Mayis ayiydi sanirim ama henuz hiç kullanmadim
Ulke degistirme durumumuz oldu o yuzden kaldi oylece kenarda, kurulum bile yapmadik..
Simdi gelecek hafta Turkiye'ye kedilerimi almaya gidecegim bu tuvaleti de valize atip yanimda getirsemmi getirmesemmi karar veremiyorum.
Memnun kalmam diye korkuyorum.. Catgenie hazir henuz sifirken onu satip yerine litter robot open air 3 alma gibi bir fikir de var aslinda aklimda . Ama klasik kum tasima fikri de hic cazip gelmiyorCok kararsizim..
Beni bu kararsizliga surukleyen sey Kurutma esnasinda -icinde kati parça kalirsa- cok koku yapiyor diye bir cok yorum okumus olmam.. Bu dogru mu?
Koku olayi aklimi cok karistiriyor.
Sizin söylediklerinizi forumda genelde yazarım sonra gelip feminaziler beni topa tutuyor. Bu arada kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunuyorum ama kadın erkek eşit olmalı deyip biz kadınları iyice ırgat etmediler mi sizce de hanımlar? Ben burada bir kadın erkek eşitliği göremiyom kadının sömürülmesini görüyorumOfff bu konu ne zaman bitecek acaba.Arkadaşlar evi temizlemek,yemek yapmak,çocuğa bakmak,misafir ağırlamak kadının görevi değildir.Kadın isterse yapar.Evet eskiden çoğu kadın ev kadını olduğundan, bu işleri halletmiş, çünkü görev paylaşımı yapılmış.erkek çalışmış kazanmış,kadın evi idare etmiş.Ama çalışan bir kadından bunu beklemek ve psikolojik baskı yapmak artık bitmeli.Kaynananıza ben köle değilim deyin.hem işe git hem eve gel çalış.Kendinizi kimseye ezdirmeyin lütfen.Ne kaynananın ne kocanın bir kadına ,ev işi yapmıyor diye bunu yapmaya hakkı yok.Kaynana çok üzülüyorsa oğlunun yerine temizlesin evi
Kesinlikle katılıyorum eşitlik filan yok,kadın sömürüsü var.Çalışan kadına evin temiz değil,çocuğunla ilgilenmiyorsun baskısı yapılır, çalışmayan ev kadınınına aman sende bütün gün evde oturup geziyorsun tozuyorsun koca para yiyorsun denir.Kadın ne yapsa kimseyi mutlu edemiyor.Özelliklede hem cinslerimizi mutlu edemiyoruz.Kadın erkek eşit diye,çalışmak özgürlük diye diye kadınları iyice köleleştirdik toplum olarak.Şimdi kaynanalar çalışan gelin istiyor, ama hem çalışsın hem evde oğluna hizmet etsin,hem evine gelsin ona çay yapsın temizlik yapsın.İşin ilginç yanı o kadar sindirilmişiz ,o kadar inandırılmışızki, böyle bir durumda bize birşey denince kendimizi suçlu hissediyor ve nasıl yeterim,nasıl daha çok temizlik yaparım filan diye kendimize yükleniyoruz.Yazık üzülüyorum halimizeSizin söylediklerinizi forumda genelde yazarım sonra gelip feminaziler beni topa tutuyor. Bu arada kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunuyorum ama kadın erkek eşit olmalı deyip biz kadınları iyice ırgat etmediler mi sizce de hanımlar? Ben burada bir kadın erkek eşitliği göremiyom kadının sömürülmesini görüyorum
Bakın bizden hem ev kadını hem iş kadını performansını aynı anda bekliyorlar
Ev iş yemek temizlik çocuk her şey her şey bizde
Evde otursam amenna evimi bal dök yala yaparım
Ya bizi eşitlik diye diye sömürüyorlar. Para getirirken eşitlik ev işlerinde kadının işi diye beynimize kazımışlar.
Nasıl değişecek bu devir bilmem.
Evlendim eve geliyorum evin dağınıklığını topla derken saat 10 oluyor ki benim eşim evde yemek yapar evi de temizler. Diğerlerini düşünemiyorum
Evlilikten ne umdum ne buldum
Okulda bunlardan şikayet eden kadınları kınardım yapmayın o zaman diye. Güya ben sürekli kocamla gezecektim şimdi evde kedi kumu temizliyorum sabah akşam.
Bence şu anda bu konuda sömürülen kadına bir isim koydunuz siz, maaşlı ev hanımı.Aslında bunu konu sahibine yazmıştım kusura bakmayın. Ben bunu zaten erkeklerden neden is beklenmiyor diye sormak için yazdım. Kadın maaşlı ev hanımı ve anne olacak. Ve super olacak her ise yetişecek daha kötüsü bunu bekleyende yine bir kadın olacak. Bizler erkekleri hiç evde is yapmaz diye buyutursek sonuçlarıda bu olur. Ya anlayın kadınlar süper women degil. Enerjileri bitmez degil.....
Ben buna katilmiyirum. Hafta sonlari evdeyim yine dagilmiyor. Dagilmasina musade etmiyorum cunku. Her esyanin yeri belli olunca dagilmiyor. Kullanildiktan sonra isi biten alindigi yere konunca ortalik hep derli toplu oluyor.Bence de calisan insanlarin evi daha temiz oluyor cunku evde yasayan yokdüz mantik
selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
O zaten elde var bir. Duzenli insanin evi ne dagilir ne kirlenir. Ama iste 7 gun icinde yasanilan ev ile 2 gun icinde dolu dolu yasanilan evin temizlik ihtiyaci bile farkli oluyor.Ben buna katilmiyirum. Hafta sonlari evdeyim yine dagilmiyor. Dagilmasina musade etmiyorum cunku. Her esyanin yeri belli olunca dagilmiyor. Kullanildiktan sonra isi biten alindigi yere konunca ortalik hep derli toplu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?