tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Benim kv de temizdir titizdir evine biri gelse aman ora batacak aman şura batacak diye aklı gider şimdi kapısını açan yok yalnızım diye ağlıyor. Ev işi değil mi yapılır amaaaan.

Peki eşiniz yardım etmiyor mu?

Peki eşiniz yardım etmiyor mu?
Eşim 3 vardiye çalışıyor, arti burdaki iki işçi sendikasında birinci baskan sürekli calisiyor maalesef... ama misafir gelecekse ben yemekleri yaparim o evi temizler..

Bir arkadas demis ya cidden temizlik fitrat isi. Titizsen kendinden kisip yapiyorsun o temizligi. Ben de calisiyorum biri bebek 2 kizim var. Haftasonu detayli temizlik yaparim.Gece yatmadan her yeri toplar mutfagi tertemiz yapar Tuvalet vs yikar öyle yatarim. Isten gelince yemegi koyar supurge yapar Gerekirse toz alirim. Yemek faslindsn sonra tezgahta bulasik bekletmem. 7 buck gibi bu isler biter cocuklarima zaman ayiririm Bir duzene oturunca sorun olmuyor . Evim hep temiz ve duzenlidir.ha ben boyle mutluyum siz de mutlu olacaginiz sekilde yasayin kv falan begendirmek için kendinizi kasmayin

Eşim 3 vardiye çalışıyor, arti burdaki iki işçi sendikasında birinci baskan sürekli calisiyor maalesef... ama misafir gelecekse ben yemekleri yaparim o evi temizler..
Aslında bunu konu sahibine yazmıştım kusura bakmayın. Ben bunu zaten erkeklerden neden is beklenmiyor diye sormak için yazdım. Kadın maaşlı ev hanımı ve anne olacak. Ve super olacak her ise yetişecek daha kötüsü bunu bekleyende yine bir kadın olacak. Bizler erkekleri hiç evde is yapmaz diye buyutursek sonuçlarıda bu olur. Ya anlayın kadınlar süper women degil. Enerjileri bitmez degil.....

Kesinlikle katılıyorum... hic bir kadın kendini super olmak için zorlamak mecburiyetinde degil:)

Hem para kazanıp hem evin tüm yükünü yüklenmek zorunuza gitmiyor mu?kv çok biliyor da oğlu da o evde yaşıyor bi de laf yapıyor nasıl sabrediyorsunuz.benim için ciddi kavga sebebi.
Ev işi çalışan kadının görevi değildir

Böyle bi laf duysam yapıştırırım cevabı.ev benim değil mi ister temizlerim ister çöp içinde otururum. Kime ne?

Benimle konuşmadınız. Ama doğru duymuşsunuz. Maalesef zaman zaman içinde parça kalabiliyor ve bu da kokuya neden oluyor. Kokuyu engellemenin iki yolu var. Ya parça kalmaması İçin kontrol edeceksiniz ya da koku önleyici sprey kullanacaksınız. Bir de kedicanların sürekli kuru mamayla beslenmesi gerek. Yaş mama katı yapmalarını engelleyebiliyor çünkü. Ama öte yandan normal kedi kumu kullandığınızda ne kadar sık temizlerseniz temizleyin sürekli olarak bir koku var. Genele baktığınızda her şekilde daha faydalı bir ürün.

Sizin söylediklerinizi forumda genelde yazarım sonra gelip feminaziler beni topa tutuyor. Bu arada kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunuyorum ama kadın erkek eşit olmalı deyip biz kadınları iyice ırgat etmediler mi sizce de hanımlar? Ben burada bir kadın erkek eşitliği göremiyom kadının sömürülmesini görüyorum

Bakın bizden hem ev kadını hem iş kadını performansını aynı anda bekliyorlar
Ev iş yemek temizlik çocuk her şey her şey bizde

Evde otursam amenna evimi bal dök yala yaparım

Ya bizi eşitlik diye diye sömürüyorlar. Para getirirken eşitlik ev işlerinde kadının işi diye beynimize kazımışlar.
Nasıl değişecek bu devir bilmem.

Evlendim eve geliyorum evin dağınıklığını topla derken saat 10 oluyor ki benim eşim evde yemek yapar evi de temizler. Diğerlerini düşünemiyorum
Evlilikten ne umdum ne buldum
Okulda bunlardan şikayet eden kadınları kınardım yapmayın o zaman diye. Güya ben sürekli kocamla gezecektim şimdi evde kedi kumu temizliyorum sabah akşam.

Valla elimden geldigince dikkat ediyorum temizligime ama her zaman tertemiz olmuyor. Soyleki 12 de evden cikiyorum. O saate kadar kahvalti ortalik toparlama okula hazirlik 2cocugu hazirla zaman geciyor. Okuldan gelince de bi ustun koru supurebilirsem cok iyi ama genelde kaliyor. Temizlige ayircam saati cocuklarima ayirmaya karar verdigimden beri cocuklarimda bende cok mutluyum. Bugun evim daginik evet haftada 1temizlik yapiyorum her dolabim duzenli tertemiz degil ama cocuklarim cok mutlu. Cunku tum enerjimi onlara ayiriyorum aksamlari. Onlar buyucek o zaman evimde temiz olur her yerde derli toplu olur. Onemli olan simdi onlarla gecirdigim guzel anilar diyorum. Keske bunu en bastan dusunseydim. Oglumun da ilk 3senesini daha dolu dolu gecirseydim diyorum

Calisiyorum. Daginikligi sevmem ben. Daginik evde kafam da dagilir. Haftada bir temizlik yaparim ama ev hep derli topludur. Neyi nerden aldi isem kullandiktan sonra yerine koyarim. Yemek yaparken bir taraftan da cikan bulasiklari yikarim. Yemek yapimi bittiginde ortada bulasik da kalmaz. Ben aradigimi bulamayinca sinir olanlardan oldugum icin herseyin yeri bellidir. Esyalarin yerini o yuzden kolay kolay degistirmem. Az ve gerekli esya vardir. Gereksiz her esya toz ve daginikliga, kalabalikliga neden olur. Cok esya olunca ev esya yuku gibi gorunur, gozumu de yorar, isi de bitmez cok esyanin. Duzenin calismakla alakasi yok, size bagli. Eger derli toplu yasamayi seviyorsaniz derli toplu oluyorsunuz. Ben evim daginik oldugunda ruh hali de bozulanlardanim.

Kesinlikle katılıyorum eşitlik filan yok,kadın sömürüsü var.Çalışan kadına evin temiz değil,çocuğunla ilgilenmiyorsun baskısı yapılır, çalışmayan ev kadınınına aman sende bütün gün evde oturup geziyorsun tozuyorsun koca para yiyorsun denir.Kadın ne yapsa kimseyi mutlu edemiyor.Özelliklede hem cinslerimizi mutlu edemiyoruz.Kadın erkek eşit diye,çalışmak özgürlük diye diye kadınları iyice köleleştirdik toplum olarak.Şimdi kaynanalar çalışan gelin istiyor, ama hem çalışsın hem evde oğluna hizmet etsin,hem evine gelsin ona çay yapsın temizlik yapsın.İşin ilginç yanı o kadar sindirilmişiz ,o kadar inandırılmışızki, böyle bir durumda bize birşey denince kendimizi suçlu hissediyor ve nasıl yeterim,nasıl daha çok temizlik yaparım filan diye kendimize yükleniyoruz.Yazık üzülüyorum halimize

Ben çalışmıyorum ama evim her zaman tirtimiz değil. Dağılıyor, batıyor. Bir de cidden biriltikçe daha zor oluyor temzilemesi en iyisi her gün az az yapmak. Az eşya tutmak yaşam alanında. Başka türlü derli toplu olunmaz.

Bence şu anda bu konuda sömürülen kadına bir isim koydunuz siz, maaşlı ev hanımı.

Aynen maaşlı ev hanımı olalım kocamızdan 1 kuruş istemeyelim her şeyimizi hatta çocuğun masraflarını bile biz ödeyelim kocalarımız da yazık çalışıyorlar ama onlar...
Maaşlı ev hanımı tabirini çok tuttum.

Bence de calisan insanlarin evi daha temiz oluyor cunku evde yasayan yok düz mantik

Bence de calisan insanlarin evi daha temiz oluyor cunku evde yasayan yok düz mantik
Ben buna katilmiyirum. Hafta sonlari evdeyim yine dagilmiyor. Dagilmasina musade etmiyorum cunku. Her esyanin yeri belli olunca dagilmiyor. Kullanildiktan sonra isi biten alindigi yere konunca ortalik hep derli toplu oluyor.

Kayınvalide kim oluyormuş demeye geldim

Kendi kayınvalideme yettim hepinizi kurtarcam bu kadınlardan

Ben buna katilmiyirum. Hafta sonlari evdeyim yine dagilmiyor. Dagilmasina musade etmiyorum cunku. Her esyanin yeri belli olunca dagilmiyor. Kullanildiktan sonra isi biten alindigi yere konunca ortalik hep derli toplu oluyor.
O zaten elde var bir. Duzenli insanin evi ne dagilir ne kirlenir. Ama iste 7 gun icinde yasanilan ev ile 2 gun icinde dolu dolu yasanilan evin temizlik ihtiyaci bile farkli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…