- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Ayy bende de 2 tane bebe var. Ben de istiyorum robot süpürge ama köseleri temizleyebiliyor mu? Cekis gücü falan iyi mi? Bir de halida calisabiliyor mu? Sizinkinin marka model nedir? Ayy cok soru sordum kusura bakmayin. Günde 3 kere ev süpürmekten yildim gercektenHepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Ne bekliyor sizden KV? Haftada bir gün siz mi çağıracaksınız?aynisini yaşıyorum
Hangi süpürgeden aldınız ben de almayı düşünüyorum 2 kedim varHepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Sürekli ağlayan bir bebeğim var ama evim temizdir.selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
Çocuklu ev toplu durmaz.hep dağınıktır hep birtaraflarda oyuncak vs vardır.eğer öyle değilse anormal bence.selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
robot süpürge şu kendi kendine dolaşıp etrafı süpürüp silen makinelerden mi? Biraz bilgi verebilir misiniz
Hepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Ayy bende de 2 tane bebe var. Ben de istiyorum robot süpürge ama köseleri temizleyebiliyor mu? Cekis gücü falan iyi mi? Bir de halida calisabiliyor mu? Sizinkinin marka model nedir? Ayy cok soru sordum kusura bakmayin. Günde 3 kere ev süpürmekten yildim gercekten
Peki sadece düz zemin mi süpürüyor yoksa kendi kendine parkeden halıya falan geçebiliyor mu, halı süpürüyor mu? Bir de markası ve fiyatı nedirEvet onlardan :) ben basit bi model aldım ama emiş gücü çok iyi. Güzel çekiyor yani. Bizim zaten yatak odalarının ve mutfağın kapısı sürekli kapalı oluyor kedi olduğu için. O yüzden basit model bizim işimizi görür diye düşündük. Üst modellerde sanal duvar falan var (nereyi temizleyeceğini kısıtlıyorsun), yer de silenleri var. Ama dediğim gibi bizim ihtiyacımızı en basiti de görecekti, onu aldık.
Peki sadece düz zemin mi süpürüyor yoksa kendi kendine parkeden halıya falan geçebiliyor mu, halı süpürüyor mu? Bir de markası ve fiyatı nedir
Çok teşekkür ederimHalıya çıkabiliyor zaten. Eğer çok kalın halılardan değilse sorun olmuyor. Ben xiaomi mi vacuum cleaner aldım. 2174 tl verdim. Daha uygunlar ya da daha pahalılar da var ama xiaomi nin parçası kolay bulunuyor diye onu tercih ettik biz.
benımde cocugum var nerdeyse hergun mısafırım var ısım kendı ısım bırkac saat ugrarım ama genel olarak yogunumdurben fazlasiyla dağınığım..
toplasam yine dagiliyor..
hep ayni...
akşam temizlemeye çalışıyorum..
hiç yorulmasam diyorum...
çamaşır bulaşık ütü her zaman olur..
ama süpür sil işlerim her zaman olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?