tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Ayy bende de 2 tane bebe var. Ben de istiyorum robot süpürge ama köseleri temizleyebiliyor mu? Cekis gücü falan iyi mi? Bir de halida calisabiliyor mu? Sizinkinin marka model nedir? Ayy cok soru sordum kusura bakmayin. Günde 3 kere ev süpürmekten yildim gercekten

Hangi süpürgeden aldınız ben de almayı düşünüyorum 2 kedim var

Sürekli ağlayan bir bebeğim var ama evim temizdir.

Çocuklu ev toplu durmaz.hep dağınıktır hep birtaraflarda oyuncak vs vardır.eğer öyle değilse anormal bence.
Ev dağılmasın diye çocuğa oyuncak vermeyen hiçbirşeye dokundurmayanlar anormal.

Dip köşe süpürmüyor, yuvarlak olduğu için sıfıra sıfır alamıyor yani. Ama büyük iş kurtarıcı emin olun. Bugün oğlumu yatırırken yatak odasını süpürttüm, yemek yerken de mutfağı. biraz pahalı aslında ama parasını da sonuna kadar hak ediyor bence. Şimdiye kadar aldığımız en işe yarar şey sanırım. Halıya da tırmanmada problem yaşamıyor. Hatta çamaşırlığın ayaklarından bile atladı biraz uğraşıp. Xiaomi mi vacuum cleaner aldım ben. Basit modelinden aldım. Yer silmeleri olanları falan da var da çok para vermek istememiştim açıkçası.

Evet onlardan :) ben basit bi model aldım ama emiş gücü çok iyi. Güzel çekiyor yani. Bizim zaten yatak odalarının ve mutfağın kapısı sürekli kapalı oluyor kedi olduğu için. O yüzden basit model bizim işimizi görür diye düşündük. Üst modellerde sanal duvar falan var (nereyi temizleyeceğini kısıtlıyorsun), yer de silenleri var. Ama dediğim gibi bizim ihtiyacımızı en basiti de görecekti, onu aldık.

Peki sadece düz zemin mi süpürüyor yoksa kendi kendine parkeden halıya falan geçebiliyor mu, halı süpürüyor mu? Bir de markası ve fiyatı nedir

Peki sadece düz zemin mi süpürüyor yoksa kendi kendine parkeden halıya falan geçebiliyor mu, halı süpürüyor mu? Bir de markası ve fiyatı nedir

Halıya çıkabiliyor zaten. Eğer çok kalın halılardan değilse sorun olmuyor. Ben xiaomi mi vacuum cleaner aldım. 2174 tl verdim. Daha uygunlar ya da daha pahalılar da var ama xiaomi nin parçası kolay bulunuyor diye onu tercih ettik biz.

Çalışıyorum çocuğum yok ve neredeyse hiçbir iş yapmıyorum. Yardımcı geliyor evin durumuna göre haftaya bir ya da 2 haftaya bir. Kayınvalideme de söylüyorum ,ki kendi çalışmadığı halde benden dağınıktır, Dünyaya bir kere geldim ve temizlikle vaktimi harcayamam diye. Bu tamamen benim tercihim mesela annem temizlik yapmaktan keyif alır öyle bir anneden ben hiç olmamışım

Bir gecede 5 saksı boyadım, 5 farklı model yaptım-tasarladım.
Sabah bir portre çalışması kaktüs saksısı hazırladım (Kardeşimin doğum günü yaklaşıyor, onun için).
Uykum bugünlük 4 saat.

Tuvaletleri yıkadım, bulaşık makinesini yerleştirdim.
Yatağım dağınık; aynı yatağa yatacağız zaten bozulacak gerek yok bugün.
Çamaşırlar katlanacak, bir kısmı oğlanın odasında, bir kısmı salonda yığılı. Umurumda değil şimdilik, yarın toplarım.
Mutfakta yeni bulaşıklar evye içinde bekliyor, sorun yok, bekleyiversin, tabak çanak bardak bitmedi ya.
Geçen gün oğlum yeni sanat çalışması için salon halısını seçmiş, biraz bi sileyim dedim sonra "Amaağn yıkamaya veririm" dedim bıraktım, şimdi çok desenli bir salon halım var.
Sabah eşim kendine türk kahvesi yapmış, benim odada içmiş fincanını da hatıra niyetine bırakmış (Acele çıkacaktık), yanımda duruyor şu an o fincan, bakışıyoruz. Bir ara mutfağa giderken alır götürürüm.
Oğlan, oyuncaklarını salona yaymaya karar vermiş, legolardan bi ev yapmış (Nasıl da çirkin bir ev anlatamam), bahçe yapmaya çalışmış, çiftlik yapmış hayvan yerleştirmiş, garaj yapmış ve elletmiyor/toplatmıyor/toplamıyor. O inşaat orada duracakmış. (2 gündür orada)
Pazar gün öğlen üstünden evi süpürmüştüm, belki de cumartesi, birkaç yere kırıntı dökülmüş olabilir.
Birkaç yere de ben boya dökmüş-saçmış olabilirim. (Fırçaları hayvan gibi şey yapıyorum bazen)

Dağınığım, bir miktar pisim, gelen bu halde gelebilir problem yok.
Pis diyen olursa çok da fifi, canımı sıkan olursa da ham saksı fırlatırım kafasına.
Saksılarımla aşk yaşıyorum çünkü ve ev şimdilik umurumda değil. :)

3 aylik 2 bebekle su anda maksimum yapabilecegin yemek ve tuvalet temizligi.Haftada 1 de supurmeye calisiyorum.

Çalışıyorum, 3 yaşında oğlum var. Her hafta yapılacaklar listemde gideceğim konser, okuyacağım kitaplar ve izleyeceğim diziler ve filmler vardır. Evi sürekli toplar, pratik yemekler yaparım. Ayda bir de dip köşe için temizlikçi çağırıyorum. Evim pırıl pırıl değildir ama çok dağınık da değildir. Temizliğe ömrünü adayanlardan olamadım ben de.

Hayır malesef hiç yetişemiyorum ;(
Bir de bende bebekte yok sizde daha zordur.
Çocuklu ev her daim Dağınık olur zaten.

bu kısının yapısıyla da alakalı calısıp calısmamakla alakası yok mesela benım kafam kopsa hamam bocegı gıbı uc gun daha yasar, yıne de evı temızler oyle ölürüm yanı

kı cok yogun calısma donemım oldu gerekırse uyumam yıne temızlerım ama bu benımkı dogru veya normal anlamına da gelmez ben boyleyım baskası da daha rahattır bu kısının kendısını ılgılendırır rahatsızsa gelmesın veya yardım etsın ozaman bırıne senın evın pıs demek ne bıleyım pısse bıle pıssın denmez bunu dıyebılecek kadar samımı olan da bır ısın ucundan tutar ozaman yanı ...

benım annemde calısan kadın cok rahattır dagınıktır etrafta tozlar ucusmaya baslarsa yerlerı supurur falan takmaz pek bende ınanılmaz dıkkat ederım hergun ev bal dok yala olmalı benımde yapım bu saygı duymak gerekır kayınvalıdenız saygısızca konusmus

benımde cocugum var nerdeyse hergun mısafırım var ısım kendı ısım bırkac saat ugrarım ama genel olarak yogunumdur
tam olarak evın sıstemını esya azalttıgımda oturttum
once resmen hışım cıkıyordu belım kopuyordu yoruyordu temızlık cunku ınanılmaz cok esyam vardı
sımdı evde kullanmadıgım 1 bardak bıle yok fazladan aklınıza gelebılecek fazla olan herseyı dagıttım bazılarını saattım bazılarını ıhtıyac sahıbıne verdım halıdan tutun kıyafete mutfak esyasına aklınıza ne gelırse

sımdı tum evı komple cıkartıp temızlesem yorulmam cunku esya yok ıtıp cekıp kaldıracagım bosaltıp dolduracagım durum yok cok pratık oluyor

oyuncakların hepsını cıkarmam bellı baslı 10 oyuncak var 5 dolapta 5 acıkta 3 ayda bır donusumlu kaldırır degıstırırım sıkılmasın oyuncaktan dıye

katlı hıc kıyafetım yok pıjamalara kadar askıda katlamak hem zaman hem yer kaybı asınca hersey goz onunde tertıplı o yıl bır kıyafetı gıymemıssem hemen verıyorum baskasına 1 yıl musade tanıyorum gıymedıgım fazladan duran corabım bıle yok

az esya cok huzur dıyorum yanı haftada 1 gun 2 saat buzluga yemek pasta falan hazırlayıp koyuyorum e dolap ıclerıne de duzenleyıcılerden aldım buzluk hazır dolaplar duzenlı bır gunluk toz alma da yapınca dagılacak bırsey kalmıyor kı

aldıgınızı ısınız bıtınce yerıne hemen koyarsanız zaten dagılmıyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…