tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Benzer şeyleri eşimle konuşuyoruz sürekli..
Epey farkındalık kazandı sayemde sürekli ev işi yapıyor. İnanılmaz üzülüyorum kadınlarımıza.

O zaten elde var bir. Duzenli insanin evi ne dagilir ne kirlenir. Ama iste 7 gun icinde yasanilan ev ile 2 gun icinde dolu dolu yasanilan evin temizlik ihtiyaci bile farkli oluyor.
Yok bence bu kisiye bagli. Tatillerde 1 ay evde kaldigimda da hic dagilmadi ev. Oglum kucukken de calismiyordum o zaman yine dagilmadi. Oyuncaklari en fazla ortada oluyordu sonra ben topluyordum. Tamamen kisinin kendisine bagli. Calisan kadinlarin evi daginik olur diye savunanlar da olabilir. Ben kisilikle alakali goruyorum bu durumu. Kimisi de duzeni sevmiyor mesela. Duzenli evde huzur bulamadigini, rahatca uzanamadigini soyleyenler de var. Ben se daginik evde yapamiyorum. Kisiye bagli bence.

İstatistiklere falan bakmak lazim eglenceli sonuclar cikabilir aslinda

Eşime sömürülen çalışan kadınlardan bahsettiğimde ama siz annesiniz herşeye yetersiniz bik bik diyordu ,hadi ordan ortalama 50 kg fani bi kadınım,sırtıma kaldıramayacağım yükü verip aslansın kaplansın yaparsın deyince gaza gelmiyorum sadece sinir oluyorum,sizin cinsiniz rahat edecek diye muhteşemmişim gibi şikayet etmeden yaşayamam vs diye o kadar çok anlattım ki artık ya beynini yememden sıkıldı ya da acıyor sürekli ev işi yapıyor. Ezdirmeyin kendinizi ya valla yapmazsa ayda 800 tl temizliğe veririm. İktisat yapacaksak beraber yapalım eskitemem kendimi

O kayınvalide azcık da oğlunu gazlasın mesela,çalışan erkek de temiz olabilir oğlum yaparsın alışırsın ha gayret desin

Tuttum seni
Fenasin yanlız
Ha bide bendensin

O zaten elde var bir. Duzenli insanin evi ne dagilir ne kirlenir. Ama iste 7 gun icinde yasanilan ev ile 2 gun icinde dolu dolu yasanilan evin temizlik ihtiyaci bile farkli oluyor.
Evde yaşayan sayısı düzenli 1 kişi olsa ev dağılmaz ama diğer vatandaşlar aldıklarını ortaya bırakıp toplamadan gidince sizde toplamazsanız 5 gün bir tabak bir sehpaya yapışınca o ev yine dağılıyor...
Düzen nizamı herkesin benimsemesi lazım ama kocalar bunu yapmıyor maalesef...

Bilemedim
5 gun bir tabagi kaldirmayan adami da koca diye evde beslememek lazim bir yandan
Gerci bunu yapan kadin da cok
Millet dagitsin ben toplayayim derseniz o evde hic isiniz bitmez. Ben olsam asla yapmam o kosullarda

bu tür konulari okusukça kalktım..
allahtan eşim evde.. adama yardim ettirdim..rahatsizdi kem küm etti..
her taraf temizlendi mis gibi misss..:) iyi oldu:)
çocukla zor oluyor dagitiyor napabilirim..

Benim kv de temizdir titizdir evine biri gelse aman ora batacak aman şura batacak diye aklı gider şimdi kapısını açan yok yalnızım diye ağlıyor. Ev işi değil mi yapılır amaaaan.
kaynanamin bitmeyen misafirleri..
misafirler gittikten sonra hemen temizliyor..:)
battirdi mi içi gidiyor..
mesela ben bişey battirdim.. sonra eve aşagiya indim ki süpürge sesi
kızı da ayni annesi gibi..
olmaz ki böle biraz pis kalsin nolcak..
onlar hiçç pis kalmaz:)

Bence de calisan insanlarin evi daha temiz oluyor cunku evde yasayan yok düz mantik
kaynanamin düşüncesii..
bende acaba tertemiz mi... ( ama öle düşünmüyorum tabi. misafir gelince anca.. yaa çatkapıı... ayy kusura bakmayin dersin... utanirsin.. işte.. kayinvalidem hiçbirine çatkapı gitmemiştir.. çalışanin evine gittiğini de bilmiyorum ya bi göreydi...)
benim evimde çocuğum var.. dagitiyor.. hangi birine ilgileneyim..
çocuğumn istekleri bitmiyor...
gerektiği kadar yapmayı çalışıyorum.. yapacak bişey yok.

boşver..çocuğuna harcayacagi vakit daha kıymetli..

Benzer şeyleri eşimle konuşuyoruz sürekli..
Epey farkındalık kazandı sayemde sürekli ev işi yapıyor. İnanılmaz üzülüyorum kadınlarımıza.
burda konu açan birisi vardi evde her işi kocasi yapan...
işte ben ona özeniyorum...
benim kocamin bi pazari var öğlene kadar uyuyor...
sonra pazar alışverişe...
ben 9 da kalkıyorum çocuk uyaniyor yemek yediriyorum kahvaltı hazirliyorum...
sonra eşimi uyandiriyorum...

Cumartesi sabahı o uyuyor,Pazar sabahı uyandırıp çocuğu eline verip iki üç saat ben uyuyorum,asıl uykuya benim ihtiyacım var o deliksiz uyuyor

Cumartesi sabahı o uyuyor,Pazar sabahı uyandırıp çocuğu eline verip iki üç saat ben uyuyorum,asıl uykuya benim ihtiyacım var o deliksiz uyuyor
dün eşim2 odayı temizledikten sonra bol bol uyudu...
bende temizlik yaptım geri kalani
iş 1 de başlayıp 9 da bitti.. arada verdim tabi kahve molasi
sonra ara yerim kaldi onu eşime postaladim:)
nabim yapsın bi zahmet..
bende tv ve üniteyi sehpalari felan sildim..
ev temizlenince içim rahat oluyor..:)
sonrasinda 9 dan sonra film keyfi

boşver..çocuğuna harcayacagi vakit daha kıymetli..
Kesinlikle öyle o yüzden her zaman onlarla ilgilenirim hep ilk onlardır. Hatta ailem arkadaşlarım TV yi aç izlesin izlerken ev işi yap diye akıl veriyorlar. Hayatımda duyduğum en kötü sözlerden. Onlar büyüyünce tertemiz olurum o da belki önceliklerime ekleme olmazsa

Çalışıp da evin dip köşe temiz olmasını istiyorsanız temizlikçi alacaksınız. Net.
Şahsen bütün hafta çalışıp da haftasonumu cam silmeyle, perdeleri yıkamayla, mutfak dolaplarını silmeyle vs. geçiremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…