tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Bence o önem sırasına göre değişiyor gerçekten. Ben temizlik yapmayı oldu olası hiç sevmedim çalışırken hele çamaşırlar tam bir bunalımdı. Şimdi yine haftanın büyük bir kısmı dersaneye gidiyorum yemeğimi keyifle yapıyorum ama öyle temizlik konusunda mahir değilim. Eminim ablam olsa evi derki toplu olurdu ama yemek mutfak o kadar iyi olmazdı.

Ama onlar yapabiliyor diye kendinizi kötü hissettirmelerine hiç bakmayın. Bana da kayınvalidem diyor gece 3 e kadar çamaşırları ütüler kaldırırdım şöyle böyle.. Herkesin kendince bir düzeni alışkanlığı önemsediği ve her şeyden önce vücudunun kaldırabilme oranı vardır.

oyyy ben 1 bebeyle halimizi düşünemiyorum 2 bebeyle Allah sana kolaylıklar versin arkadaşım

Çalışırken de evdeyken de hiçbir zaman çatkapı birine kapımı açacak kadar evim toplu olmadı. Bir hafta önce yıkadığım yorgan yastıklar şu an salonda duruyor. Alıp yerine koymak kaç saniye sürer ama yumurta kapıya dayanmadan bana o evi toplama aşkı şevki gelmiyor. Geçen yatılı misafirim gelecekti cam bile sildim sanırım bu hayatımda ikinci kez oldu güzel de sildim demek ki isteyince ben de yapabiliyorum o halde yapmama ne gerek var çünkü istemiyorum çok özeniyorum derli toplu evlere de ben sürekli bunu yapamam. Şimdi çocuğum uyudu ben gidip kahvemi alıp oturcam niye mutfağı toplayım diye düşünüyorum

Ya niye hep oyunu babalar, temizliği analar alıyor bacım? Tam tersine alıştıralım bu erkek cinsini. Yok öyle çocuğu oyalıyorum adı altında halıya, koltuğa post gibi yayılmak. Verin ellerine bezi, deterjanı, azıcık kol kası yapsınlar.

haftada bir gün yerleri süpürüp silip toz alırız banyoları yıkarız kafi evimizi herkes tertemiz bulur tabi daha bebiş yok doğduktan sonra nasıl olur bakalım

Normalde toplu insanlarsınız o zaman :) eşim de ben de dağınığız bazen öğrenci evine dönüyor ev vallahi darlanıyorum

SiZdekinin fiyati nedir

Normalde toplu insanlarsınız o zaman :) eşim de ben de dağınığız bazen öğrenci evine dönüyor ev vallahi darlanıyorum
şimdilik ev kitap gibi vallahi 2 buçuk yıllık evliyiz eşimde bende mesela kırlent yamuk dursa rahatsız oluruz ama bebekten sonra ne olacağız bakalım

bende temizlikten çook. söle yığılmış.. elimde cips bi elimde kumanda ayaklarimi uzatmiş bir şekilde film izlemek istiyorum yaşasın daginklik

ben kitpaligimi bile atmak zorunda kaldım. sürekli ordaki kitaplığa dadaniyordu ufak olan. üstelik başına devrilme riski de vardı. kitapları silme sürekli toz alma çabası. kitapları bazanin altına kaldırdım. kitaplığı birine verdim. kıyafet vs çıkarıyorum mutfağa hicbirsey almıyorum tost makinem bile yok çünkü yerim yok tezgahda. tost canımız cekerce tencerede yapıyoruz.

daha büyük parclari da henüz atamadım 3+1 eve cikmayi düşünüyorum. belki o zaman gerekir diye henüz çıkarmadım. bir de mesela konsolu çıkardım.elden diyelim konsolun içindekileri nereye koyacağım. o tip sorunlar var.

bir ara 3 ki koltuğunu bile atmıştım sadece 2li koltuk artı tekliyle idare ettim. sonra onlari da attım iki tane 3 ki aldım. çünkü bebege bakmak için annem vs gelirse yataklı lazım diye iki tane çekyat tipli karyola aldım.

öyle işte taşınmayı ve bebeğin biraz büyümesini bekliyorum biraz daha hafifletmek için. uyutmak için salıncak var mesela. o da baya yer kaplıyor ama durmak zorunda.

şimdilik ev kitap gibi vallahi 2 buçuk yıllık evliyiz eşimde bende mesela kırlent yamuk dursa rahatsız oluruz ama bebekten sonra ne olacağız bakalım

Ayy maşallah ne güzel bize de öyle nasip olsa benimki kırlent gözüne takılsa yastık savaşı başlatır mutfakta bir köşesi var hele dokunuyorum sigarasını sarıyor içiyor eline süpürgesini verince de süpürüp temizliyor bazen de sabahta içeceğim zaten deyip yapmıyor

Hmm baya pahalıymış ya. Ama dediğiniz gibi temiz ikinci el denk gelirse alınabilir. Kedi pisliğini tuvalete mi atıyot yoksa sadece suyunu mu boşaltıyor acaba?
Aynı bildiğimiz tuvalet gibi kedicanlar gelip kuma büyük, küçük ne varsa yapıp çıkıyorlar. Tuvaletin içinde bir sensör var ve kedinin giriş çıkışını algılıyor. Sonra yaptığınız ayara göre tuvalet çalışmaya başlıyor. Mesela ben kedi girdikten yarım saat sonra çalışmaya ayarladım ki 2. Kedi de tuvaletini yapmaya fırsat bulabilsin. Genelde biri yapınca diğerinin de aklına geliyor çünkü

Önce otomatik küreğiyle katı olan ne varsa alıp içine atıyor. İçinde bunları öğütüp gidere aktaracak bir mekanizma var. Sonra geriye sadece kum kalınca içine su dolduruyor ve deterjan sıkıyor.Aynı kürekle kumu karıştırıp yıkıyor. Yıkama işlemi bitince suyunu çekiyor ve içindeki fönle kumu döndürerek kurutuyor.

Benim evim de her daim temiz ve düzenlidir. Bildiğin jilet gibi. Ama benim çalışma saatlerim makul. Dokuz dört arası çalışıyorum. Dokuz bazen on, dört bazen üç olabiliyor. Eve geldiğimde eşimin gelmesine en az iki saat oluyor. Yemek de hazırsa oturup kahve içiyorum (arsız mod on :)

kocanın huyunu sen bilirsin bir şekilde yaptır düzen oluşturmaya çalış sonra o da alışır zaten. biz nasıl davranırsak erkekler ona uyum sağlıyor

Genelde bizde eşim temizlik yapardı , çocuk benimle oynardı. Geçen dedim ki ben temizlik yapayım sen çocukla oyna. Adam kan ter içinde kaldı. Ben evi silene kadar 5-6 kere geldi daha bitmedi mi yardım edeyim diye. Temizlik yapsam daha iyiydi bu ne böyle dedi. Bir de o çocukla ilgilenirken nedense hep şunu söyler " ya bugün çocuk sanki ayrı bir enerjik ve huysuz". Çocuk bakmak temizlikten daha yorucu olabiliyor bazen

SiZdekinin fiyati nedir
Bendeki biraz pahalı. Ama yurtdışından getirip satanlar oluyor. Ben öyle birisinden almıştım. 5000 vermiştim. Şimdi söyleyince çok geliyor gerçekten. Daha düşük bir modeli de alınabilir. Ben alırken son modeli olduğu İçin de pahalıydı biraz. Şimdi bir üst modeli çıkmış. Çöpünü gidip özel bir hazneye boşaltıyor. Evet içi çabuk doluyor ve sık sık temizlemek gerekiyor ama o kadarına da gerek yok bence.

Ben de çalışıyorum 8-17 arası haftada da 1 gün iznim var. akşam markete uğrayıp eve geçiyorum yemek hazırlık derken o saatten sonra süpürge açılmıyor. Eşim bulaşıkları yıkayıp sofrayı topluyor ben de o ara çamaşır falan varsa atıyorum, katlıyorum. Kışın ütü yapmıyorum. izinli günümde de ev temizliğine yardımıma annem geliyor ya da yardımcı bayan alıyorum yarım gün yetiyor. Evde şuan 2 kişi olduğumuz için pek kirlenmiyor. Bazen de eşimle ortaklaşa temizlik yapıyoruz, ben süpürüyorum, banyoyu tuvaleti temizliyorum. o toz alıyor,yerleri siliyor.

Temizliğe o kadar zaman ayırınca da çocuğumuza ayırdığımız zaman azalıyor, işlerimiz bitip ona ayıracağımız zaman geldiğinde de enerjimiz bitiyor verimli olmuyoruz, ben toz mu daha çok zarar verir ilgimin eksikliği mi diye düşünüp biraz rahat bırakıyorum evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…