tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Boş boş konuşmuş. Bsy demeye hakkı yok
Ben pestilim çıkmış halde eve geliyorum uyumadan kendime gelemiyorum haftaici ev işi yapamıyorum mutfak vaktimi alıyor.
Genelde haftasonu 1 güne kalıyor. Onda da çarşıda bi yerde isim varsa o da tam olmuyor.
Ha haftaici yapsam yaparım ama bu sefer ertesi gün ise yorgun gitmek istemiyirum öyle idare ediyoruz çocuk varken nasıl toplu olacak ki
Ablamda kaldığımda yeğenim yerleri oyun hamuru yapmış halıyı parmak boyası yapmış iki kişi yetişemedik yapılacak işlere

15 günde yada ayda bir hatta para varsa haftada bir yardımcı kadın almak en temizi bir de temiz toplu olmak zorunda değiliz yani bazılarının temizlik anlayışı hastalık derecesinde orta yolu bulmak lazım ama şöyle de bir durum var bundan kv ye ne

anne gel dediğinde ben o balık pişiriyordum..
anne tuvaletim geldi..
anne oynayalım...;
ben balıklari yakmişim..
nabayim yanik balıklari mecbur yedik eşimle..
eşim gelince çocuğu teslim ettim geri geliyor mutfagin kapısını vuruyo

Çalışmıyorum şimdi kurstan geldim .Hobi kursu.
Yemek yapmam lazım evi de süpürsem iyi olacak ama çocuksuz ev temiz duruyor çocuklarım büyük .Boşveeeer takma kafana .

Ay keşke benim kv de de öyle olsa. Çocuğuna bakıyo bide bırak laf soksun ne güzel tertemiz evde bakıyo çocuğuna

Eşimde gerekli olan herşeyi yapar zaten. Yemek ve ev işi konusunda kendimi heder eder bir düşünce de hiç olmadım. Ara ara annemden miras temizlik aşkı gelse de kendimi frenliyorum ertesi gün. Kadınlar üzerinde ciddi bir baskı var bu konuda. Yıllardır eve temizlik için yardımcı gelir, benim artık gelmese mi dediğim yerde eşim,niye uğraşalım sürekli temizlikle diye itiraz eder. Eşler ya beraber yaparak yada diğer türlü kadınların üzerine yüklenmiş bu yükü alsa sorun olmayacak bu kadar.

Sürekli bu tarz konular açılıyor burada, üzülüyorum cidden, çok kötü durumda olmadığı sürece bırakalım özellikle çocuklar büyüyene kadar evler hasta etmeyecek şekilde kalsın. Ama ya eş ya kayinvalide, toplum bir şekilde bizden herşeyi eksiksiz yapan varlıklar olmamizi istiyor.

Son düzenleme:
Bende çalışıyorum, benim evim tertemiz..
Üstelik evim de bir de köpeğim var..
Hafta da 2 gün temizlik yapıyorum hafta içi ve hafta sonu 15 günde 1 de yardımcı bayan gelir ..
Evime girdiğimde deterjan kokusu alamıyorsam sıkıntı, takıntı haline getiriyorum bu durumu Her şey yerli yerinde ve düzenli olmak zorunda. Dağınıklıktan nefret ediyorum.. Köpek dağıtıyor arkasından ben topluyorum yapma çocuuum dur oğlum diye diye

Bence bu kişinin kendi ile alakalı çalışmayıp bütün gün evde olduğu halde evi pislikten geçilmeyen çok insan tanıyorum.

Valla çalışırken evim çok temizdi çünkü yardımcı geliyordu
Bir senedir home Office çalışıyorum evi kök götürüyor çünkü yardimci alamıyorum

Ay tam ben yazacaktim ben de robotu aldigimdan beri rahatm cok sukur...

Evi her daim temiz, düzenli olan bir insanın çocuğunun rahatça oyun oynadığını sanmıyorum. Çocuk oyun oynarken dağıtır, kirletir, ya disiplin adına ona toplattıracaksın, ya kendin toplayacaksın. Benim oğlum bazen benim toplamama da izin vermez. O ev o çocuğa da ait, ve çocukların özgürce oyun oynamaya hakları var. Ben sizin yerinizde olsam kv’ye bırakmak istemezdim çocuğumu.

Calismiyorum, 3 yaşinda kizim var.
Evim temiz filan degil.
En son dün temizlemistim, bu gun temizlemedim, üşendim.
Zaten temiz kalma ihtimali yok cunki kizim aşiri hareketli (surekli dagitiyor ve istekleri hic bitmiyor.
Anne su, anne ayva, anne bebis, anne cay, anne sut, anne mama, anne balon say say bitmez, beyin hucrelerimi ölduruyor istekleriyle. Oturma firsatim bile olmuyor.
Calisan kadinlarimiz nasil temiz tutuyor anlamiyorum.

ben o degil de çalışan kadinlarin evi tertemiz mi diye ona takıldım...
Çalışan kadınların evi temiz kalıyor öyle söyleyeyim. Çünkü bütün gün evde kimse yok, eğer yemeği de anne yada kayınvalidede yerseniz daha temiz kalıyor. Çalıştığım ve çalışmadığın dönemleri kıyaslarsam benim öyle.

degil mi..:)

ben çalışıyorum akşam kızıma ayırıyorum..
özlüyoruz nabalim..
evim affedersin b.k götürüyor

haftada bi gün annemde bi gün kaynanamda ( altlı üstlüyüz ama çagirmiyo bugün ordayim :) )
benden de beklemeye başladi ama yapmıyorum...
üzgünüm kayinvalidecigim halimi anla diyorum:)

degil mi..:)

ben çalışıyorum akşam kızıma ayırıyorum..
özlüyoruz nabalim..
evim affedersin b.k götürüyor
Calisan kadinsiniz, cok normal. Kv-nin soylediklerini takmayin. Onlara kalsa kadin oturmasin, 24 saat calissin, ev temizlesin, cocuga iyi baksin, eşine iyi baksin, onlarin evini de temizlesin, misafirlerine hizmet etsin, onlarla akraba akraba gezsin, her gun onlarda olsun, annesi evine gitmesin, onlar surekli gelini ezsin ama gelin sesini cikarmasin, gelin evden disari cikmasin, para harcamasin, her seye izin alsin, say say bitmez)))

aynisini yaşıyorum

Calisiyorum hamileyim 1 cocuk bir de bebegim var evi gece yatmadan ya da en kötü sabah cikmadan toplarim haftada 2.5 saat 2 gün yardimci geliyor temiz duzenli olmayi seviyorum. Benim de kv muzdarip fazla titizim diye. Cok goreceli ve imkanlar dahilinde bi durum. Herkes kendi evinden mesul hiiic onu ilgilendirmezz

Çalışan bir bayan olarak temiz olduğumu düşünüyorum ben. Herkeste söyler. Ama bazı çocuklar gerçekten zor oluyor anneye nefes aldırmıyor. Misal büyük oğlum...

Yardımcı alsanız ya üçe beşe bakmadan. Annem kızım kendini yorma, parayı sen kazanıyorsun para seni kazanmıyor, çağır arada derdi. Ben çocuklar küçükken alıyordum zaman zaman. Şimdi ihtiyacım kalmadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…