- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
Sana birşey diyim mi seni istemiyor olsa tez yazıyorum yoğunlaşamıyorum demez. Demekki sen onun aklını hala kaplıyorsun seni düşünüyor. Buna sevinmelisin bence seni gördüğünde sana ters tepki vermeyeceğini gösterir. Sana haklı olarak çok kırgın. Ama seni bırakıp gidebileceğini sanmam yapacak olsa sana o cümleyi kurmaz seninde hiç bir mailine cevap atmazdı. Bence yarın uçak biletini al stadın oradan servisler geçiyor onlara bin şakir paşaya doğru yol al zaman kaybetmeden.
sen durduk yere bir ayrılık kararı alsaydın evet o haklı derdim ama sen onun ilgisizliginden bu ilgisizliklerine surekli birseyler uydurdugundan bahsetmissin evlenip aynı evde yasamayı kabul etmemissin sana soguk davranmıs ama sen yinede babasını ve onu aramıssın tamam babasının kanser olması kotu bir durumdu ama bu sana olan ilgisizliginin bahanesi degil soyleki birlikte asmanız gereken seylerdi bunlar senin nasıl bir mesaj attıgını bilmiyorum agır demissin o konuda haksız olabilirsin ama senin icin ayrılık sonrasında soyledikleri hos olmamıs askda bir yere kadar gururunu ayaklar altına alırsın fazlası kimseye degmez ortada yuzde yuz senin sucun olan bir durum yok biraz onunda cabalaması lazımdı en basından 2 senedir barısmaya calısmıssın bence sen yoluna ben yoluma deyip gec
Burda okuduklarım arasında ilkkez karşıdaki kişiyi haklı buldum.Ailesinin o halinde çocuk başka neyi önceliklendirebilirdi ki yazılan yorumları bilmıyorum ama vicdanın dinle.
Bogazim dugum dugum,gozlerim dolu bir sekilde okudum mailini...su an mutlu olmana cok sevindim,bu sureci guzel bir sekilde atlatabilmene de."bugun evlendigini ogrendim.umarim cok mutlu olur benim gibi" demissin ya o an o cumleyi okurken hissettiklerimi anlatma imkanim yok.simdi o evlenecek ve ben ona "mutlu olsun" diyebilecegim.su an bunun kadar canimi yakan bir sey olamaz. Bizim sonumuz boyle olacak olsa da yani kader bizi ayirmis olsa da benim icin ask bitti,evlilik utopik bir olaydan baska bir sey ifade etmiyor benim icin. :'(
aynen öyle aşk bitti, daha doğrusu aşka inancım bitti, aşkın yerinde bir boşluk var, aşkı aradığım sorduğumda yok. ama evli mutlu ve eşimi çokta seviyorum. ve şuan ben daha ben im, daha güçlü yüm, daha mantıklı ve daha sevecen daha anlayışlı, daha huzurlu. bir gün beni daha iyi anlayacaksın ama şuan hissettiklerin çok sıcak.
Ben sende büyük bir hata göremedim acikcasi ???
Hatta hicbir hata göremedim ??
Cekmissin cekmissin, ilgisizligini sorumsuzlugunu, tamam babasi hastaymis, ama yinede yani..
Sende en sonunda dayanamayip terketmissin ki bu cok dogal bisey, herkes dayanamayip terkedebilir
e ertesi gün babasi ölmüs allah rahmet eylesin ama bunu sen bilemezdinki, bunun senle ne ilgisi var ??
Bu seninkide, sanki seni terketmeyi bekliyormus gibi, hic sana geri dönmemis, mesajina cvp bile atmamis,
bekliyormus terketmeni diye düsündüm ben,
zaten ilgisizmis cani istemiyordu bence artik.
Simdide sen cok pisman oldun, sana sucluluk duygusunu yükledi, bütün hatayi sen kendinde görüyorsun onun yüzünden ama buna hic gerek yok,
aradan 2 sene gecmis, emin olki o cooktaaan keyfine bakiyodur.
Erkekler bizim gibi degil, cabuk unuturlar, emin olki gününü gün ediyordur, sen burda kendini perisan ettikce.
Gitmen hicbir fayda saglamicak hic sanmiyorum
Gelme de dememis, ee seni perisan görmek hosuna gitcek tabi, görüsmiyecek bile bundan eminim.
Ayrica bu saatten sonra barissanizda, hic saglikli bir iliskiniz olmaz, o sana naz yapcak agirdan satcak, kendini hala hakli görcek (bu hakki sen ona tanidin, bence hic hakli degil)
sende ömür boyu cekersin artik.
Aradan 2 sene gecmis bence artik bu konuyu kapatman gerekirbiliyorum zor ama aci gercekler bunlar malesef.
Bence de sonuna kadar o hakli.oyle olmasaydi coktan affederdi beni. Elle tutulur bir yanim yok ki.tek kozum su an ona karsi olan sevgim ama o da yetmiyor. Artik anladigim kadaariyla mail adresine bile bakmiyor
Canım mail adresini direk çöp kutusuna yönlendirmiş olabilir.Benim de bir gerizekalı vardı kendisine sövüyorum diye öyle yapmıştıBaşka mail adresinden atarsan görebilir ancak
Arkadasim bence bosuna debeleniyorsun.
gercekten ben sende suc görmüyorum
ilgilenmemis etmemis, umursamamis, arayip sormamis. daha napcaktinki ?
ayrilmayi kesinlikle istemis bana göre..
bosuna gidip görüsme derim ama yok icimde kaldi, bu konuyu kapatamicam görüsmeden diyorsan,
git gör ama cok dikkatli ol
tek basina mersinden istanbula gitmek aslinda akil isi degil,
hemde yol iz bilmem diyorsun, allah korusun..
Vicdanin rahat olsun, asil gününü gün eden o cünkü..
selam,
yazdıklarını okuyunca bir kaç şey de ben söylemek istedim.
öncelikle sen gerçekten onu sevip istiyor musun yoksa seni arayıp sormadığı için hırslanıp işi inada mı bindirdin kafanda ve kalbinde bunun cevabını dürüstçe kendine vermelisin.
gitmekte kararsızım diyorsun aşık olsan bence çoktan giderdin, "yanına gittiğimde bana dönmezse üzülmekten korkuyorum." diyeceksin muhtemelen, evet doğru ama şimdi üzülmüyor musun peki? gitsen görsen konuşsan en azından bir şeyler açıklığa kavuşur ve eğer olumsuz cevap alırsan da kafanda onu bitirmenin savaşını verirsin böyle "ya olursa ya olmazsa"nın değil.
yaşın da küçük değil düzgün bir otelden yer ayır kendine bin otobüse git yanına, arkadaşlarına vs de bi şey söyleme. iş yerinin adresi vardır sende muhakkak taksiye binersin gidersin iş yerine. yer yol bilmeye gerek yok bence bunun için.
olur da tamam derse ben bu ilişkinin yürüyebileceğine de çok ihtimal vermiyorum açıkçası. aradan 2 yıl geçmiş herkes hayatına başka yerlerde devam etmiş, sen de o hevesin geçince bakıp diyeceksin ki ben bunun için mi bu kadar üzmüşüm kendimi.
gördüğüm o ki şu an boşluktasın ve pişmanlıkların var bunu aşk olarak yorumluyorsun.
umarım ikiniz de mutlu olursunuz ama ayrı ama beraber.
sevgiler
Hazırlan bence ve yarın git. Ne olabilir en kötü düşünelim? En kötü gidersin bulamazsın ve aynı gün içerisinde tekrar geri dönersin
Tamam pazartesi git. Uçakla gidebilirsin adana istanbul uçuşları uygun fiyatlı oluyor. Zamanda kaybetmezsin hem. ama artık gideceksen böyle sürümcemede kaldığı sürece kendi kendini yiceksin ve elde var 0 olacak.[/QUOTE
Sali geceye otobus biletimi ayirttim dun. Karsilasacaklarimdan korkuyorum o yuzden geciktirmek istedim. Ben gercekten emin degilim ve hic iyi degilim canimkeske maillerimi alsaydi ve cevap verseydi.
gidip sonuca bağlamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?