tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

Cok korkuyorum ama ben maille ulasma imkanim olmuyor peki arkadasina soylemeli miyim o iletsin gelecegimi? Yoksa habersiz gitmem daha mi iyi?kacar mi acaba benden?

Attigim mail babasiyla ilgiliydi onun canini yakmak icin attim.sonrasinda beni arastirmis o babasinin acisini yasarken benim sanal alemde keyfimin gayet yerinde oldugunu soyluyor.affetmemesinin temelinde kiskanclik var aslinda.hoslanmadigi bir cocukla olan arkadasligimi dert etmis kendisine ve bunu yanlis yorumluyor.herseyi affedebilirmis ama bunu edemezmis.cunku elalem ne dermis."bak bu kiz hoslanmadigi cocukla ne muahbbetler kurdu utanmadan bu kizla baristi" dermis.boyle takintili boyle kiskanc bir insan iste.aslinda sorun babasi degil,onu kotu gununde yalniz birakmam degil,benim ona gore "keyif catmam" . Facebookda sahte adres acip eklemis beni ve ben bir seyleri saklama telasinda degilmisim.aciktan herkes benim fotograflarima yorumlar yapiyormus.iste ne yapsam afffettiremiyorum bu yuzdeen.sen yoluna ben yoluma o zaman dedim aama simdi yapamiyorum icim sizliyor diyemiyorum ama gitmek konusunda da kararsizim...

Burda okuduklarım arasında ilkkez karşıdaki kişiyi haklı buldum.Ailesinin o halinde çocuk başka neyi önceliklendirebilirdi ki yazılan yorumları bilmıyorum ama vicdanın dinle.

Bence de sonuna kadar o hakli.oyle olmasaydi coktan affederdi beni. Elle tutulur bir yanim yok ki.tek kozum su an ona karsi olan sevgim ama o da yetmiyor. Artik anladigim kadaariyla mail adresine bile bakmiyor

aynen öyle aşk bitti, daha doğrusu aşka inancım bitti, aşkın yerinde bir boşluk var, aşkı aradığım sorduğumda yok. ama evli mutlu ve eşimi çokta seviyorum. ve şuan ben daha ben im, daha güçlü yüm, daha mantıklı ve daha sevecen daha anlayışlı, daha huzurlu. bir gün beni daha iyi anlayacaksın ama şuan hissettiklerin çok sıcak.

Ne guzel.umarim bir gun senin yasadiklarini yasayacak bunu algilayabilece olgunluga erisebilirim..

Ben sende büyük bir hata göremedim acikcasi ???
Hatta hicbir hata göremedim ??
Cekmissin cekmissin, ilgisizligini sorumsuzlugunu, tamam babasi hastaymis, ama yinede yani..
Sende en sonunda dayanamayip terketmissin ki bu cok dogal bisey, herkes dayanamayip terkedebilir
e ertesi gün babasi ölmüs allah rahmet eylesin ama bunu sen bilemezdinki, bunun senle ne ilgisi var ??

Bu seninkide, sanki seni terketmeyi bekliyormus gibi, hic sana geri dönmemis, mesajina cvp bile atmamis,
bekliyormus terketmeni diye düsündüm ben,
zaten ilgisizmis cani istemiyordu bence artik.
Simdide sen cok pisman oldun, sana sucluluk duygusunu yükledi, bütün hatayi sen kendinde görüyorsun onun yüzünden ama buna hic gerek yok,
aradan 2 sene gecmis, emin olki o cooktaaan keyfine bakiyodur.
Erkekler bizim gibi degil, cabuk unuturlar, emin olki gününü gün ediyordur, sen burda kendini perisan ettikce.

Gitmen hicbir fayda saglamicak hic sanmiyorum
Gelme de dememis, ee seni perisan görmek hosuna gitcek tabi, görüsmiyecek bile bundan eminim.

Ayrica bu saatten sonra barissanizda, hic saglikli bir iliskiniz olmaz, o sana naz yapcak agirdan satcak, kendini hala hakli görcek (bu hakki sen ona tanidin, bence hic hakli degil)
sende ömür boyu cekersin artik.

Aradan 2 sene gecmis bence artik bu konuyu kapatman gerekir biliyorum zor ama aci gercekler bunlar malesef.

Senin gibi dusunmeyi gercekten cok isterdim. O zamaan vicdanim bu kaddar rahatsiz olmaz,biseyler yapmam gerektigini dusunmezdim. Ama bu his nasil bir hisse bana suclunun benim oldugumu soyluyor. Keyif catiyorsa da catsin yapacak bisey yok. Istedigim onun hafizasinda hatirladindigim son karenin gerceklestirmeyi planladigim o son gorusme olmasi. Ama bunun icin cesaretim bile yok.

Arkadasim bence bosuna debeleniyorsun.
gercekten ben sende suc görmüyorum
ilgilenmemis etmemis, umursamamis, arayip sormamis. daha napcaktinki ?
ayrilmayi kesinlikle istemis bana göre..

bosuna gidip görüsme derim ama yok icimde kaldi, bu konuyu kapatamicam görüsmeden diyorsan,
git gör ama cok dikkatli ol
tek basina mersinden istanbula gitmek aslinda akil isi degil,
hemde yol iz bilmem diyorsun, allah korusun..

Vicdanin rahat olsun, asil gününü gün eden o cünkü..

Bence de sonuna kadar o hakli.oyle olmasaydi coktan affederdi beni. Elle tutulur bir yanim yok ki.tek kozum su an ona karsi olan sevgim ama o da yetmiyor. Artik anladigim kadaariyla mail adresine bile bakmiyor

Canım mail adresini direk çöp kutusuna yönlendirmiş olabilir.Benim de bir gerizekalı vardı kendisine sövüyorum diye öyle yapmıştı Başka mail adresinden atarsan görebilir ancak

Canım mail adresini direk çöp kutusuna yönlendirmiş olabilir.Benim de bir gerizekalı vardı kendisine sövüyorum diye öyle yapmıştı Başka mail adresinden atarsan görebilir ancak

Canim bir site buldum uye oldum sirf maillerimi okuyup okumadigini kontrol etmk icin.deneme de yaptim.mail okundugu anda posta kutuma okundu iletisi geliyor.3 gundur yolladigim maillerde hic oyle bir sey gelmedi.

Bunu uzerine kendime yeni bir adres aldim ondan da yolladim yine aynisi.

Ya mail adresini degistirmis ya da maillerine bakmiyor!

Cok zor bu yasadigim gercekten. Beddua aldim ah aldim baska aciklamadi yok bunun. Hic iyi gunler gecirmiyorum. Gecem gunduzum birbbirine karisti. Kpss'ye hazirlanirken
iyiydim sinav bitti calismiyorum da bosa dustum ve evde resmen kafayi yemek uzereyim bu dusuncelerden..

Ayagim bir ileri bir geri gidiyor..

selam,
yazdıklarını okuyunca bir kaç şey de ben söylemek istedim.
öncelikle sen gerçekten onu sevip istiyor musun yoksa seni arayıp sormadığı için hırslanıp işi inada mı bindirdin kafanda ve kalbinde bunun cevabını dürüstçe kendine vermelisin.

gitmekte kararsızım diyorsun aşık olsan bence çoktan giderdin, "yanına gittiğimde bana dönmezse üzülmekten korkuyorum." diyeceksin muhtemelen, evet doğru ama şimdi üzülmüyor musun peki? gitsen görsen konuşsan en azından bir şeyler açıklığa kavuşur ve eğer olumsuz cevap alırsan da kafanda onu bitirmenin savaşını verirsin böyle "ya olursa ya olmazsa"nın değil.

yaşın da küçük değil düzgün bir otelden yer ayır kendine bin otobüse git yanına, arkadaşlarına vs de bi şey söyleme. iş yerinin adresi vardır sende muhakkak taksiye binersin gidersin iş yerine. yer yol bilmeye gerek yok bence bunun için.

olur da tamam derse ben bu ilişkinin yürüyebileceğine de çok ihtimal vermiyorum açıkçası. aradan 2 yıl geçmiş herkes hayatına başka yerlerde devam etmiş, sen de o hevesin geçince bakıp diyeceksin ki ben bunun için mi bu kadar üzmüşüm kendimi.

gördüğüm o ki şu an boşluktasın ve pişmanlıkların var bunu aşk olarak yorumluyorsun.

umarım ikiniz de mutlu olursunuz ama ayrı ama beraber.

sevgiler

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim. Onu gercekten seviyorum. Ne kendimi bir baskasiyla dusunebiliyorum ne de onu. Oyle olmasa 2 yilda bana gelen arkadaslik tekliflerini ddegerlendirir ben de kendime bir yol cizerdim. O donem sandim ki gelir,doner...cunku hep oyle olmustu. Aama bu kez yasadigi aci ve kizginliklari agir basti.

Gitmek konusundaki kararsizligima gelince , etrafimda anlattgim insanlar etkiliyor beni. Gitmemi istemiyorlar. Gayet mantikli bir sey soyluyor mesela halam bana. "Ben konustum yok diyor bu seni ikna etmiyor mu " diyor. Etkiliyor bu tarz konusmalar beni. Daha da kucuk dusmek istemiyorum. Bulamam,veya cikmaz karsima diye korkuyorum. Evet belki de bahane bunlar ama hissettiklerim boyle.

Once hazirlaniyorum biletimi ayirtayim diyorum.sonra halama soyledigi sozler ; "ben kendime yeni bir sayfa actim. O beni mahfetti bitti daha donusu yok" sozleri cinliyor kulagimda...ama nereye kadar devam edecek bu durum.artik bri sonuclandrmali kendi icimde halletmeliyim.

Hazırlan bence ve yarın git. Ne olabilir en kötü düşünelim? En kötü gidersin bulamazsın ve aynı gün içerisinde tekrar geri dönersin

Hazırlan bence ve yarın git. Ne olabilir en kötü düşünelim? En kötü gidersin bulamazsın ve aynı gün içerisinde tekrar geri dönersin

Canim en erken pazartesi gidebilirim artik.cunku is yerini biliyorum sadece memur olddugundan hafta sonu tatil.evini de bilmiyorum biz beraberken lojmanda kaliyordu ayrilmis.

Tamam pazartesi git. Uçakla gidebilirsin adana istanbul uçuşları uygun fiyatlı oluyor. Zamanda kaybetmezsin hem. ama artık gideceksen böyle sürümcemede kaldığı sürece kendi kendini yiceksin ve elde var 0 olacak.

gidip sonuca bağlamak en iyisi

Kesinlikle oyle. Ama simdiden karnimaa agrilar giriyor. Korkuyorum cok. Hadi cikmazsa, hadi yok dedirttirse. Karsima gelince dilim tutulur benim ne diyecegimi bilemem. Bilmiyorum ki cikar mi karsima? Bulamazsam ne yapmaliyim pek ben? Not biraksam soylerler mi?orasi bir de asker resmi kurum?cok rahat girip cikabilecegim bi yer degil sorun olmaz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…