tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

ne olursa olsun ben seni takdir ettim..en azından hatanı anlamışsın sevdiğin için savaşıyorsun..canım bence sen iş yerinin adresini biliyorsan mektup yaz..mektup eline geçer bişekilde....geçincede mutlaka okur.. ondan sonra gidersin..

Cok tesekkur ederim canim. Gercekten cok pismanim ama iste pisman olmak ise yaramiyor,fayda etmiyor. Keske etse...ben de gideyim ona ulasamazsam mektup yazarim diye dusunmustum canim "geldim seni bulamadim" gibi. Acaba senin dedigin gibi mi yapsam? Ulastigini nasil anlarim peki? Mektupta gelecegimi soylemeli miyim?kafam karisti boyle de olabilir aslinda

Bence gidip nasıl davranacağını görmek en güzeli. Eğer ki seni kapıda bırakma davranışını sergilirse unut o adamı. Demekki sana içinde zerre bbirşey kalmamış ki seni orada dışarı bırakıp rezil edecek. Sen bu ihtimale karşı bir mektup yaz. Buraya kadar geldiğini çok pişman olduğunu ama bu yaptığınla herşeyin bittiğini söyleyen tarzda bir mektup. Çünkü şimdi mektup yazsan emin ol onada cevap vermiyecek postadan elime geçmedi diyecek. Sende hala gitsem mi gitmesem mi diye düşüneceksin herşey havada kalacak. Ama sen kapıdaki görevliye verirsen eline geçmeme gibi bir imkan yok ve tavrına göre herşey kesin ve net olur.

bence bu iş çoktaaan bitmiş olması da gerçekten çok zor şartları zorlamaya çalışma evet seviyosun istiyosun belki ama olmayınca olmuyor bu kendini yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz unutmaya çalışmalısın

Son hamlelerimi oynuyorum. Yoksa biliyorum ki sonuc olarak bana unutmak dusecek. Ama ilerde acaba kalmayacak zihnimde. Ben herseyi yaptim diyebilecegim.

Evet canim cok haklisin en mantiklisi bu gorunuyor. Ben karsima ciksa bile beni dinlememesine karsin elimde bir mektupla gitmeyi dusunuyordum zaten. Ama kabul etmeme veya "burda yok" dedirtme ihtimalleri de mevcut. O durumda bence o mektubu bile hak etmiyor. Direkt giderim. Yazdigin o sozcukler bende kalir.

Yok bence okkalı bir mektup yaz ver. İçinde kalmasın hiçbirşey ne söylemek istiyorsan söyle. Ben herzaman bundan yanayım. Bende bi adam için memleketimi bırakıp mersine yerleştim yerleşmeseydim ne olurdu, acaba gitseydim herşey nasıl olurdu sorusu kalıcaktı aklımda.Ama pişman olmadım değil bazen:) Yaşayarak görmek herzaman güzeldir..

Son düzenleme:

evet donduktan sonra icim icimi yer sonradan biseyler yazip gondermektense orda noktalamak daha iyi olur. Simdi tek dilegim onun orda olmasi. Isterse redetsin ama orda olsun. O il sinirlari icinde,is yerinde...izinde filan olmasin!!!

Bu arada hala mersinde misin? Kesinlikle iyi yapmissin. Ben cunku en cok "keske" lerden , belirsizliklerden nefret ettim su hayatta. Ama her seyimde de bir belirsizlik olur biliyo musun?cekiyorum galiba israrla :/

Şuan değilim ama eylülde dönücem geri. Mersinden kaçış yok bana :) Kesinlikle keşke dememeli insan. Umarım bahtsız bedevi şansın yokturda izinde felan olmaz. Ya sana birşey dicem numarasını 11818 e felan sorsana. oralarda tel cepleride kayıtlı oluyor belki denk gelir. 118 33 de olabilir. Deneedin mi hiç?

Demek mersinli oldun sen de artik :)

Umarim izinli degildir canim. Vodafonedan sormustum numarasini ama soyledigin numaralari aradim mi hatirlamiyorum hic.sonra num.ulasmami istemeyince oralardan da gizletmistir isim soy isim aramalarina diye uzerinde durmamistim. Inanilmaz takinti yaptim bir donem, hatta memleketteki evlerini arayip annesinden almayi dusundum yasli basli kadindan :) ama simdi aile konusunda hassastir annesini kandirarak num.almam problem olur diye dusunup vazgectim.

yok yok annesini kandırma. o başlı başlına problem olur. sen dediğim nolarıda bi ara bakalım.. İnternetten adını soyadını yaz belki çıkar bişeyler

Hiç korkma. İyi düşün iyi olsun. Gerçekten pozitif olmak herzaman olayları lumlu yapar. Evrene gönderdiğin enerji meselesi:) Şunu düşün yarın gideceksin ve bu belirsizlik bitecek rahat edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…