- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
askeri kurum demişsin ya sen içeri girmeden önce arayıp haber veriyorlar mı ki?
ne olursa olsun ben seni takdir ettim..en azından hatanı anlamışsın sevdiğin için savaşıyorsun..canım bence sen iş yerinin adresini biliyorsan mektup yaz..mektup eline geçer bişekilde....geçincede mutlaka okur.. ondan sonra gidersin..
bence bu iş çoktaaan bitmiş olması da gerçekten çok zor şartları zorlamaya çalışma evet seviyosun istiyosun belki ama olmayınca olmuyor bu kendini yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz unutmaya çalışmalısın
Bence gidip nasıl davranacağını görmek en güzeli. Eğer ki seni kapıda bırakma davranışını sergilirse unut o adamı. Demekki sana içinde zerre bbirşey kalmamış ki seni orada dışarı bırakıp rezil edecek. Sen bu ihtimale karşı bir mektup yaz. Buraya kadar geldiğini çok pişman olduğunu ama bu yaptığınla herşeyin bittiğini söyleyen tarzda bir mektup. Çünkü şimdi mektup yazsan emin ol onada cevap vermiyecek postadan elime geçmedi diyecek. Sende hala gitsem mi gitmesem mi diye düşüneceksin herşey havada kalacak. Ama sen kapıdaki görevliye verirsen eline geçmeme gibi bir imkan yok ve tavrına göre herşey kesin ve net olur.
Yok bence okkalı bir mektup yaz ver. İçinde kalmasın hiçbirşey ne söylemek istiyorsan söyle. Ben herzaman bundan yanayım. Bende bi adam için memleketimi bırakıp mersine yerleştim yerleşmeseydim ne olurdu, acaba gitseydim herşey nasıl olurdu sorusu kalıcaktı aklımda.Ama pişman olmadım değil bazen:) Yaşayarak görmek herzaman güzeldir..
Şuan değilim ama eylülde dönücem geri. Mersinden kaçış yok bana :) Kesinlikle keşke dememeli insan. Umarım bahtsız bedevi şansın yokturda izinde felan olmaz. Ya sana birşey dicem numarasını 11818 e felan sorsana. oralarda tel cepleride kayıtlı oluyor belki denk gelir. 118 33 de olabilir. Deneedin mi hiç?
yok yok annesini kandırma. o başlı başlına problem olur. sen dediğim nolarıda bi ara bakalım.. İnternetten adını soyadını yaz belki çıkar bişeyler
canım mektubu kargoyla göndersen..eline geçip geçmediğini sana bildirebilirler..
Hiç korkma. İyi düşün iyi olsun. Gerçekten pozitif olmak herzaman olayları lumlu yapar. Evrene gönderdiğin enerji meselesi:) Şunu düşün yarın gideceksin ve bu belirsizlik bitecek rahat edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?