- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 158
- 37
- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
Bence hiç bir sey düşünme ve git ...çünkü yıllar sonra pişman olabilirsin bunu yapmadıgına..insan hayatında kaç defa seviyor ki.madem böyleisne sevmişsin sonunu düşünme çık karsısına anlat yalvar gerekirse ama yine olmuyorsa onda da ifade et bu sondu artık bende aramam sormam anladım ki sende her sey bitmiş dersin...ve dönersin kısmet böyle demek ki ama elimden geleni yaptım dersin en azından
umarım eline ulaşır. geri dönüş yapar sana. bu kadar çabaya bi tepki vermezse çok ayıp eder
Et bakalım takip. muhtemel yarın varacaktır. internetten bakarsın
Owww. İyiki de gitmemişsin canım. Bırak artık boşver. Hayatına bak sen. Oda pişman olacaktır elbet birgün. Ama şuan çok kararlı seni bitirmiş kafasında. Mektubunuda almayabilir bu mailden sonra.
ama güzelim demistim ya bu sana naz maz yapmiyor
resmen bahane aramis ayrilman icin
hicde dönecegi yok gördügün gibi
bu konuyu kapat, hepsinide unut
vicdan azabida cekme cünkü bir hatan yok bana göre
kendine yeni bir hayat kur, yeni bir yol ciz
insallah cok mutlu olursun
Tesekkurler.. ama artik cok zor.birini bu kadar severken yeni bir hayat kurmak. Belki basarili olurum hayatimda ama sanmiyorum ki mutlu olayim
Öyle bir mutlu olur öyle de bir hayat kurarsın ki...Sadece senin için değil herkes için kendim içinde aynı şeyleri söylüyorum unutulamayacak kimse,hiçbir şey yok.Buna adım gibi eminim.Mutlu olamam demek hele çok komik geliyor bana ayrılıklar sonrası.Şu anda sadece sancılı bir süreç geçireceksin bir süre sonra bir bakmışsın hayat sana doğru akacak.Bunu teselli olsun diye söylemiyorum bu tarz sarfedilen yorumları hiç sevmem çünkü.Tamamen kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.Bir an önce şu dönemi atlat en az hasarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?