- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
- 53
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Ohooo bukadar hassas olursan evin yolunu bulamazsın. Dusundukce de araya soğukluk girer.herşeyden önce kendini düşüneceksin. Onlar senin annen baban değil. Kp ve kv..art niyetleri olmayabilir ama ince düşünceli insanlar da olmayabilirler. Benim kendi babam bile yılda bir kere gittiğimde memlekete kitib gelmiş şunu alayım yesin demiyor : ) babam da ince düşünceli değildir. Hoş gelinini bizden önce düşünür de : ) napalim onu öyle kabuk edip kendini düşün, sen de onlara hassas olma mesafeli ol Derim.işin özü ne biliyor musun?kimseden beklenti içine girmeyeceksin saygılı olacaksın yeter.karşıdan da tek saygı bekle arkadaşım bukadar şey bekleme üzülürsün ve soğursun yoksaMerhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
Aliyoruz zaten ama mesela bana ozel birsey aliyor esim onuda yiyorlar.Haklisiniz onlar Turk degil onlardan bu ince dusunceyi beklemek abes oluyor
Onlarin yemeklerini yiyemiyorum asil sorun bu.Bende Turkiye'ye ozel yemekler getirdim kimse yemedi.Bende yiyebilecegim seyler aliyorum kendime ozel kahvalti yemek kulturleri yok.Ve uzun zaman icin geldik.Onlarda bunu biliyorlar.Ama haklisiniz kisiye ozel yemek almak cok ayip.Ama kendime ne aliyorsam onlarada onlarin sevebilecegi birseyler aliyor esim.Sonucta onun ailesi boyle birseye izin vermez ben yerken onlar bakmiyor.Oyle birsey de bende rahatsiz olurum zaten.eşiniz de pek ince değilmiş kalabalık ortamlarda kişiye özel yiyecek alınması çok görgüsüzce
Aliyoruz zaten ama mesela bana ozel birsey aliyor esim onuda yiyorlar.Haklisiniz onlar Turk degil onlardan bu ince dusunceyi beklemek abes oluyor
Hayir burada yasadim 1 yil kadar onlar beni cok iyi taniyor bende onlari.Ama onlarin yemekleri benim damak tadima uymuyor.Turkiyeden onlara ozel seyler getirdim lokum kuruyemis tatli sarma onlari bile yemediler dusunun.Onlar kendilerine ozgu yemek yapiyorlar ben yiyemiyorum.Daha once ayri evimiz vardi burada.Her yemegi yapiyordum kendi evimde.Simdi esimin ailesinin evindeyim tatil amacliburada yapamiyorum.Rahat hissetmiyorum zaten ama ne yapabilirim.Cok bunaldim,Her ülke vatandaşının yeme,içme ,ikram kültürü farklı bunu bilmiyor olamazsınız.
Canınızın çok çektiği birşey olursa ayırırsınız kendinize ya da gider alırsınız siz alamıyorsanız eşiniz alır.
Yurtdışına ilk kez çıkıyorsunuz sanırım eş ailesi diye önyargılı düşünmeyin gerçekten çok farklı olabiliyor insanlar bizim alıştığımızdan.
Hayir kadin erkek ayrimi yapan kesimden degiller.Yurtdisindayim belki ben buyutuyorum bilmiyorum.Tabii kultur farkida etken.Yanlis anliyor olabilirim.
Hayir burada yasadim 1 yil kadar onlar beni cok iyi taniyor bende onlari.Ama onlarin yemekleri benim damak tadima uymuyor.Turkiyeden onlara ozel seyler getirdim lokum kuruyemis tatli sarma onlari bile yemediler dusunun.Onlar kendilerine ozgu yemek yapiyorlar ben yiyemiyorum.Daha once ayri evimiz vardi burada.Her yemegi yapiyordum kendi evimde.Simdi esimin ailesinin evindeyim tatil amacliburada yapamiyorum.Rahat hissetmiyorum zaten ama ne yapabilirim.Cok bunaldim,
Hayir burada yasadim 1 yil kadar onlar beni cok iyi taniyor bende onlari.Ama onlarin yemekleri benim damak tadima uymuyor.Turkiyeden onlara ozel seyler getirdim lokum kuruyemis tatli sarma onlari bile yemediler dusunun.Onlar kendilerine ozgu yemek yapiyorlar ben yiyemiyorum.Daha once ayri evimiz vardi burada.Her yemegi yapiyordum kendi evimde.Simdi esimin ailesinin evindeyim tatil amacliburada yapamiyorum.Rahat hissetmiyorum zaten ama ne yapabilirim.Cok bunaldim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?