Tum Elestirilere Acigim.

Eleştirilere açıksınız ama eşinizin nereli olduğunu söylemekten kaçınıyorsunuz. Bence konu sahibi kimse sormaz sandı ama soruldu :)

Bir kaç güne kalmaz konu unutulur o zaman konu sahibi başka konuya cevap yazar diye düşünüyorum. Belki şimdi misafir olarak burayı okuyordur :)

Neyse gelelim konuya. Konu sahibi eşim hintli değil dedi. Özel meyveleri varmış. Aklıma tropikal meyve ananas geldi. Küba, Hindistan, filipinler'de yetişiyormuş google'dan baktım. Belki eşi afrikalıda olabilir :) yada çinli. Bilmiyorum üretmeye çalışıyorum :))

Tam 11 sayfa eşin nereli diye okudum.
Pess yani herhalde çok gizli. Kimliği deşifre olmasın diye söylemiyorsun.
Yani başka açıklaması olamaz herhalde

Canım ya, sonuçta misafirsin dimi orada, az sabret ne yapıcan... Kültür farkı dedikleri işte... Eşine söyle sana alsın gizlice ye doyur karnını, aynı şekil eşin de düşüncesiz olsa kızlardım... Az sabır, dua et sık bir araya gelmiyorsunuz :) :) evi kurutur bunlar mazallah

Ablacım, enişte bey Papua Yeni Gine eşrafından falan mı?

Yemeyiz ülkenizi korkma, vallahi gece gece oturdum dünya haritası açtım neresidir acaba diye

Alemsiniz yaa bu ne merak bu ne celal.
Kadın söylemek zorunda mı sanki, o kadar sayfayı boşa okudum denilmiş üstüne bir de azar
Söylemek istemiyor yani ötesi var mı

Tamam onlar sizin getirdiginjzi damak tadlarina uymadiklari icin yemiyormus sizde onlarin yemeginj yemiyorsunuz bunu esinjzde biliyordur aileside o zaman kendiniz icin yemek yapin orda yurtdisinda ayiplama diye bisey pek olmuyor rahat insanlar ama kendinize ozel biseyide turkiyeyegelirken alin valizinize koyun cips cikolata gibi seyleri tatili kendinize zehir ediyorsunuz

Kisiye ozel bisi alinir saklanir
Ortaya koyunca kisiye ozel olmuyor
Alin odaniza yani esiniz sizede ayri aliyorsa cantaniza biyere koyup odanizda dursun.

Yabancılar bize göre çok farklılar .
Mesela bizde bişey alınınca hep beraber yenir herkes payına düşen kadar yer . Ama onlar hiç sormadan hepsini yer bitirirler .
Yengem fransız ordan biliyorum sormaz bile yer misin diye.
Onları öyle kabulleneceksin. Eşinle cik dışarı bi gün canının çektiğini al yolda yiye yiye git gerekirse :))

Kadının derdini bırakmışlar adam nereli onun derdine düşmüşler :))))

Bol alsın eşiniz onlarda yesin. Sadece bunu eşime aldım siz yemeyin diyemez onlarda o yesin diye düş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…