- 17 Temmuz 2014
- 58
- 41
- 18
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Ahaha aynen çok güldüm. Ya Rabbim böyleler değer görüyor ya, sen bilirsin Allahımyani ekşiciler türk kızı goy goyu yaparken sinirlendirdim ama ilk defa hak verdim onlara
bi git bacım allasensenin gibiler neden yabancıı kültürden birileriyle evlenir? gelmiş meyvemi yediler diye ağlıyosun pesss
Tamam onlar sizin getirdiginjzi damak tadlarina uymadiklari icin yemiyormus sizde onlarin yemeginj yemiyorsunuz bunu esinjzde biliyordur aileside o zaman kendiniz icin yemek yapin orda yurtdisinda ayiplama diye bisey pek olmuyor rahat insanlar ama kendinize ozel biseyide turkiyeyegelirken alin valizinize koyun cips cikolata gibi seyleri tatili kendinize zehir ediyorsunuzHayir burada yasadim 1 yil kadar onlar beni cok iyi taniyor bende onlari.Ama onlarin yemekleri benim damak tadima uymuyor.Turkiyeden onlara ozel seyler getirdim lokum kuruyemis tatli sarma onlari bile yemediler dusunun.Onlar kendilerine ozgu yemek yapiyorlar ben yiyemiyorum.Daha once ayri evimiz vardi burada.Her yemegi yapiyordum kendi evimde.Simdi esimin ailesinin evindeyim tatil amacliburada yapamiyorum.Rahat hissetmiyorum zaten ama ne yapabilirim.Cok bunaldim,
Alemsiniz yaa bu ne merak bu ne celal.
Kadın söylemek zorunda mı sanki, o kadar sayfayı boşa okudum denilmiş üstüne bir de azar
Söylemek istemiyor yani ötesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?