- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Ya bırak allah aşkına keşke herkesin derdi böyle olsa :) canın istiyorsa bi daha aldır eşine olsun bitsinMerhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
geçici oalrak ordaymışsınız.Merhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
Sorun ettiğin şeye bak tek derdin bu olsun inşallah canımMerhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
Onlar demiyorsa sen de siz ailesiniz sonuçta şakayla karışık ama bende bunu buraya koymuştum kim yemiss yaa bende şimdi yemek istemiyorum kaldırayım da sonra yiyeyim aman benimkini yemeyin falan ne bilim aklıma bu geldiAynen soylediginiz gibi tepkisiz
Hayir ben onlarada aliyorum ben o an yemek istemiyorum mesela daha sonra yiyecegim bir bakiyorum aldigim sey ya bitmis yada aralarinda pay edilmis.Hangi birgun ali
Hayir zaten herkese gore aliyorum aldigim sey ya bitmis yada pay edilmis oluyor.Kendime ozel almiyorum gecip icerde yemiyorum.Ben o an yemek istemiyorum.Ayiralim demiyorlar.Neyse alti ustu yiyecek belki ben cok hassasim o yuzden bu kadar buyutmus olabilirim.
Devlet sırrına döndü bu olaysoran kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama hangi ülke olduğunu söylesen artık....merak ettikde
Ben hala haklı olduğunuz konusunda diretecegim.
Bende yurt dışındayım eşimin ailesi(6 ay onlarla yaşadım) buraya özel yemekler pisirilecegi günler ben sevmem belki diye bana da ayrı bir yemek ayirirlardi.Ben diğer yemeği de dener sevmezsem yemezdim.
Onlarin hepsi diet kola içerdi ben kendime özel normal kola aldırırdim eşime. Gerçi şuan o daha iğrenç geliyor:)
Yani kültür farklılığı olsa bile bir insanın içinde olmalı empati yapabilme ve nezaket.
Bu yüzden haklısınız..
Merhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
Merhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?