- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
parçaları birleştirmeye çalıştım bi nane çıkmadı....5 aylık evli bi hatun ve işten gelip kanepede uyuyan bi adam...elimde başka bi bilgi yokbunu aldattığı ya da gay oluşu töbe töbeee
yeni evlisin bir de ölemi şaşırtıcıDaha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor
Aslında o ne bekledi ne buldu. Yine anaları suçlayacağım ama mutsuz kuşaklar onların yüzünden ne yapayım.parçaları birleştirmeye çalıştım bi nane çıkmadı....5 aylık evli bi hatun ve işten gelip kanepede uyuyan bi adam...elimde başka bi bilgi yok
zamanla oturur diyorum benAslında o ne bekledi ne buldu. Yine anaları suçlayacağım ama mutsuz kuşaklar onların yüzünden ne yapayım.
Bizim kız sandı ki: erkek adam hem de yeni evli olunca gül gibi karısıyla koklaşır, her gece ister, erkeğin nefsi ya.. Öyle sandı, evdeki hesap çarşıya uymadı.
Yani kimse 7/24 değil zaten..zamanla oturur diyorum ben
Ya aslında bizim kız kocası işten gelince yemek yeme faslından sonra bir kere yatak odasını ziyaret etseler sonrasında oturup tv izleseler bu kadar dert etmeyecek sanki tv olayını??
ama aç ayı oynamaz.Tok karna olmaz.
oooo yine başlamışınızama aç ayı oynamaz.
en azından benim aklıma kesinlikle açken gelmez.
Aslında şu topikte “yok artık olmaz” dediklerimiz oluyor.Tok karna olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?