- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Çalışmayan bayanlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ben çok sıkılıyorum. Yaklaşık 6 aydır çalışmıyorum ve akşamlar olmuyo sanki. 3 yaşında bir oğlum var. Havalar çok sıcak olduğu için ancak 7 -8 gibi dışarı çıkabiliyoruz. Ne bileyim o kadar çok boş vakitte ne yapacağımı bulamıyorum:)))
ben dikis ögrendim kendim, okadar zevkliki ilgin varsa dene.
Yada hep denemek isteyipte zaman bulamadigin bisey.
ben 5 senedir calisiyordum, yaklasik iki ay once isten ayrildim. Calisirken en cok istedigim sey bir gun de olsa evde bos bos oturabilmektiiki aydir evdeyim yapmak istedigim tonla sey vardi kitap okumak, hobilerim, farkli bir enstruman calmayi ogrenmek, yeni dizilere baslamak gibi.. Smdi gunumun cogu tabletten oyun oynayarak ve dizi izleyerek geciyo cocuk olunca zor oluyordur tabi tek bir seyle uzun saatler ilgilenmek ama 20 dakikalik dizileri izleyebilirsin yabanci dilini ilerletebilirsin bu sekilde mesela
ben de dikiş öğrenmek istiyorum. Nerde öğrendiniz kursta mı?
önce dikis makinesi aldim, yaninda cd vardi,makineyi kullanmayi, ipi takmayi
cd den ögrendim. Sonra youtubeda birsürü dikis üzerine birseyler var, seyrettim.
öyle öyle ögrendim kendim, cok istekliydim ben
Ve tabiki burda dergisine bakarim, bazen güzel modeller oluyor, ozaman satin aliyorum.
Tavsiye ederim kesinlikle cok zevkli
Çalışmayan bayanlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ben çok sıkılıyorum. Yaklaşık 6 aydır çalışmıyorum ve akşamlar olmuyo sanki. 3 yaşında bir oğlum var. Havalar çok sıcak olduğu için ancak 7 -8 gibi dışarı çıkabiliyoruz. Ne bileyim o kadar çok boş vakitte ne yapacağımı bulamıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?