Tüm gün evde vakit nasıl geçer ????

1.5 senedir evdeyim bende.
Okuldayken derdim bende hep evde olsam keşke diye .
Simdi evdeyim.
Evi seviyorum bende.
Yemek yap pasta yap otur film izle.
Orgu orebilirsiniz.
Bebek patigi yapiyorum ben mesela çok zevkli .
Taki yapabilirsiniz.
Makrome ipten bileklik orebilirsiniz.

internet farwil tv başka bişiy yok bende

Yemekle aram hiç olmadığından sadece ölmicek kadar yemek yapıyorum. Hobiler içinde kuzuyu birine bırakmam gerek ama oda mümkün değil. Ooffff ne bileyim evde olmak bana hiç yaramıyo

Ben dikis ögrendim kendim, okadar zevkliki ilgin varsa dene.
Yada hep denemek isteyipte zaman bulamadigin bisey.

çocuğunuzla ilgilenirseniz zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bile .benim 20 aylık bir kızım var ve günler keşke 28 saat olsaydı diyorum.oyun hamurları parmak boyaları puzzle kitap saati ona kek kurabiye yapma zamanı çamaşır bulaşık derleyip toplama derken bak anca zamanım oldu kendime.çocuk ilgi ister.ilgi zaman ister oda sizde bolca var.tv açmıyoruz ayrıca çocuk için zararlı

Inan bana kocam eve cok gec gelmesine ragmen oturmaya vaktim olmuyor 2 kucuk bebegim var benim ve cok daginiklar hayir cok pisler ne yazikki aksama kadar ev temizlugi yemek yapiyorum gunde en az 4 defa supurge aciyorum ve inan biraz vaktim olup oturdugumda sevincten aglayasim geliyor bende calisiyordum bebeklerim olunca biraktim is hayatin olmazsa hayat cok sikici ha geziyorumda alir cocuklari parka giderim piknige gotururum vs vs ama cocukla o da yorucu oluyor usteluk bizim babamiz bizimle hic vakit geciremiyor (calisma imkanin varsa calis yoksa benim gibi cocuklarin kolesi olursun..

ben 5 senedir calisiyordum, yaklasik iki ay once isten ayrildim. Calisirken en cok istedigim sey bir gun de olsa evde bos bos oturabilmekti iki aydir evdeyim yapmak istedigim tonla sey vardi kitap okumak, hobilerim, farkli bir enstruman calmayi ogrenmek, yeni dizilere baslamak gibi.. Smdi gunumun cogu tabletten oyun oynayarak ve dizi izleyerek geciyo cocuk olunca zor oluyordur tabi tek bir seyle uzun saatler ilgilenmek ama 20 dakikalik dizileri izleyebilirsin yabanci dilini ilerletebilirsin bu sekilde mesela

Cocugum olsa onunla egitici oyunlar oynardim. Yemek ,ev isi, kendine zaman ayirma vs akip gider boylece.

Ben halen öğrenci olduğum için malesef vaktim olmuyor.
Yarın bütünleme sınavlarımın bitmesi ve ramazanın gelmesi nedeniyle benim de bol bol boş vaktim olacak.
Bu boş vaktimi kitap okuyarak ve etamin işleyerek geçirmeyi düşünüyorum.

Aslında benim canım da buna sıkılıyor. Yapmayı planladığım onca şeyin hiçbirini yapamamış olmak gerçekten çok üzücü. Bakalım eylülde oğlum kreşe başlıcak. Eğer hala iş bulmamış olursam hayallerimi gerçekleştiririm :))

ben de dikiş öğrenmek istiyorum. Nerde öğrendiniz kursta mı?

Önce dikis Makinesi aldim, yaninda cd vardi,makineyi kullanmayi, ipi takmayi
Cd den ögrendim. Sonra youtubeda birsürü dikis üzerine birseyler var, seyrettim.
Öyle öyle ögrendim kendim, cok istekliydim ben
Ve tabiki burda dergisine bakarim, bazen güzel modeller oluyor, ozaman Satin aliyorum.

Tavsiye ederim kesinlikle cok zevkli

İşe ara verdiğim bir dönem fotoğrafçılık, resim, diksiyon kurslarına aynı anda gitmiştim. Çalışmaktan beter oldum git gel yapmaktan ödevlere yetişmekten. Kursa bile gitmeseydim evde dikiş yapardım. Yada bir türlü vakit bulupta okuyamadığım kitapları okurdum.

Şimdi farkettim de, boş kalmayı özlemişim.

süpersiniz bayıldım azminize.ben istiyorum sadece istiyorum.

Bende calismiyorum sabah altibucukta kalkiyorum esimle kahvaltiya cicuklar uyanana kadar evi toparlamaya calisiyoryorum sonra onlarin kahvaltilari oyunlari oglene dogru disari cikiyoruz tekrar ogle yemekleri oglen uykularinda kosturarak yemek yapiyorum temizlik yapiyorum bazen kitap okuyprum bazen dizi izliyorum vakit bulursam cocuklar uyaninca yine onlqrla ilgileniyorum tum gunumu cocuklar aliyor nasil aksam oluyor hic anlamiyorum bile aksam oldug unda yorgunluktan òlmus oluyorum bi koseye siziyorum :) bu arada biri uc yasinda biri sekiz aylik wc ye bile zor gidiyorum

Bi kursa yazılabilirsiniz.
İyi bir aktivite olur hem zamanda çabuk geçer .

Çocukla birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz? Zaten sabah uyan, kahvaltı yap, topla bir iki iş yap derken 12 yi bulursun.
Çocuk da 3 yaşında ve yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki. Ayrıca tam da onun beyin hücrelerinin gelişme dönemi ne kadar analatik düşünmesini sağlarsan o kadar konsantre olmayı öğrenir ve çabuk ilerler.

6aylık kızım var günü yetiremiyorum , senin üç yaşında oğlun var nasıl zaman geçiririrm diyorsun!!ben çok beceriksizim galiba

ah öyle tüm gün evde gecircek zamanım olsa... keske calişmasam tembelim ben..

ilk önce müge anlı izlenir.. depresyona girilir.
sonra o biter unutma beni başlar o izlenir..
sonra o biter esra erol başlar.. o sacmalıkları izlerken eğlenirsin..
aralarda yemek pişirilir..
biraz zahide ye bakılır..
sonra eş gelir yemek yenir..
ohh ne kadan da güzellllll

şaka bi yana, kitap okunur film izlenir balkonda kahve keyfi yapılır komşuya gidilir..
ama yukardakiler de yapılır şaka filan değil..

offf tatil istiyorum ben yaaa, evde boş boş vakit gecirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…