tüm hamileler kaç kilo aldınız..

bende 29 haftalık hamileyim 7 kilo aldım şu ana kadar. son 1 ayda 900 gr aldım ama hamurişi fila yemedim hiç.Dayanamıyorum artık bu ay yicem bakalım kaç klo olcam 3 kilo hakkım war doğuma kadar

canım benim bünyem kilo almaya cok müsait 65 kiloyla hamile kaldım ve söylemeye utanıyorum 8 olmuşum ama son 3 haftadır kilo almıyorum yürüyüşe başladım belki bi etkisi vardır ama ne yapcam bilmiyom

ben de egzersiz yapmadığım bir hafta dikkat ettim ki hızla kilo alıyorum yani hafatada 2 kilo aldım ama egzersiz yaptığım haftalarda 100 yada 200 gr aldım sadece o yüzden yürüyüş yapmanın etkisidir kilo almaman aman dikkat et bence devam et yürüyüşe eğer kilo almak istemiyorsan ben şimdiye kadar 6 kilo aldım ama bundan sonrası asıl düşündürücü gerçi çok da takmıyorum bundan sonra...80e kadar izin verdim kendime...

valla az kilo alanlara imreniyorum şimdi yürüyüşten geldim havada soguktu dondum nasıl dikkat etcem bilmem eşimin teyzeside seni doguma sedyeyle tasıycaklar böle giderse dio moralim bozuluyo herkez dalga geciyo

ya ben emzirirken kilo veriliyo die duydum yaa allah allah demekki yanlış bilgi edinmişim valla ben bi 100 kilo olmazsam iidir

genelde kilo verilir ama ben alırım benim vucudum kilo almak için can atıyor.benim fazla sutum olmaz belkide ondandır.bazı arkaraşlar doğumda 10 kilo verdiklerini söylüyor ama ben bebek kaç kilo ise o kadar zayıflamış olurum.dediğim gibi yalnızca 3 kilo verdim.bebek zaten 3.40 gr.bebeğin suyunu falanda duşunursek en az 5 kilo vermem lazımdı.benim vucudumda böylesenağlama

hadi yaa bende cok korkuyorum benimde vücudum kilo almaya elverişli düşünsene daha 5. ayım ve 15 kilo aldım allahtan boyum uzun kaldırıyorum ama sonrası ne olcak bilmem yaaakafamçokkarıştı

canım çok almışsın gerçekten.olsun sağ salim kucağına alda bebeğini.allah büyük veririz.benim boyumda kısa.3 çocuğum var.yani bu 3.hamileliğimdi ilkinde epey çatlama olmuştu.bundada kılcal damar çatlaması çok oldu.yani anlayacağın çatlak patlak yusyuvarlak.ama çok takılmıyorum sezaryandan sonra damar tıkanması oldu bende onla uğraşıyorum.ömür boyu varis çorabı giymem lazımmış.ayrıca kanı sulandıran ilaçlar içiyorum.allah sağlık versin gerisi boş

canım bende elevit kullanıyorum 16+4 haftalığım 2 - 3 kilo aldım o haptan mı kaynaklanıyor acaba? normalde bu haftalarda hiç alınmaması gerekiyormuş.

valla az kilo alanlara imreniyorum şimdi yürüyüşten geldim havada soguktu dondum nasıl dikkat etcem bilmem eşimin teyzeside seni doguma sedyeyle tasıycaklar böle giderse dio moralim bozuluyo herkez dalga geciyo

bende canım yıyıp yıyıp kıla almayan hamılelere

normal dogum mu
yaptınn

ya ufffffffffffffffff kilo almamak için ne yapmalıyız ya benm ki daha çok küçük 6 haftalık ama iştahım çooook açık yaaaa almak istemiyorum kilo

canım bende elevit kullanıyorum 16+4 haftalığım 2 - 3 kilo aldım o haptan mı kaynaklanıyor acaba? normalde bu haftalarda hiç alınmaması gerekiyormuş.

Netten araştırdım 4.aya kadar 2.5 ila 5kg alınırmış ortalama.Normal seninki.

ilk 4 ay mide bulantisindan 2-3 kilo verdim.. iki kiloyu geri aldim .. yani basladigim noktadayim.. cok sükür ..! cok korkmustum ,cünkü zaten fazlaligim var.

ben de 17.haftadayım toplam iki kilo aldım.inşallah çok almam ama alırsam da ne yapalım bebişime feda olsun

kızlar 35+2 yım,oğluşum donmedı buyuk ıhtımalle sezeryan olacak ve daha 3 haftam var,ve su an 21 kılo almışım,60 la hamıle kaldım su an 81 ım,nasıl vercem ben bu kıloları bılmıyorum....hamilelikte 20 ve ustu kılo alıpta doğum yapanlar kaç kılo verdınız(((

canım bende 63 le hamile kalmıştım ilk hamileliğimde 85 le dogum yapmıştım ama dogumumun 3. günü 75 e düşmüştüm zaten
ondan sonrasını da diyetisyene giderek hallettim veeee 1 senenin sonunda 59 oldum.
ama simdi 7 aylık hamileyim ve daha 8 kg aldım sanırım 81 le falan dogum yaparım bende cok takıyorum kafama bu kiloları ama en önemlisi bebeklerimizin salıklı olması gerisini artık dogumdan sonra halledicez öle degilmi???
:dance:

SLM
bugün itibariyle 20+3 gün oldum.ve 3 kg aldım. 54 kg ile başlamıştım hamileliğe.sadece göbek bölgesinde belirginleşme var. acaba sonuna kadar kaç kilo alacağım. fisfisfis

ben de bugün itibariyle 18+1'im. bugüne kadar da sadece 2 kg aldım. bakalım sonuna kadar kaç kilo alacağım? umarım fazla almam.. yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…