canım benim bünyem kilo almaya cok müsait 65 kiloyla hamile kaldım ve söylemeye utanıyorum 8 olmuşum ama son 3 haftadır kilo almıyorum yürüyüşe başladım belki bi etkisi vardır ama ne yapcam bilmiyom
ya ben emzirirken kilo veriliyo die duydum yaa allah allah demekki yanlış bilgi edinmişim valla ben bi 100 kilo olmazsam iidir
genelde kilo verilir ama ben alırım benim vucudum kilo almak için can atıyor.benim fazla sutum olmaz belkide ondandır.bazı arkaraşlar doğumda 10 kilo verdiklerini söylüyor ama ben bebek kaç kilo ise o kadar zayıflamış olurum.dediğim gibi yalnızca 3 kilo verdim.bebek zaten 3.40 gr.bebeğin suyunu falanda duşunursek en az 5 kilo vermem lazımdı.benim vucudumda böylesenağlama
22 haftalık hamileyim ve 9 kilo almışım doktorum çok hızlı kilo aldığımı söylüyor böyle devam ederse önümüzdeki hafta eleviti kesecekmiş. Ama benim tatlı yememi nasıl kesecek bakalım :)))))))) yarasın oğluşuma tosunum 1 hafta fazla büyümüş gönüyo
valla az kilo alanlara imreniyorum şimdi yürüyüşten geldim havada soguktu dondum nasıl dikkat etcem bilmem eşimin teyzeside seni doguma sedyeyle tasıycaklar böle giderse dio moralim bozuluyo herkez dalga geciyo
ben hamileliğimde 19 kilo aldım doğum yaptım eve gelip tarılığımda baktımki 3 kilo vermişim bebeğim zaten 3kilo 40 gr dı benden hiçbirşey gitmedimi hayret.emzireceğim diyede 2 kilo aldım.nasıl vereceksem.emzirirken akapuntur yapılabilirmi acaba
canım bende elevit kullanıyorum 16+4 haftalığım 2 - 3 kilo aldım o haptan mı kaynaklanıyor acaba? normalde bu haftalarda hiç alınmaması gerekiyormuş.
normal dogum mu
yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?