tüm hamileler kaç kilo aldınız..

25. HAFTAMDAYIM.
HENÜZ KiLO ALMADIM HALEN - 2 KİLODA DEVAM EDİYORUM.
FAKAT BAŞLARDA ÇOK BULANTIM OLDUĞU İÇİN 10 KiLO VERMiŞTİM.
ŞU ANDAN SONRA ÇOK DiKKAT ETMEM GEREKİYOR.

35 haftalik olduk minigimle.Ben 11 kilo aldim.Kizimin kilosunda cuma gunu ogrenicem.Bakalim insallah annesi gibi oda kilosuna dikkat etmiyordur :)))

Merhaba arkadasLAR aranıza yeni katıldım en cok dikkat ceken konu benim için bu oldu
bende 15+3günlük hamileyim ve 6 kilo almısım cok kotu bir durum bunalımlardayımm

21+3 gunluk hamileyim 7,5kg almışım...doguma 20kgla gidicem heralde....buna birinin dur demesi lazım...

kızlar 18 haftalığım ve 6 kilo almışım bile çok kötü yemek istemiyorum ama elimden bişey gelmiyoki herşeyi canım çekiyo.

inşallah canım .. son aylarıda atlatırsam çok kilo almadan rahatlıycam:)).. bak sende korktuğun gibi gitmiyosun canım .. bu ay dikkatli olursan 2 den fazla almazsın ...

15+4 günlük hamileyim 4 kilo aldım.Bulantım felan olmadı tam tersi iştahım arttı.Ama dikkat ediyorum şimdi.

Merhaba arkadasLAR aranıza yeni katıldım en cok dikkat ceken konu benim için bu oldu
bende 15+3günlük hamileyim ve 6 kilo almısım cok kotu bir durum bunalımlardayımm

Takma kafana 30 kilo alanlar var eski hallerine döndüler.Bebişinin sağlığı önemli olan.Dikkat edersin bundan sonra olur biter.Kalorili şeylerden uzak dur:)

kızlar durumum cok fena neden anlamadım aynı eskisi gibi yiyiyorum yani cok deil hamur işini kestim ama inanamıycaksınız 21 haftalık hamileyim ve tam 15 kilo aldım ne yapcam bilmiyorum

canım benim bünyem kilo almaya cok müsait 65 kiloyla hamile kaldım ve söylemeye utanıyorum 8 olmuşum ama son 3 haftadır kilo almıyorum yürüyüşe başladım belki bi etkisi vardır ama ne yapcam bilmiyom

ben hamileliğimde 19 kilo aldım doğum yaptım eve gelip tarılığımda baktımki 3 kilo vermişim bebeğim zaten 3kilo 40 gr dı benden hiçbirşey gitmedimi hayret.emzireceğim diyede 2 kilo aldım.nasıl vereceksem.emzirirken akapuntur yapılabilirmi acaba

ya ben emzirirken kilo veriliyo die duydum yaa allah allah demekki yanlış bilgi edinmişim valla ben bi 100 kilo olmazsam iidir

kızlar durumum cok fena neden anlamadım aynı eskisi gibi yiyiyorum yani cok deil hamur işini kestim ama inanamıycaksınız 21 haftalık hamileyim ve tam 15 kilo aldım ne yapcam bilmiyorum

canım sen ne yaptın böyle.bu kiloları tabi geri verebilirsin ama yaza doğumun var şişeceksin sıcaktan nemden su tplicak vücudumuz.bir de mühim olan ya hammilelik şekeri çıkars.kontrol altına al kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…