cok az aldınız29+1 haftalık hamileyim. Şu ana kadar 4 kilo aldım.
Kibelaa biliyorum canım benim,Allah korusun kız 30 kilo da almam heraldeyasakkelime
korkmuyor da değilim zaten kendimi çirkin hissediyorum,daha da alırsam
nasıl olacak,ama hamilelik zaten kilo alınan bir dönemdir canım yaa,kafamçokkarıştıbak
Ebru Şallı bile aldı ama yaa,gelmeyin üstüme zaten hassasım ağlarım şimdi senağlama
ben şişkoyuuuummm:tomato:
Bence bu kadar takmayın kiloya derim ben yeni doğum yaptım pekde yeni sayılmaz artık ekimde
36+6 bebişimi dünyaya getirdim 15 kilo almıştım (56 başadım 71 e çıkmıştım) 6 kilosu doğumda gitti 3 kilosuda ilk ayda gitti şimdi 4 kilom kaldı şuan 60 kilodayım ama hala sık emzirdiğim için rejime başlamadım 6. aydan sonra başlıcam emzirdiğiniz sürede gidiyor zaten kilolar hamilelikte depoluyoruz emzirirken kullanıyoruz....Allah hepinize bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin onu görünce kiloları zaten unutuyorsunuz.......
merak ettim doğumun normalmiydi sezeryanmıydı normal tarihten erken olduğu için?:uhm:
bende 17+4 4 kilo aldım....:))dikkat ediyorum yediklerimee
merhaba ben 17+6 günlük hamileyim ve 1 kilo aldım kızlar bu kötü mü sizce henüz doktoruma danışmadım tecrübeli hamişler bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?