tüm hamileler kaç kilo aldınız..

kızlar bende 26 haftalık hamileyim 8kg aldım.artık hamilelik boyunca yapacak bişeyimiz yok.her yemekten sonra artık bu kadar yemicem diyorum acıkınca bütün dediklerimi unutuyorum

24 haftalıkken 10 kilo almıştım dr um çok almışsın dedi ama ne kadar dıkkat etsemde hala alıyorum şuan açım mesela ama yemıyorum. yada atıstırıyorum sadece.
bu arada 45 kılo ıle hamıle kaldım boyum 1,67

ben ne kadar fazlayım arkadaşlar17 hafta için 7 kg almam çok aşırı o zaman kendimi iğrenç hissediyorum ben ne yapayım lütfen yardım?????????

Benim doğuma 10 gün kaldı ve 15 kilo aldım, nolcak bilmiyorum, normal doğum istiyorum, böylelikle doğumla beraber daha fazla kilo gider diye ümit ediyorum.

ayyy az kilo alanlara imreniyorum valla, ben zaten tombiş hamilelerdenim , şimdiden de 2 kilo almış durumdayım, dikkat de etmeye çalışıyorum ama tatlıya düştüm fazlacaa

ben bugün 34+3 doğuma da 27 günümüz kaldı
ve sabah tartıldım 9 kilodaydım
11 le tamamlarım inşallah

merhaba özlems bende 11 haftalık hamişim kilo almadım daha ama bu aylardan sonra başlıyomuş galiba acaba nasıl bu kadar az kilo alabildin bilgilendirirsen sevinirim canım... allah senin ve butün anniş adaylarına bebişlerini kucağına almak nasip etsin... aminnnn...

Çok güldüm ve sevindim yazdıklarına benim gibi biri daha varmış demek diyerek:)))))
2 gün önce gittim kontrole henüz 19+1 im ama toplamda 6 kilo almışım.Normalde karnım bile yeni çıkmaya başladı ama bu 6 kiloyu nereme aldıysam??:))))
Offf yaa,beni gören arkadaşlar nereyee,bu gidişat hiçde iyi değil deyip dalga geçiyorlar ama bende sindirim sistemimden yakınmaya başlıyorum hemen,kabızlık,şişkinlik diyorum.Sigarayı bıraktım metebolizmam yavaşladı diyorum.Diyorumda diyorum bakalım,hadi hayırlısı bize arkadaşım...:dance:

Bence bu kadar takmayın kiloya derim ben yeni doğum yaptım pekde yeni sayılmaz artık ekimde
36+6 bebişimi dünyaya getirdim 15 kilo almıştım (56 başadım 71 e çıkmıştım) 6 kilosu doğumda gitti 3 kilosuda ilk ayda gitti şimdi 4 kilom kaldı şuan 60 kilodayım ama hala sık emzirdiğim için rejime başlamadım 6. aydan sonra başlıcam emzirdiğiniz sürede gidiyor zaten kilolar hamilelikte depoluyoruz emzirirken kullanıyoruz....Allah hepinize bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin onu görünce kiloları zaten unutuyorsunuz.......

merak ettim doğumun normalmiydi sezeryanmıydı normal tarihten erken olduğu için?:uhm:

valla siz kilo aldım diyorsanız ben öleyim 29 haftalığım ve 18 kilo aldım cok feci durumdayım napayım veririm insallah

merhaba ben 17+6 günlük hamileyim ve 1 kilo aldım kızlar bu kötü mü sizce henüz doktoruma danışmadım tecrübeli hamişler bilgilendirirseniz sevinirim

bende 17+4 4 kilo aldım....:))dikkat ediyorum yediklerimee

maviş canımm nasıl dikkat ediyorsunn neler yapıyorsunn.
merhaba ben 17+6 günlük hamileyim ve 1 kilo aldım kızlar bu kötü mü sizce henüz doktoruma danışmadım tecrübeli hamişler bilgilendirirseniz sevinirim

yaa bende 16 haftadayımm ve 3,5 kilo almışım normalmi.48,5la hamile kaldım şimdi 53 kiloyum normalmi arkadaşlar bide daha bebiş kilo almıyormuş tamamen biz alıyoruz zayıflar çabuk kilo alıyorlarmış.boyumda 1.50 inşllah fazla kilo almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…