tüm hamileler kaç kilo aldınız..

mrb ben 32 .haftadayım 13 kilo aldım hamileliğim ilk gününden beri vitamin kullanıyorum çok aldım diyodum çok kötüydüm ama heralde normal oh beeeeeee biraz rahatladım

Ben hala ayniyim yav 9 ile 10 kilo arasi gidip geliyorum.Allahtan kizimin kilosu normal..

Kibelacim sen kac oldun ya herkese sordun seni unuttuk :)

bende 29 haftalık hamısım 5 kılo aldım.valla aslında herseyı yıyorum ama almıyorum cok sukur yanı bebısım buyusunde ......o alsında ben almıyım .herkezee mutlu hamılelık dılıyorummmm

ben 34 haftalıkken tartıldım en son ve tam 16 kilo almışım 55 ile hamiş kaldım şuan 71 kiloyum nasıl olacak bilmiyorum ve el ve ayaklarımda aşırı şişkinlik var

ben de 48 kg ıle hamıle kaldım 68 kg ıle doguma gırdım tam 20 kg almıstım:)) 10 kılosu dogumda gıttı, 7. aya kadar 8 kılosu hala duruyordu 7. aydan sonra bırden kılo kaybetmeye basladım suan 15 ay oldu 45 kıloyum:)) herseyi yemıstım, aksamları kılo kılo meyva, gunde 1 kase yogurt, 2 bardak sut vs... yıyordum bır de fındıgı cok yedım:)) oglumu 4.5 ay emzırmebıldım fakat 23 kılo olarak gerı verdım veremem demeyın sakın zamanla hepsı gıdıyor:) dıyet, spor vs.. de yapmadım. Allah once herkese hayırlı dogumlar ve saglıklı bebekler nasıp etsın:)

zayıf hamıle kaldınız...

ne kadar cok kılo verdınız

yaaaa kızlar ben çok zayıftımm.boyum 1,70 _ 55.750 hamile kaldım..14+3 haftadayım ve tam 4 kilo aldım düzenli besleniyorumm niye böyle oldu yaa ..dr çok zayıf birinin kilol alması iyi değil.şişmanlarda önemli değil isterse 20 alsın ama zayıflarda durum farklı diyo ne yapıcamm..benim gibi olan yok muu??karnım çıktı sadece vücudumun diğer yerleri aynı eskisi gibiii:)

arkadaşlar bende 25 haftalıkım ve 12 kılo aldım şu anda 52 kıloyum ve 40 kıloyla ha mile kaldım doktorum çok degil ama yinede dikkat etmemi söyledı deli gibi tatlı yıyorum ve KIZIM OLUCAK

22 haftamızdayız..
5 kilo aldım arkadaşlar..Bazı arkadaşlar gerçekten çok kilo almış..İlk hamileliğimde de 11 kilo ile doğuma gitmiştim zaten..Üstelik çok zayıf biri de değilim ama az alıyorum ben kiloyu..
Asıl kiloyu ben doğumdan sonra alırım..Bu da ayrı bi sorun işte..

bende 16. haftanın içindeyim. bugün tartıldım ve çok sevindim... 52 kiloyla hamile kalmıştım ama 50 nin biraz üzerine düşmüştüm hamileliğimin ileri haftalarında.. ama 1-2 haftadır sikayetlerim kalmadı ve çok fazla yiyorum. bugün ise 54 kilo olmuşum... sanki dünyalar benim oldu

arkadaşlar ben çok kilo aldım senağlama 17 haftalığım 7 kilo aldım.. hamilelik önceside 3 kilo almıştım zaten :tomato: sonumu düşünemiyorumm laelaelaelaelae

Bende 62 kiloyla başladım. Çok şiddetli bulantılarım vardı. 5 kilo kadar vermiştim. 57 kiloya kadar düşmüştüm. Kan hapı ve vitamin haplarını kullanmaya başlayınca iştahım açıldı. Birden kilo almaya başladım şu an 66 kiloyum. 26+4 günlük hamileyim.

merhaba benim kızkardeşim hamileliğini 20 kilo ile bitirdiki son 3 ayı hamilelik şekeri yüzünden diyet yaparak geçti yani son üç ayında 2 kilo aldı şimdi 27 günlük anne aldığı kilonun 16 kilosunu verdi bile

ayn cok az almışşşsın maşallahhh...haftalar gecıyor almıyorsunn ayy ne guzell

bende o kadar beslenmeme dıkkat edıyorum alıyorum sen ne yapıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…