bu arada ben 35 haftalik oldum 11.5 kiloda dondum kaldim. hatta gecen kontrolde 12 idim simdi yarim kilo vermisim. doktor normal dedi bundan sonra sen kilo almazsin alsanda en fazla 13 kiloda kapatirsin bu isi dedi cok sveindim:))
aynen kızlar pazartesi 34. haftama giriyorum bende 9-10 arası gidip geliyorum şu son 45 günüde 2kg ile bitirip toplamı 12 ile kapatma olasılığımı merak ediyorum
günaydın kızlar bende 22. haftadayım 8,5 kilo aldım.çok fazla biliyorum ama ne yapayım.ilk çocuğumdada çok fazla kilo almıştım.inşallah bundan sonrasında biraz düzenli olur ama zor gibi gözüküyor.
Bende 30 haftalık hamileyim. 55 le hamile kaldım. 64-65 kıloyum. inşallah doğuma kadar 70 i geçmem.
meyve sebze ve süt ağırlıklı beslenmeye gayret gösterelim.çünkü bebeklerimizin gelişimi için bu besinler çok önemli.
ben 12+5 günlük gebeyim ama kilo almadım daha bulantılarım var o nedenle et falan yeniyor ayrıca yemekte zor yapıyorum genelde meyve yiyorum çok sağlıklı şeyler yediğim söylenemz inşallah bebeğim iyi besleniyordur kanım biraz düşük çıktı vitamin takviyesi verdi dr bakalım kaç kilo alacağım gebelik boyunca