tüm hamileler kaç kilo aldınız..

bu arada ben 35 haftalik oldum 11.5 kiloda dondum kaldim. hatta gecen kontrolde 12 idim simdi yarim kilo vermisim. doktor normal dedi bundan sonra sen kilo almazsin alsanda en fazla 13 kiloda kapatirsin bu isi dedi cok sveindim:))

ayn cok az almışşşsın maşallahhh...haftalar gecıyor almıyorsunn ayy ne guzell

bende o kadar beslenmeme dıkkat edıyorum alıyorum sen ne yapıyorsunn

hayatım bi topikte yazmıştım ya ne yediklerimi hala aynı şeyleri yiyorum
ama bu ara biraz çikolata çok yedim

ben 13. haftaya kadar toplam 6 kilo verdim (bulantı yüzüden ) şuan 15. haftadayım sanrım 1 kilo aldım ..

33 haftaya girdik ve ben hala 9 ile 10 kilo arasinda gidip geliyom.Nasil olcak bilmem bu ayda bakalim belki alirim1 yada 2 kilo

aynen kızlar pazartesi 34. haftama giriyorum bende 9-10 arası gidip geliyorum şu son 45 günüde 2kg ile bitirip toplamı 12 ile kapatma olasılığımı merak ediyorum

günaydın kızlar bende 22. haftadayım 8,5 kilo aldım.çok fazla biliyorum ama ne yapayım.ilk çocuğumdada çok fazla kilo almıştım.inşallah bundan sonrasında biraz düzenli olur ama zor gibi gözüküyor.

benimde 10 kg olmuş 65 kg olmuşum nasıl vericez bu kiloları bilmiyorum ama herkez yakıştırıyor şimdilik

Bende 30 haftalık hamileyim. 55 le hamile kaldım. 64-65 kıloyum. inşallah doğuma kadar 70 i geçmem.
meyve sebze ve süt ağırlıklı beslenmeye gayret gösterelim.çünkü bebeklerimizin gelişimi için bu besinler çok önemli.

Bende 33 Haftamda 14 Kilo Almiştim Fakat 34+5 Günde Haftamde Ise 2 Kilo Verdim Ve şimdi 12 Kilo Almiş Oldum Kizlar

ben 12+5 günlük gebeyim ama kilo almadım daha bulantılarım var o nedenle et falan yeniyor ayrıca yemekte zor yapıyorum genelde meyve yiyorum çok sağlıklı şeyler yediğim söylenemz inşallah bebeğim iyi besleniyordur kanım biraz düşük çıktı vitamin takviyesi verdi dr bakalım kaç kilo alacağım gebelik boyunca

benim su anda tam 35. hafta 52.500kg hamile kaldım şimdi 63.300 doğum iznine çıktıktan sonra çok hızlı almaya başladım 5 hafta kaldı hayırlısıyla

13+2 yim 1 kilo aldımm ama korkuyorum çoookk kilo alcam diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…