- 3 Ağustos 2018
- 169
- 141
- 103
- Konu Sahibi umuthepvarrr
Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki