Tüm hocalar beni farkediyor,sinir oluyorum

:52:koptum yaaa
ben anlamıyorum kı bu rainstar ın yasındayken bız unıversıte sınavıyla kafayı yemiştik.

ya bir de doğru da söylemiyor belli.gercekten güzel ama kendni begenmyen bri olsa aşılır biir durum deyeceğim.ama öyle değil işte baska bir amac var ortada. yani gercek rainstar x ise, burada gercek haytta olmayan bir y şahsı gbi davranıyor. böyle devam ederse o da senin yasına geldğinde pişmanlıktan kafayı yiyecek:31:

ben de denize çıplak girmek istiyorum ama çevremdekiler akrabalarım izin vermiyor.. neymiş çok dikkat çekermişim..... peh:)))))))))))))))çok güzelim bakımlıyım ya işte ondan nihahah

evet canım arkadaş en azından kendini çirkin bir bayan olarak hissediyor...ama ben oysaki ben lülülülü... çirkin kıllı , beyaz atlet giymiş böğründeki altın zinciri kıllarından gözükmeyen bir kamyon şoförü kadar çirkin ve erkeksi hissediyorum kendimi. ama herkes bana sen süpersin cindy greyfurt halt etmiş yanında diyolar ama yok anacım.. ben kendimi yukarda anlattığım gibi hissediyorum:))))

Son düzenleme:
makyaj yapma mesela.okul yönetmeliğine uygun giyin mesela.bak %100 garanti veririm bi daha dikkat çekiyor mu=)
seni diğer kızların dikkat çekip çekmemesi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur.

evet canım arkadaş en azından kendini çirkin bir bayan olarak hissediyor...ama ben oysaki ben lülülülü... çirkin kıllı , beyaz atlet giymiş böğründeki altın zinciri kıllarından gözükmeyen bir kamyon şoförü kadar çirkin ve erkeksi hissediyorum kendimi. ama herkes bana sen süpersin cindy greyfurt halt etmiş yanında diyolar ama yok anacım.. ben kendimi yukarda anlattığım gibi hissediyorum:))))

aaaaa ikiziz galibaa:53::53:

olur mu hiç... sevgılı raınstar dan bahsedıyoruz :27:

bişey diyeceğim sen neden hep bana laf sokuşturuyorsun? Benden hoşlanmıyorsun biliyorum ama hoşlanmaman bana böyle davranmanı gerektirmiyor. Hoşlanmıyorsan sen de yorum yapma o zaman. Zaten yorum yapmaman, böyle laf sokmandan kat kat daha iyidir.

ben de denize çıplak girmek istiyorum ama çevremdekiler akrabalarım izin vermiyor.. neymiş çok dikkat çekermişim..... peh:)))))))))))))))çok güzelim bakımlıyım ya işte ondan nihahah

Formundasın yahu bugün çok güldüm okurken, zaten cindy greyfurtta çirkin di mi sana göre? Ona benzetmeleri kamyon şöförü kimliğine iyice adapte olmanı sağlıyor:9::9::9::9:

bişey diyeceğim sen neden hep bana laf sokuşturuyorsun? Benden hoşlanmıyorsun biliyorum ama hoşlanmaman bana böyle davranmanı gerektirmiyor. Hoşlanmıyorsan sen de yorum yapma o zaman. Zaten yorum yapmaman, böyle laf sokmandan kat kat daha iyidir.

senın eleştiriye tahammülün yoksa neden buraya konu açıyorsun ki rainstarcık :52:
ama senın gıbı dunya guzelı ama mütevaziyi oynayan bır kıza laf söylenmemelı dımı, sende haklısın
ama olmaz senın süreklı pohpohlanman lazım cunku laf söylenemez dımı sana
okuldakı hocaların bıttı sımdı de bana mı taktın :37::37:
derslerıne calıssana sen bıraz

Son düzenleme:
eskiden bir müdür yardımcımız vardı. berbat bir adamdı. gerek dünya görüşleri olsun gerek davranışları gerek tavırları. nefret ediyordum.
ve öğrencilerin kurallara uymamasından nefret ederdi. elinde kağıt kalem numara alırdı kim saçını açmış kim ne yapmış diye.

ben de onun inadına fön çeker farklı farklı hırkalar giyer renkli çoraplar giyerdim delirirdi beni görünce. sonra bir şeyler oldu, adam idareden ayrıldı ama ben aynen devam. öğretmenler bir süre sonra uyarmaya başladı beni. ve ben de baktım ki, gerçekten doğru değilim.
başka kızlar yok mu böyle yapan? elbette var ama ben herkes değilim ve kendime yakıştırmam öyle biri olmayı.

ablalarımız haklı. makyaj cildine çok zarar verir. ve lisede edindiğin kişilik ömrün boyunca takip eder seni. bana beni bunaltan arkadaşımı hatırlattın, kendini çaktırmadan öven bir kız, diğer herkesi de küçümser. eğer öyle biriysen bu etiket seni yıllarca takip edecektir ve bu senin için hoş olmaz.

beni sorarsan şu an okula gayet uygun gidiyorum. oldum olası da düzenli dersleri iyi bir öğrenciyimdir. hatta şu an ayda bir kez falan saçlarımı açtığımda öğretmenlerim kızmak yerine saçlar yakıyor, hayırdır bu değişiklik niye falan diye bana takılıyorlar. aralarında makasla keserim bak o saçları diyenler olmuyor mu? oluyor. ben de gülümseyip haklısınız hocam bi günlük bişey zaten diyorum.

bana takıyorlar falan demiyorum.

öğretmenler de insan sonuçta. aramızda insani ilişkiler varç sorun yaşadığım öğretmenler olmuyor mu? bana taktı dediklerim. oluyor elbette. konuşup hallediyorum. her davranışın bir sebebi vardır çünkü. ve kimse kimseye durup dururken takmaz. hele eğitmekle yükümlü olduğu kişiye hiç takmaz.

bence böyle :) tabi ki seni yanlış anlamış da olabilirim. öyleyse özür dilerim.

Vay be, bizim zamanımızda tırnağına parlatıcı sürdün diye okula almıyorlardı, gıkımızı çıkaramıyorduk. Şimdilerde makyaja kızan hoca yadırganıyor. Devir amma değişmiş. (cidden yaşlanıyorum :96: )

Son düzenleme:
konunu okurken çok eğlendim liseli kız. fıkra gibiydi gerçekten. öğretmenler her sabah bu kızı bulup yine uyaralım diye heryerde seni arıyordur eminim başka hiç işleri yok çünkü. böyle devam et sen. makyajını yap, eteğini kısalt, saçlar fönlü... lisede evliliğe de izin çıktı artık daha neler göreceğiz merakla bekliyorum...

Merhaba.Artık bütün hocaların beni farketmesinden çok sıkıldım,nedense çok dikkat çekiyorum ve hep yakalanıyorum.Şimdi bazen okulun girişinde kıyafet kontrolleri oluyr,önümdeki kızlar salına salına geçiyorlar yanlış kıyafetleriyle,onlara birşey olmuyor,bense hep yakalanıyorum.Bu olay 2 kere yaşandı.Bunun haricinde,sınıfta benimle birlikte makyaj yapan 5 kız var ve birgün hoca onların içinden sırf beni gördü ve bana kızdı.Diğerlerini hiç farketmedi bile.Ben de mecburen artık makyaj yapmıyorum ama onlar hergün makyajlılar ve hiçkimseye yakalanmıyorlar.Bir keresinde de,müdür yardımcısı sınıfı teftişe geldi,önündeki kız okul pantalonu giymemişti,yani kıyafeti yanlıştı ama onu hiç farketmedi,yine beni farketti.Gçen sene başka bir okuldaydım,orada da hep ben göze çarpıyordum.Artık bunlardan çok skıldım.Dikkat çekmek istemiyorum.İstiyorum ama bu şekilde değil.Yani çok uzun olsam dikkat çekmekte haklı olurdum ama 166 boyum var ve benden uzunları da var,beni herkes güzel buluyor ama ben bulmuyorum tabi orası ayrı.Hem o makyaj yapanların içinde bir tanesi benden güzel ama o farkedilmedi.Okulda gayet sessizsakin uysal bir kızım ama neden hep beni farkediyorlar hala anlamış değilim.Anneme ve çevremdeki bir iki kişiye sordum nedenini,dediler ki fiziğinle diğer kızlardan ayrılıyorsundur o yğzden göze batıyorsundur diyorlar ama bana bu pek inandırıcı gelmedi tabi.Ne var bende anlamıyorum ki,mıknatıs filan mı var beni hocalara çeken?:D Lütfen bana yardım edin,dikkat çekmemek için ne yapabilirim?

Allahım sana geliyorum yarebbim.:36::84:

Derde tasaya bak, "öğretmenler niye beni farkediyor, aslında ben dikkat çekmek istiyorum ama başka şekilde, benden uzunları da var, öğretmenler tü kaka" bla bla bla.. Kaçıncı sınıfsın yavrum sen. Okulda makyaj yapmanın, okul kıyafeti dışında giyinmenin yasak olduğunu bilmiyor musun.

Ey Türk Gençliği, kendine gel.:20::22:

konu sahibi arkadaşım senin duygularını anlıyorum canım sen şu anda ergenliktesin bizler ergenlik devresini geçirdik seni anlıyabiliyoruzda sen bizi yanlış anlıyorsun
ergenler girdiği ortamdaki herkesin ona baktığını herkesişn onun hakkında iyi yada kötü konuştuğunu düşünürler
kendini beğenen kendine güvenen ergen kimliği geliştirmiş ergenler herkesin onu güzel bulduğunu düşünür ve övgü beklerler
ben çirkinim kimse beni beğenmiyor derken aslında karşısındakine bak ben çok güzelim dikkatini bana ver bana iltifat et demek isterler
kendine güvenmeyen ergenlerde kimse beni beğenmiyor gittiğim yerdeki herkes bana bakıyor çirkin olduğumu düşünüp kendi aralarında bunu konuşuyorlar diye düşünür ya içe kapanır yada agresif asabi olarak gezerler
ama kısaca ergenler çocukluktan yetişkinliğe doğru yol alan genç çocuklardır kendilerine bir kişilik geliştirmeye çalışmaktadırlar çevresindeki herkesi yanlış algılayıp değerlendirebilirler
bu sebeple konu sahibi arkadaşıda anlayışla karşılamaktan yanayım
rainstar sen çok güzel bir kızsın , kendine güven makyaj yapmana hiç gerek yok kimsenin sana baktığı veya kafaya taktığı yok sen öyle algılıyorsun doğal ol ve derslerine çalış

Merhaba
ben de 17 yasındayım ve lise ogrencisiyim
bu arkadasın durumunu en iyi ben anlarım diye dusundum
ama bence bu sekilde yorum yaparak arkadasa yardım edemeyiz
ben burda guzelligine fazla takmıs bir kız gordum
evet ben de ergenlik cagındayım ben de taktım zamanında niye ben guzel degilim niye boyum kısa niye kırpıklerim beyaz denecek kadar sarı vs.
ama zamanla gecti artık ne kadar guzel oldugum umrumda degil
cunku bu dunyada guzel olmak manken vs olmayacaksan onemli degil ya da universitede hocayı guzelliginle buyuleyip de yuksek not almayacaksan ki boyle bir seyi de yapmak istemezsin heralde
onemli olan İYİ BİR İNSAN olmak
bunu zamanla anlayacagını umuyorum
ve rainstar sanırım kendini guzel bulup daha da guzel olmak istiyor yani birinin ona guzelsin demesini degil cok cok guzelsin demesini istiyor bunu saplantı haline getirmis
bak arkadasım boyle guzelligine cok takan insanlar bir sure sonra itici gelmeye baslıyor
bence kendini baska seylere vermelisin :)
ve bu arada ben hiic makyaj yapmam kalem bile cekmem herkesin dogal daha guzel oldugunu dusunurum he boylece arada hafif bir makyaj yapsan surekli makyaj yapan insanlardan daha dikkat cekici ve hos olursun ki yasın daha kucuk benim gibi :)

ben artık bunlara takmıyorum Allaha sukur elim ayagım var kendimi artık begeniyorum cok guzel gozlerim var bacaklarım hafif carpık ama umrumda degil bacaklarım var cunku fizigimin nasıl oldugunu bilmiyorum ama var olmak bile yeter benim icin
derslerim iyi olsun universteyi kazanayım bir ohh cekeyim yeter :)
bu arada bak bir ogretmenim ne demisti

Ben de lisede cok takardım niye boyum uzun degil niye soyle degil boyle degil diye ama bir meslek sahibi olduktan sonra insanların guzellige degil İNSANA saygı gosterdiklerini anladım buyudum koskoca ogretmen oldum ve herkes bana saygı gosteriyor

Son düzenleme:
Back
X