Merhaba.Artık bütün hocaların beni farketmesinden çok sıkıldım,nedense çok dikkat çekiyorum ve hep yakalanıyorum.Şimdi bazen okulun girişinde kıyafet kontrolleri oluyr,önümdeki kızlar salına salına geçiyorlar yanlış kıyafetleriyle,onlara birşey olmuyor,bense hep yakalanıyorum.Bu olay 2 kere yaşandı.Bunun haricinde,sınıfta benimle birlikte makyaj yapan 5 kız var ve birgün hoca onların içinden sırf beni gördü ve bana kızdı.Diğerlerini hiç farketmedi bile.Ben de mecburen artık makyaj yapmıyorum ama onlar hergün makyajlılar ve hiçkimseye yakalanmıyorlar.Bir keresinde de,müdür yardımcısı sınıfı teftişe geldi,önündeki kız okul pantalonu giymemişti,yani kıyafeti yanlıştı ama onu hiç farketmedi,yine beni farketti.Gçen sene başka bir okuldaydım,orada da hep ben göze çarpıyordum.Artık bunlardan çok skıldım.Dikkat çekmek istemiyorum.İstiyorum ama bu şekilde değil.Yani çok uzun olsam dikkat çekmekte haklı olurdum ama 166 boyum var ve benden uzunları da var,beni herkes güzel buluyor ama ben bulmuyorum tabi orası ayrı.Hem o makyaj yapanların içinde bir tanesi benden güzel ama o farkedilmedi.Okulda gayet sessizsakin uysal bir kızım ama neden hep beni farkediyorlar hala anlamış değilim.Anneme ve çevremdeki bir iki kişiye sordum nedenini,dediler ki fiziğinle diğer kızlardan ayrılıyorsundur o yğzden göze batıyorsundur diyorlar ama bana bu pek inandırıcı gelmedi tabi.Ne var bende anlamıyorum ki,mıknatıs filan mı var beni hocalara çeken?

Lütfen bana yardım edin,dikkat çekmemek için ne yapabilirim?