• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm hocalar beni farkediyor,sinir oluyorum

Merhaba
ben de 17 yasındayım ve lise ogrencisiyim
bu arkadasın durumunu en iyi ben anlarım diye dusundum
ama bence bu sekilde yorum yaparak arkadasa yardım edemeyiz
ben burda guzelligine fazla takmıs bir kız gordum
evet ben de ergenlik cagındayım ben de taktım zamanında niye ben guzel degilim niye boyum kısa niye kırpıklerim beyaz denecek kadar sarı vs.
ama zamanla gecti artık ne kadar guzel oldugum umrumda degil
cunku bu dunyada guzel olmak manken vs olmayacaksan onemli degil ya da universitede hocayı guzelliginle buyuleyip de yuksek not almayacaksan ki boyle bir seyi de yapmak istemezsin heralde
onemli olan İYİ BİR İNSAN olmak
bunu zamanla anlayacagını umuyorum
ve rainstar sanırım kendini guzel bulup daha da guzel olmak istiyor yani birinin ona guzelsin demesini degil cok cok guzelsin demesini istiyor bunu saplantı haline getirmis
bak arkadasım boyle guzelligine cok takan insanlar bir sure sonra itici gelmeye baslıyor
bence kendini baska seylere vermelisin :)
ve bu arada ben hiic makyaj yapmam kalem bile cekmem herkesin dogal daha guzel oldugunu dusunurum he boylece arada hafif bir makyaj yapsan surekli makyaj yapan insanlardan daha dikkat cekici ve hos olursun ki yasın daha kucuk benim gibi :)

ben artık bunlara takmıyorum Allaha sukur elim ayagım var kendimi artık begeniyorum cok guzel gozlerim var bacaklarım hafif carpık ama umrumda degil bacaklarım var cunku fizigimin nasıl oldugunu bilmiyorum ama var olmak bile yeter benim icin
derslerim iyi olsun universteyi kazanayım bir ohh cekeyim yeter :)
bu arada bak bir ogretmenim ne demisti

Ben de lisede cok takardım niye boyum uzun degil niye soyle degil boyle degil diye ama bir meslek sahibi olduktan sonra insanların guzellige degil İNSANA saygı gosterdiklerini anladım buyudum koskoca ogretmen oldum ve herkes bana saygı gosteriyor

yaşına göre çok çok olgunsun canım
aynen öğretmenının soyledıgı gıbı. senı farklı kılan şey ruhun aklın ve karakterin olsun her zaman. çünkü bunlar gelip geçici değil kalıcı şeyler
ınsanların sana gerçekten sen oldugun ıcın saygı duymasını saglayan şeylerdir
inşallah unıversıteyı kazanırsın

Merhaba
ben de 17 yasındayım ve lise ogrencisiyim
bu arkadasın durumunu en iyi ben anlarım diye dusundum
ama bence bu sekilde yorum yaparak arkadasa yardım edemeyiz
ben burda guzelligine fazla takmıs bir kız gordum
evet ben de ergenlik cagındayım ben de taktım zamanında niye ben guzel degilim niye boyum kısa niye kırpıklerim beyaz denecek kadar sarı vs.
ama zamanla gecti artık ne kadar guzel oldugum umrumda degil
cunku bu dunyada guzel olmak manken vs olmayacaksan onemli degil ya da universitede hocayı guzelliginle buyuleyip de yuksek not almayacaksan ki boyle bir seyi de yapmak istemezsin heralde
onemli olan İYİ BİR İNSAN olmak
bunu zamanla anlayacagını umuyorum
ve rainstar sanırım kendini guzel bulup daha da guzel olmak istiyor yani birinin ona guzelsin demesini degil cok cok guzelsin demesini istiyor bunu saplantı haline getirmis
bak arkadasım boyle guzelligine cok takan insanlar bir sure sonra itici gelmeye baslıyor
bence kendini baska seylere vermelisin :)
ve bu arada ben hiic makyaj yapmam kalem bile cekmem herkesin dogal daha guzel oldugunu dusunurum he boylece arada hafif bir makyaj yapsan surekli makyaj yapan insanlardan daha dikkat cekici ve hos olursun ki yasın daha kucuk benim gibi :)

ben artık bunlara takmıyorum Allaha sukur elim ayagım var kendimi artık begeniyorum cok guzel gozlerim var bacaklarım hafif carpık ama umrumda degil bacaklarım var cunku fizigimin nasıl oldugunu bilmiyorum ama var olmak bile yeter benim icin
derslerim iyi olsun universteyi kazanayım bir ohh cekeyim yeter :)
bu arada bak bir ogretmenim ne demisti

Ben de lisede cok takardım niye boyum uzun degil niye soyle degil boyle degil diye ama bir meslek sahibi olduktan sonra insanların guzellige degil İNSANA saygı gosterdiklerini anladım buyudum koskoca ogretmen oldum ve herkes bana saygı gosteriyor

yaşına göre çok çok olgunsun canım
aynen öğretmenının soyledıgı gıbı. senı farklı kılan şey ruhun aklın ve karakterin olsun her zaman. çünkü bunlar gelip geçici değil kalıcı şeyler
ınsanların sana gerçekten sen oldugun ıcın saygı duymasını saglayan şeylerdir
inşallah unıversıteyı kazanırsın

Bende kk'ya 11.sınıfta yani 17 yaşındayken üye olmuştum
Böyle ne bir konumu nede mesajımı bulabilirsiniz
Birşeyleri ergenliğe atmaktanda vazgeçmek lazım aslında
Konu sahibininki hastalıklı bir takıntı

konu sahibi arkadaşım senin duygularını anlıyorum canım sen şu anda ergenliktesin bizler ergenlik devresini geçirdik seni anlıyabiliyoruzda sen bizi yanlış anlıyorsun
ergenler girdiği ortamdaki herkesin ona baktığını herkesişn onun hakkında iyi yada kötü konuştuğunu düşünürler
kendini beğenen kendine güvenen ergen kimliği geliştirmiş ergenler herkesin onu güzel bulduğunu düşünür ve övgü beklerler
ben çirkinim kimse beni beğenmiyor derken aslında karşısındakine bak ben çok güzelim dikkatini bana ver bana iltifat et demek isterler
kendine güvenmeyen ergenlerde kimse beni beğenmiyor gittiğim yerdeki herkes bana bakıyor çirkin olduğumu düşünüp kendi aralarında bunu konuşuyorlar diye düşünür ya içe kapanır yada agresif asabi olarak gezerler
ama kısaca ergenler çocukluktan yetişkinliğe doğru yol alan genç çocuklardır kendilerine bir kişilik geliştirmeye çalışmaktadırlar çevresindeki herkesi yanlış algılayıp değerlendirebilirler
bu sebeple konu sahibi arkadaşıda anlayışla karşılamaktan yanayım
rainstar sen çok güzel bir kızsın , kendine güven makyaj yapmana hiç gerek yok kimsenin sana baktığı veya kafaya taktığı yok sen öyle algılıyorsun doğal ol ve derslerine çalış

güzel olduğumu da nerden çıkardın? Beni görmedin bile.

eskiden bir müdür yardımcımız vardı. berbat bir adamdı. gerek dünya görüşleri olsun gerek davranışları gerek tavırları. nefret ediyordum.
ve öğrencilerin kurallara uymamasından nefret ederdi. elinde kağıt kalem numara alırdı kim saçını açmış kim ne yapmış diye.

ben de onun inadına fön çeker farklı farklı hırkalar giyer renkli çoraplar giyerdim delirirdi beni görünce. sonra bir şeyler oldu, adam idareden ayrıldı ama ben aynen devam. öğretmenler bir süre sonra uyarmaya başladı beni. ve ben de baktım ki, gerçekten doğru değilim.
başka kızlar yok mu böyle yapan? elbette var ama ben herkes değilim ve kendime yakıştırmam öyle biri olmayı.

ablalarımız haklı. makyaj cildine çok zarar verir. ve lisede edindiğin kişilik ömrün boyunca takip eder seni. bana beni bunaltan arkadaşımı hatırlattın, kendini çaktırmadan öven bir kız, diğer herkesi de küçümser. eğer öyle biriysen bu etiket seni yıllarca takip edecektir ve bu senin için hoş olmaz.

beni sorarsan şu an okula gayet uygun gidiyorum. oldum olası da düzenli dersleri iyi bir öğrenciyimdir. hatta şu an ayda bir kez falan saçlarımı açtığımda öğretmenlerim kızmak yerine saçlar yakıyor, hayırdır bu değişiklik niye falan diye bana takılıyorlar. aralarında makasla keserim bak o saçları diyenler olmuyor mu? oluyor. ben de gülümseyip haklısınız hocam bi günlük bişey zaten diyorum.

bana takıyorlar falan demiyorum.

öğretmenler de insan sonuçta. aramızda insani ilişkiler varç sorun yaşadığım öğretmenler olmuyor mu? bana taktı dediklerim. oluyor elbette. konuşup hallediyorum. her davranışın bir sebebi vardır çünkü. ve kimse kimseye durup dururken takmaz. hele eğitmekle yükümlü olduğu kişiye hiç takmaz.

bence böyle :) tabi ki seni yanlış anlamış da olabilirim. öyleyse özür dilerim.

Hayır ben başkalarını küçümsemem asla hiçbir şekilde. Zaten herkes de öyle olmadığımı bilir. Kendimi de övmüyorum ayrıca. Bu sitedekiler övüyorsun diyor ama gerçekten övmüyorum. Bir iki yerde inceyim dedim,hemen kendini övüyorsun demeye başladılar oysaki benim gerçekten kendimi çirkin bulduğumun farkında değiller.

yorumlarınız için gerçekten çok teşeküür ederim çok yardımcı oldunuz. Fakat artık ben okul kurallarına uygun bir biçimde okula gidiyorum makyaj da yapmıyorum (her ne kadar makyajsız çirkin olsam da) artık bu sorun derdim olmaktan çıktı. önerilerinizi dinledim ve artık okul kurallarına uyuyorum. Ve keşke böyle bir konu açmasaydım çünkü bir derdim var bölümünde herkesin büyük dertleri varken ben bu konuyu onların araasında görüp utanıyorum içimden dert ettiğin şeye bak herkesin derdi bak ne büyük diyorum. Bu yüzden artık bu konuya yorum yapmanıza gerek kalmadı. Ben dersimi aldım okul kurallarına uyuyorum.bu konu artık bir derdim var bölümünün en üst taraflarında kalmasın kimse yorum yazmazsa arka sayfalara kayar zaten. Konuyu kapatabilseydim kapatırdım ama ne yazık ki olmuyor. Tekrar teşekkür ederim. :)

ama bu kendimi çirkin bulduğum gerçeğini değiştirmiyor ve öbür çirkinlik konusunu açtığıma pişman değilim.

:):):):):) ne dıyım ki. bak bence sen bu tarz durumlara fazla takılma kendınle fazla uğraşıyorsun bana kalırsa. kımse bunları takmazken sen neden takıyorsunki ustelık yaşın çok küçük kımse ıstemeden dıkkat çekmez ayrıca

Ya Kk bayanları neden bu kadar acımasız oldu bıranda anlamadım :S 1.66 1.70 göstermesi olamaz mı ? bunun dogan grnumlu sahın gbı benzetmelerle ne ılgısı var .Demekki kızın bacak boyu uzun öyle gösterıyor. Ne 1.75ler gorduk taş çatlasa 1.69 gösterio ne 1.60lar görduk 1.65 göstrıo bunun bacak boyuyla ilgisi var birde zayıfsan bu gayet normal yani gerçekten bu konuya takılınması çok enterasan konu sahıbı adına uzuldum resmen dalga gecılmıs yasca kucuk bır ınsanla.

Back
X