Tüm hocalar beni farkediyor,sinir oluyorum

yaşına göre çok çok olgunsun canım
aynen öğretmenının soyledıgı gıbı. senı farklı kılan şey ruhun aklın ve karakterin olsun her zaman. çünkü bunlar gelip geçici değil kalıcı şeyler
ınsanların sana gerçekten sen oldugun ıcın saygı duymasını saglayan şeylerdir
inşallah unıversıteyı kazanırsın

yaşına göre çok çok olgunsun canım
aynen öğretmenının soyledıgı gıbı. senı farklı kılan şey ruhun aklın ve karakterin olsun her zaman. çünkü bunlar gelip geçici değil kalıcı şeyler
ınsanların sana gerçekten sen oldugun ıcın saygı duymasını saglayan şeylerdir
inşallah unıversıteyı kazanırsın

Bende kk'ya 11.sınıfta yani 17 yaşındayken üye olmuştum
Böyle ne bir konumu nede mesajımı bulabilirsiniz
Birşeyleri ergenliğe atmaktanda vazgeçmek lazım aslında
Konu sahibininki hastalıklı bir takıntı

güzel olduğumu da nerden çıkardın? Beni görmedin bile.

Hayır ben başkalarını küçümsemem asla hiçbir şekilde. Zaten herkes de öyle olmadığımı bilir. Kendimi de övmüyorum ayrıca. Bu sitedekiler övüyorsun diyor ama gerçekten övmüyorum. Bir iki yerde inceyim dedim,hemen kendini övüyorsun demeye başladılar oysaki benim gerçekten kendimi çirkin bulduğumun farkında değiller.

yorumlarınız için gerçekten çok teşeküür ederim çok yardımcı oldunuz. Fakat artık ben okul kurallarına uygun bir biçimde okula gidiyorum makyaj da yapmıyorum (her ne kadar makyajsız çirkin olsam da) artık bu sorun derdim olmaktan çıktı. önerilerinizi dinledim ve artık okul kurallarına uyuyorum. Ve keşke böyle bir konu açmasaydım çünkü bir derdim var bölümünde herkesin büyük dertleri varken ben bu konuyu onların araasında görüp utanıyorum içimden dert ettiğin şeye bak herkesin derdi bak ne büyük diyorum. Bu yüzden artık bu konuya yorum yapmanıza gerek kalmadı. Ben dersimi aldım okul kurallarına uyuyorum.bu konu artık bir derdim var bölümünün en üst taraflarında kalmasın kimse yorum yazmazsa arka sayfalara kayar zaten. Konuyu kapatabilseydim kapatırdım ama ne yazık ki olmuyor. Tekrar teşekkür ederim. :)

ama bu kendimi çirkin bulduğum gerçeğini değiştirmiyor ve öbür çirkinlik konusunu açtığıma pişman değilim.

:):):):):) ne dıyım ki. bak bence sen bu tarz durumlara fazla takılma kendınle fazla uğraşıyorsun bana kalırsa. kımse bunları takmazken sen neden takıyorsunki ustelık yaşın çok küçük kımse ıstemeden dıkkat çekmez ayrıca

Tatlım takma anlıyorum seni sanırım lise 1 yada 2 sin 1 kaç yıla bıter bu takıntılar :)

Son düzenleme:
Ya Kk bayanları neden bu kadar acımasız oldu bıranda anlamadım :S 1.66 1.70 göstermesi olamaz mı ? bunun dogan grnumlu sahın gbı benzetmelerle ne ılgısı var .Demekki kızın bacak boyu uzun öyle gösterıyor. Ne 1.75ler gorduk taş çatlasa 1.69 gösterio ne 1.60lar görduk 1.65 göstrıo bunun bacak boyuyla ilgisi var birde zayıfsan bu gayet normal yani gerçekten bu konuya takılınması çok enterasan konu sahıbı adına uzuldum resmen dalga gecılmıs yasca kucuk bır ınsanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…