Tüm kocalar aynı mı???

Peki böyle sorumsuz bir kocaya neden 2.çocuk?
Ben ilk çocuktan sonra spiral yaptırdım ve vücudum kaldırmadığı için çıkartırlar zorunda kaldım dayanamadım o ara da içime boşaldi bilerek ama ben salak bir kereden tutmaz herhalde deyip pesine düşmedim hamile oldugumı öğrenince de vazgeçemedim 😐

Ben eşimi binlerce kez reddettim ama o benden vazgeçmedi , severek evlendık sanırım, şuan 3 yaşında bir oğlumuz ve 7 aylik kızımız var. Eşimle ilk tartışmalarımız aılesının evındeyken başladı, o çalışmak istemiyordu ama ben utanıyorum ailesinin bize bakmasına. Sonra düşündümki belkı aılesı herşeyi yapıyor diye sorumluluk almak istemiyor. Aldım getirdim adamı Almanya ya. Burda ilk sene zor bela yarı zamanlı çalıştı, sonra 2 ay bir yerde çalıştı ve bir senedır çalışmıyor! kendımı mahvettım ama çalışmıyor( Almanya kıtkanaat geçirebileceğiniz sosyal bir yardım veriyor ve ev kıranızı ödüyor , oda sanırım bunun rahatlığıyla nede olsa karnım doyuyor muhabbetıne iyice saldı. Hadı onu geçtim evde bana adam akıllı yardım etmiyor, çocugu ayda bir kez dışarı çıkarsa amenna 😭 zaten en büyük tartışmalarımız hep bundan yana. neyse biz psikologa gittik onda pek işe yaramadı, onu ordan psıkıyatrise gönderdıler, ona bir ilaç verdı kendını daha ıyı ve enerjik hissetsin diye, çünki onlara içimden bir şey yapmak gelmiyor demiş. Neyse ben ise hareketı , sosyaliği çok ama çok seven bir İnsanım. Koşu yürüyüş , yüzme vs. Adam zaten benı en başında böyle kandırdı, ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü. Ha birde sürekli oyun oynuyor , tv ,film... Bize ayıracak zamanı yok neredeyse hiç. Yinede ya sabır belkı düzelir diyorum bırakmak istemiyorum:/ çocukların babası sonucta djye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var...

Tembel tembeldir değişmez
Babamdan bilirim, hatta Almanya hikayesi bile aynı en sonunda boşadı annem, o arada dört çocuk yapmasalardı iyiydi...

Yani pasportun için senin ile evlenmis. Bu artik bariz belli. Ortak noktaniz hiç yok, senin sikintilarini umursamiyor. Vakit ayirmiyor ailesine,.....

Adam iste bu hayat için geldi Almanyaya. Rahat. Biri ütüsü, temizligini yapiyor. Gece isterse seks yasiyor. Toplumda "baba" olarak sayiliyor (ki hiç o vasifa göre davranmamasina ragmen) ve çalismak bile zorunda degil. Ergenliginde bile bu kadar rahat degildir. Gel keyfim gel.

Tabiki bosanmalisin. Zaten bosanirsan, büyük bir fark olmaz. Besledigin 1 kisi daha az olur. Adam sana hiçbir konuda yardimci degil zaten. O cocuklar içinde durum travmatik. Evde baba var fakat yok. En azindan evde olmasa, çocuklar daha rahatlar.

Değil tabiki, eşiniz çalışmıyor bu çok büyük bir sorun. Devletin verdiği para neye yetsin? Iyi bir sekilde yaşayıp sosyallesilemezki bu şekilde. Siz çalışıyor musunuz? Çalışmayi sevmeyen birisini açıkçası sırtımda taşımazdım. Evde biblo gibi duran erkeğe 2 çocuk yapmak büyük cesaret. Buarada düzelecek diye beklemeyin, düzelmez

Neden bu durumda olduğu halde 1 de değil birden fazla çocuk yaptınız ? Almanya yardımı kesince ne yapacaksiniz? Gene kaynananlar mi bakacak?
canım Almanya yardımı kesinlikle kesmez . Birde ben seneye anestezi teknilerliği meslek i yapacam 3 sene sürüyor ve devlet %100 destek veriyor. Çocukta diğer yorumları okumanı rica ediyorum.

Ben ilk çocuktan sonra spiral yaptırdım ve vücudum kaldırmadığı için çıkartırlar zorunda kaldım dayanamadım o ara da içime boşaldi bilerek ama ben salak bir kereden tutmaz herhalde deyip pesine düşmedim hamile oldugumı öğrenince de vazgeçemedim 😐
Bilerek yaptı bide öyle mi?
Eh be arkadaşım olan olmuş da bi ton korunma yöntemi var adam onda bile tembel ve sorumsuz davranmış

Konuyla çok alakasız ama ben sizin yorumlarınızı falan çok beğeniyorum. Eşinizle tanışma hikayeniz sitede var mı acaba?Okumak isterdim.
Konu sahibesi sana gelince Malesef tüm erkekler aynı değil.

Çok teşekkür ederim şımarttınız beni🌸
Sitede yoktur tanışma hikayemiz ama çoookkk uzun bir ömür diyebilirim❤️

Kime güvenip evlenmiş ömür boyu anne babası mı besleyecekti sizi ? Onlar ölünce ne olacaktı acaba? Kusura bakma da bu asalak kocayı çok aradın mı ya . Evlenmeden önce çalışıyor muydu

Daha neler gorucem.... nasil bir adam bu siz baba degil bi cocuk daha almissiniz. Kimseye demek istemiyorum burda bunu ama boşanin

Back
X