Ben eşimi binlerce kez reddettim ama o benden vazgeçmedi , severek evlendık sanırım, şuan 3 yaşında bir oğlumuz ve 7 aylik kızımız var. Eşimle ilk tartışmalarımız aılesının evındeyken başladı, o çalışmak istemiyordu ama ben utanıyorum ailesinin bize bakmasına. Sonra düşündümki belkı aılesı herşeyi yapıyor diye sorumluluk almak istemiyor. Aldım getirdim adamı Almanya ya. Burda ilk sene zor bela yarı zamanlı çalıştı, sonra 2 ay bir yerde çalıştı ve bir senedır çalışmıyor! kendımı mahvettım ama çalışmıyor( Almanya kıtkanaat geçirebileceğiniz sosyal bir yardım veriyor ve ev kıranızı ödüyor , oda sanırım bunun rahatlığıyla nede olsa karnım doyuyor muhabbetıne iyice saldı. Hadı onu geçtim evde bana adam akıllı yardım etmiyor, çocugu ayda bir kez dışarı çıkarsa amenna

zaten en büyük tartışmalarımız hep bundan yana. neyse biz psikologa gittik onda pek işe yaramadı, onu ordan psıkıyatrise gönderdıler, ona bir ilaç verdı kendını daha ıyı ve enerjik hissetsin diye, çünki onlara içimden bir şey yapmak gelmiyor demiş. Neyse ben ise hareketı , sosyaliği çok ama çok seven bir İnsanım. Koşu yürüyüş , yüzme vs. Adam zaten benı en başında böyle kandırdı, ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü. Ha birde sürekli oyun oynuyor , tv ,film... Bize ayıracak zamanı yok neredeyse hiç. Yinede ya sabır belkı düzelir diyorum bırakmak istemiyorum:/ çocukların babası sonucta djye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var...