- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Çık dışarda aran biraz. Hiç mi erkek yok?Iyi geceler arkadaslar. Hemen konuya gireyim. Ben yurd disinda kücük bi kasabada yasiyorum. 30 yasindayim. Bir temizlik firmasinda calisiyorum. Isim gücüm var azda olsa dilim var cok sukur. 7 seneden beri burdayim. Normal güzellikte bi insanim. Sikintim su . Sevmek sevilmek evime düzennime sahip olmak istiyorum evlenmek yani. Her biriniz yanlizligin tadini cikar hobi su bu sakin demeyin. Bu hayatta bu boslugu doldurcak hic bisi yok. Sahip olanlara sadece bakmak. Kisacasi olmuyo . Yapcak hic bisi yok. Bi sekilde mutlu edeyim kendimi ama nasil ? Genc yasta insanin herseyini yasamis hayatinin son demlerini yasiyan sadece yiyip icim yatan ninelee gibi olmasi ne aci. Yasanacak onca güzel seyler varken. Bu yanlizlik neden. Biktim bu mutsuzluktn. Not her konu actigimda profil ismime takip yorum yapim beni üzen arkadaslar yazmasin ltf. Profil ismim yalniz degil yanliz. Ve ben memnunum. Simdiden okuyup yorum yazan herkese tsk. Herkese hayirli geceler.
Ben de bekliyorum ama duydum ki beklemeyi bıraktığım anda gelecekmiş :)
O zaman napıyoruz beklemeyi bırakıyoruz :))
Valla Bu İşler Evlenmek İstiyorum Demekle Olmuyor Tabiii...
Herşey Kısmet,Vakti Gelince Rabbim Elbet Çıkartır Karşına,Ama Hayatını Evliliğe Endeksleme Bütün Dünyan Eşin Olamaz
Yalnızken de Hayatın Tadını Çıkarmak Gerek,Kaldı ki Yurtdışındasın Gezilecek Ortamlar,Arkadaşlarla Aktivite Yapmak,Kurslara Gitmek de Güzel
Peki ya nasibimde o gün hic yoksaKısmet..Nasibinle allahın dilediği bir gün buluşacaksın tek yapman gereken rabbine güvenmek
Çık dışarda aran biraz. Hiç mi erkek yok?
o zaman demekki rabbin seni çok seviyor ve seni imtihan ediyor eğer sabır ve tevekküle bu imtihanı kazanırsa belkide sonsuz cenneti kazanırsın bilemeyiz belkide öyle bi zamanda o insan karşına çıkacakki sende şaşacaksın..Peki ya nasibimde o gün hic yoksa
biz yurt disinda yasayanlarin maalesef bu yonden sansi yok
Turk sayisi az
Az oldugu gibi geri kafali cok
vs... vs..
Hangi ulkedesin?
o zaman demekki rabbin seni çok seviyor ve seni imtihan ediyor eğer sabır ve tevekküle bu imtihanı kazanırsa belkide sonsuz cenneti kazanırsın bilemeyiz belkide öyle bi zamanda o insan karşına çıkacakki sende şaşacaksın..
Bende Belcikadayim :)Belcika cnm
Limburg bölgesi.Bende Belcikadayim :)
Neresindesin.?
SenBende Belcikadayim :)
Neresindesin.?
Hasselte yakinmisin?Limburg bölgesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?