tüm ömrü yasamis nineler gibi :(

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Iyi geceler arkadaslar. Hemen konuya gireyim. Ben yurd disinda kücük bi kasabada yasiyorum. 30 yasindayim. Bir temizlik firmasinda calisiyorum. Isim gücüm var azda olsa dilim var cok sukur. 7 seneden beri burdayim. Normal güzellikte bi insanim. Sikintim su . Sevmek sevilmek evime düzennime sahip olmak istiyorum evlenmek yani. Her biriniz yanlizligin tadini cikar hobi su bu sakin demeyin. Bu hayatta bu boslugu doldurcak hic bisi yok. Sahip olanlara sadece bakmak. Kisacasi olmuyo . Yapcak hic bisi yok. Bi sekilde mutlu edeyim kendimi ama nasil ? Genc yasta insanin herseyini yasamis hayatinin son demlerini yasiyan sadece yiyip icim yatan ninelee gibi olmasi ne aci. Yasanacak onca güzel seyler varken. Bu yanlizlik neden. Biktim bu mutsuzluktn. Not her konu actigimda profil ismime takip yorum yapim beni üzen arkadaslar yazmasin ltf. Profil ismim yalniz degil yanliz. Ve ben memnunum. Simdiden okuyup yorum yazan herkese tsk. Herkese hayirli geceler.

Sizi prenses gibi hissettirecek bi erkek her anlamda çok iyi gelecektir tabii ki. Ama her şeyi ona endekslerseniz bu sefer de ilişkinizde bocalarsiniz. Dengeyi iyi ayarlayın

Çık dışarda aran biraz. Hiç mi erkek yok?

Kader kısmet. Senin kısmetinde kim bilir nerde bekliyor seni. Kaderin seni sen kaderini bulana kadar hayatın tadını çıkar.

Kısmet..Nasibinle allahın dilediği bir gün buluşacaksın tek yapman gereken rabbine güvenmek

Valla Bu İşler Evlenmek İstiyorum Demekle Olmuyor Tabiii...

Herşey Kısmet,Vakti Gelince Rabbim Elbet Çıkartır Karşına,Ama Hayatını Evliliğe Endeksleme Bütün Dünyan Eşin Olamaz

Yalnızken de Hayatın Tadını Çıkarmak Gerek,Kaldı ki Yurtdışındasın Gezilecek Ortamlar,Arkadaşlarla Aktivite Yapmak,Kurslara Gitmek de Güzel

Ben de bekliyorum ama duydum ki beklemeyi bıraktığım anda gelecekmiş :)
O zaman napıyoruz beklemeyi bırakıyoruz :))

Onuda yaptim evrenin sen bakarken soyunamiyorum demesi gibi bisi demisti bi arkadas. Biraktim hic düsünmedim gene olmadi. Bari en azindan düsüneyim hatta bisiler yapmaliyim. Ev is is ev olmuyl bu isler.

Ortam yok burda. Yurd disi ama yabanci cevrem cogunlukla. Yabanci bölgedeyiz. Túrkler uzak biraz

biz yurt disinda yasayanlarin maalesef bu yonden sansi yok
Turk sayisi az
Az oldugu gibi geri kafali cok
vs... vs..
Hangi ulkedesin?

Peki ya nasibimde o gün hic yoksa
o zaman demekki rabbin seni çok seviyor ve seni imtihan ediyor eğer sabır ve tevekküle bu imtihanı kazanırsa belkide sonsuz cenneti kazanırsın bilemeyiz belkide öyle bi zamanda o insan karşına çıkacakki sende şaşacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…