tüm ömrü yasamis nineler gibi :(

Dilim az demişsiniz. Oraya nasıl gittiniz peki?

Belçika zaten küçücük bir yer. Yaşıtınız bekar erkek sayısı bile ne kadardır ki, bir de bunun Türk'ü ya da müslümanı denk gelecek.

İlla Türk demiyorsanız, camilere falan gidin. Öyle yerlerde müslümanlar sosyalleşiyor. Ya da internetten evlilik sitelerine bakabilirsiniz, yine Belçika'da yaşayan biri tercihiniz olsun bu durumda.

Musluman sayisi cok ama kultur olarak cok farkli dusuyo ben bi muslumanla cikiyodum ailem asla olmaz dedi Turkmu bitti dedi
bitmis gibi geliyo bana

Musluman sayisi cok ama kultur olarak cok farkli dusuyo ben bi muslumanla cikiyodum ailem asla olmaz dedi Turkmu bitti dedi
bitmis gibi geliyo bana
Neden olmasın ya. Valla o burun kıvırdıkları Pakistanlılar bile bizim Türk erkeklerinden 10 kat centilmen.
Ben arkadaşlarım var öyle evli, eşleri yemek yapıyor, evde her işe yardımcı, hoş sohbet- güler yüz insanlar.
Tutup da TR'den damat ithal etmektense, sizinle aynı ülkeye alışmış, müslümanlara açık olun derim.

ben acigimda ailem kabul etmiyo maaalesef
bende Turkiyeden evlenmeyi kabul etmiyorum
evlenip getirecem dil ogrenecekde is bulacakda girecekde calisacakda arkasinda kostur dur artik

ben acigimda ailem kabul etmiyo maaalesef
bende Turkiyeden evlenmeyi kabul etmiyorum
evlenip getirecem dil ogrenecekde is bulacakda girecekde calisacakda arkasinda kostur dur artik
Kaç yaşındasınız? Ailenin de sizin yaşamınız üzerindeki söz hakkı bir yere kadar bence

27 yasindayim
bi kez evlendim ayrildim 1 cocugum var evim var devlet dairesinde calisiyorum
İlk eşiniz Türk değil miydi?
Neyse, sizi de sıkmayayım daha fazla sorularımla. Ama iyi tanıyın, tanışın; güven, sevgi ve saygı olduktan sonra uyruğu falan hikaye bence

Onuda yaptim evrenin sen bakarken soyunamiyorum demesi gibi bisi demisti bi arkadas. Biraktim hic düsünmedim gene olmadi. Bari en azindan düsüneyim hatta bisiler yapmaliyim. Ev is is ev olmuyl bu isler.
Benimde hayatım ev iş iş ev valla ben de sıkıldım

İlk eşiniz Türk değil miydi?
Neyse, sizi de sıkmayayım daha fazla sorularımla. Ama iyi tanıyın, tanışın; güven, sevgi ve saygı olduktan sonra uyruğu falan hikaye bence
Turkdu
sorun degil canim
ama o iliski biteli 1 yil olacak yakinda
annemgilin uygun gordugu 4kisiyle tanistim onlarda olmadi suan bostayim iyice daralmis cemberde koca ariyomus gibi hissediyorum buyuzden artik kimsede gozum kalmadi yaaa kimseye isinamiyorum sevemiyorum
yok o soyle yok bunda boyle derken ......

seni anlıyorum, benzer hisler içindeyim ben de. bekar olunca herkes gez toz falanca filanca etkinliğe git hayatın tadını çıkar diyor ama öyle değil işte. insan bazı şeyleri paylaşacağı o özel insanı arıyor. kalbinin birine ait olmasını istiyor, onda huzur bulmak istiyor. iki kişilik küçük tatlı bir dünya kurmak istiyor, sonra o dünyaya yeni üyeler getirmek.. ne diyeyim, benim de karşıma çıkmadı şöyle mert özü sözü bir bi adam.. var demek ki vakti.

Ben 21 yasindayim bu zamana kadar pek bisey yasamadim yani erkek tecrubem yok ama sana tavsiye vermek istiyorum. Nerede yasiyosun bilmiyorum ama turkiye de bile artik sosyal olmayan insanlar pek sevgili vs bulamiyo bence suan oldugundan cok daha sosyal olman lazim. Sosyallik illa cok para gerektiren bir sey degil hic mi paran yok? Cik 1-2 saat dolas oyle, arkadaslarinla cafelere git(tek de gidebilirsin) kasabada yasiyorum diyosun haftasonlari mutlaka sehire git mesela. Her disari ciktiginda giyin, suslen, makyaj yap, etrafa gulucukler sac, pozitif biri oldugun belli olsun. Evde durma kisacik bi vakit bulsan bile suslenip disari at kendini

Tanıyın derim ya kötü cıkarsa evlendikten sonra karsısınıza mutlaka birileri cıkar cıkan insanla acele etmeyin tanıdıktan sonra evlilik için rabbimde nasip ederse adım atarsınız ama bu yazıklarımı konundaki ricana istinaden yazdım bana kalırsa evlilik hemen düşşnmeyin oh miss gez toz arkadaslarınla takıl kazandıgın parayı özgürce harca gecim derdin kendin için olsun

Nasıl olmasını cennete sonsuz mutluluğumu,zamansız karşına çıkmasınımı

Cennette sonsuz mutluluk elbette ama sirf evlenmedim diye hak edecekmiyim tartisilir. Ama karsima cikmasini isterim. Herkez gibi benimde hakkim. Evim kendi kasik kendi catallarim. Kendi anahtarim kendi planlarim ( neden yanliz olayimki

Yas kac . Benim 30

Cennette sonsuz mutluluk elbette ama sirf evlenmedim diye hak edecekmiyim tartisilir. Ama karsima cikmasini isterim. Herkez gibi benimde hakkim. Evim kendi kasik kendi catallarim. Kendi anahtarim kendi planlarim ( neden yanliz olayimki
İnşallah olmazssın onu diyorum bende ya

Allah dilemezse ömür boyu kalırsın bir başına allah dilerse kismetin seni bulur Fizanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…