- Konu Sahibi yansimasal
-
bunu öğrendiğim iyi oldu böyle avutayım bari biraz kendimi
Ne gerek var böyle tantanalara? Tanışma yıl dönümü,çıkma yıl dönümü,nisan yıl dönümü,söz yıl dönümü,evlilik yıl dönümü he bir de doğum günleri ekleniyor...Adam hangi birini kutlasin? Siz hangi birini kutlayabileceksiniz? 30 sene evli kalın,2 sene sevgili olun toplam 32 yıl.Her yıl 6-7 defa sürpriz düşünmekten insan yorulur,insaf biraz.O önemsemiyorsa siz de önemsemeyin.Dünya yıkılmıyor ya.Bekara karı boşamasi kolay tabiB-) Ilişkiniz iyi gidiyorsa bunlar çerezler bence.Bırakın kutlamasin.Zorla olduktan sonra ne önemi var.Içten gelerek yapılmayan şey,zorla yapılandan her zaman daha değerlidir:)
Benim sevgilim de kova burcu o da odungillerden yani,pek süpriz yapmaz hazırlık yapmaz ama aklına esince hediye alır,bayramlarda alır,bu şekilde hediye almasını istemiyorum işte süpriz yapsın istiyorum romantik notlar yazsın,çiçeklerle bşyler yapsın filan ama nerdeee aklına gelmezzbazen gül alır onları biriktiririm:)zaten sevgililer gününü kutlamıyoruz ben de sevmiyorum kutlamayı ama doğum günlerine önem veriyorum,bu sene doğum günüm e bir hafta kala çok kötü kavga ettik ama barıştık o yüzden mi bilmiyorum ama bu sene doğum günümü sadece msj atarak kutladı ve aynı şehirdeyiz düşünebiliyomusunuz insan hiçbirşey yapmıyosa gelir sarılır öperek kutlar..
çok kırıldım hiç unutmycam bunu yüzüne vurcam hep..(
ne güzel yapmış ya tebrik ediyorum eşinisevgilimde mezuniyet elbisemde aynısını yaptı, beğendim ama çok pahalı diye vazgeçmiştim, tutturdu madem beğendin hemen ben alcam diye ama diyorum ya benimkinin özel günlere antipatisi var sanırım , özel günlerde adam hiç bişey yapmıyor
bence kafana çok takma azbuz iyiyse boşver dışarda bi bilsen daha odunlar var ve tam tersi çookk romantik olup aldatanlar....
tabiki öyle ama işte hayal kırıklığına uğradım biraz o sebeple kendisine sinirliyim biraz, çok şükür öyle büyük problemlerimiz yok ama insan daha da iyi olsun istiyor işte
Şimdik şöyle oluyor :
Kalkıp adama,ala ala bir pasta mı aldın dersen,ileride pastayı bile zor buluyorsun :)
Çünkü bir dahaki sefere yapacağı jestin,nasılsa değer görmeyeceği fikrine kapılıyor.
Yani eğer böyle adetleri,incelikleri olmayan bir erkek pasta almışsa...Bu senin için küçük,erkek için büyük bir adımdır.
Birşeyler yapmaya çalışıyor,memnun etmeye çabalıyordur.Zamanla farklı incelikler öğrenecektir.Desteklemek,pekiştirmek gerekir.
Aaa aşkım bana pasta mı aldın,ne kadar naziksin gibi :)
bence en çok sevdiği şeyleri yap yani mesleğiyle alakalı olabilir alacağınız şeler ben hep sıradışı süprizler yaptım anca öyle değişti
Şimdik şöyle oluyor :
Kalkıp adama,ala ala bir pasta mı aldın dersen,ileride pastayı bile zor buluyorsun :)
Çünkü bir dahaki sefere yapacağı jestin,nasılsa değer görmeyeceği fikrine kapılıyor.
Yani eğer böyle adetleri,incelikleri olmayan bir erkek pasta almışsa...Bu senin için küçük,erkek için büyük bir adımdır.
Birşeyler yapmaya çalışıyor,memnun etmeye çabalıyordur.Zamanla farklı incelikler öğrenecektir.Desteklemek,pekiştirmek gerekir.
Aaa aşkım bana pasta mı aldın,ne kadar naziksin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?