tüm özel günlerimiz özensiz geçiyor :(

ufak bişeyde yapsa çok mutlu ol boşver erkekler çok şey bekleyen kadınlardan çekinir unutmayın

evet normalde hiç bir şey yapmadığından küçük bir şey yapmasını bekliyorum zaten yapsın bişey yeterki herseye kafa yoruyo birazda buna yorsun

Bence biz kadınlar biraz fazla ince düşünüyoruz. Bekliyoruz ki erkekte öyle olsun ama işte o çok çok zor. Erkeklerin yaradılışındanmıdır nedir bilmem ama kadınlar kadar ince düşünemiyorlar. Hele öyle sürprizlermiş şaşırtmalı hediyelermiş çok zor. Eğer kabullenmezsen mutsuz olursun. Uyardığın zaman yapıyorsa da çok mutlu olmazsın emin ol. Tecrübeyle sabittir :) Ben dedim öyle yaptın moduna girersin o zamanda

aynen katılıyorummmm

o konuya bir bakayım canım sağol , benim sevgilim henüz odun kıvamında değil ama müdahale etmezsem pek yakında o kıvama gelcek

yok canım böyle bir sebepten ayrılmayı düşünmüyorum çünkü diğer olumlu yönleri daha baskın..

evet genel olarak mutluyuz canım ama özel günlerde beklenti içine giriyorum, kendimi biraz özel hissetmek istiyorum, karşı taraftan bu özeni görmeyince üzülüyorum :26:

evet genel olarak mutluyuz canım ama özel günlerde beklenti içine giriyorum, kendimi biraz özel hissetmek istiyorum, karşı taraftan bu özeni görmeyince üzülüyorum :26:

bence genel olarak mutluysan böyle şeyleride görmezlikten gel yoksa sende karşındaki de mutsuz olur boşver akışına bırak..

ewliliğimizin 3.cü senesinden sonra bizimde aynı durumda ama sıkıntı stres yapmıyorummm yapıpta kendimi niye üzeyim

hayal kırıklığına uğramamak için beklentiye girmeyin..adı üstünde süpriz şaşırtmak içindir beklentiler büyüdükçe süpriz anlamını yitirir,size çuvalla hediye alınsada beklediğiniz şey olmazsa vereceğiniz tepki aynı olacaktır..ayrıca yaşadığınız sevgiyi hediyeyle ölçmeyin.en önemli hediye mutlu olmayı başarabilmektir.

canım beklediğim şey hediye alması değil beni mutlu etmek için çabalaması..

canım benim BURDA KONU ERKEKLERİN NEDEN BİZLERE HEDİYE ALMADIĞI DEĞİL YADA HEDİYENİN BÜYÜKLÜĞÜ KÜÇÜKLÜĞÜ DEĞİL....ASIL KONU ODUN OLMALARI KÜÇÜKTE OLSA SÜPRİZ YAPMAMALARI BİRSÜRÜ ÖZEL GÜN VAR EN AZINDAN EN ÖNEMLİ OLAN İKİ TANESİNİ BİL OLSA HATIRLAMALARI....HEDİYE ALMASA BİLE EVDE ROMANTİK BİR YEMEK MUM IŞIGINDA ROMANTİKBİR MÜZİK....BUDUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…