Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

evet canım olmadı kasık ağrısı devam

bence yarın bi kan testi yaptır canım belkide hamilesindir belli mi olur ne zor dimi of offf ya negatif çıkarsa diye korkuyosun haklısın ama ilk denemenmiş canım ya takma o kadar ben ilk denememde hiç üzülmemiştim 2.sinde çok üzülmüştüm hatta bu ayda üzüldüm ama yapacak bişey de yok yani ne yapalım sıkma canını birinci de tutması zor gerçekten ama sen inşallah hamilesindir

bende en son dün adet olmam gerekiyodu ama canım bilmiyom cuma test yaptım negatifti bende adet olacakmışım gbi geliyor canım bir buçuk yıllık evliyiz ondan stres yapıyom hayırlısı ya kısmte bide belirtin varmı canım sende bence bugun yarın yaptır

bence sen hamilesin eşin kazanacak idaaayı

yok bende belirti falan adet zamanı da olmaz bende belirti goğüslerim falan hiç acımaz sadece adet olunca sancım olur o kadar kısmet herşey ben zannetmiyorum olsa çıkardı dünki testte boşverdim ben bu ayı eşimde beni avutuyo işte ne yapsın :))

Canım ben ilk kanı yumurtlamadan sonra 11. günde adetimin 22. gününde verdim. 14,75 çıktı. İkinci kanıda 7 eylülde adetimin 26. gününde verdim canım.

Canım bir topic daha var sende orayı takip ediyordun sanırım. Umutları eylüle kalmışlar topiği. Cuteheart diye bir arkadaş var orda. O da test yapmıştı çift çıktı, tekrar yaptı yine çift çıktı. Bi kaç gün sonra yaptı negatif çıktı seninki gibi. Şuan yine çift çıktı ve bebişini bekliyor inşAllah.

Onlarca test yapmak yerine ayarlasanda gidip bir kan versen bence çok daha güzel olabilir.

Bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı, normal gebelik testi yaptım pozitifi gördüm. En garantisi kan testi.

Kızlar Selam.

Beğen butonumuz gitmiş hiç hoşuma gitmedi bu durum. Telefondan girdiğim zaman hızlı cevap veremesemde en azından yazdıklarınızı beğenip takip ettiğimi belli ediyordum. Şimdi ben sizleri beğenemeyecekmiyim yani (

Yazılanları okuyorum, o an cevap veremesem de girdiğimde mutlak topluca cevap veriyorum. Es geçmemeye çalışıyorum umarım atladığım kimse olmuyordur.

Listemizi sürekli güncelliyorum, yeni gelen arkadaşları ekliyorum, adet olan arkadaşların yeni bat tarihlerini yazıyorum. Güncel olmayan bilgi varsa alıntı yaparak yazarsanız atlamadan mutlaka güncellerim.

En son cumartesi günü kan vermiştim 206,4 çıkmıştı hatırlıyorsanız. Bu cumartesi yani ayın 14üne randevu aldım. Kesemizi görmeye gideceğiz. Bakalım bebişimiz ne durumda.

Beklemenin ne kadar stresli bir süreç olduğunu çok çok iyi bildiğim için hep dualarımdasınız. Rabbim herkese tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah. Listemizde hepinizin adının yanında hamiş yazısını eklemekte bana nasip olsun inşAllah.

Kendinize çok çok iyi bakın canlarım.

Hoşgeldin canım. Ekledim senide listemize. Hayırlı olur inşAllah.
kızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım ve kasıklarımın yürürken sallandığını hissediorum bide ağrım var bu gün doktorumun ilişkiye girin dediği gün ve bu saate kadar battaniyenin altında ısınamadım ateşim 38 derece olmuş.bu yumurta çatladığı gün ateş yükselio die duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı

sercem acaba kimyasal gebelik mi geçirdin kimysal da değer yükseliyor sonra tekrar düşüyor bende öyle olmuştu o yüzden ilk başta tetstte görüyorsun sonra tekrar görmüyorsun

sağol senin kaçıncı denemen 82 lisin galiba bende 83 lüyüm ilk çocuk mu malesef benim ilk olacak olursa tabi Allah kısmet ederse..

kaçıncı derken canım çokuncu yani sayısını bilmiyorum
ben 9 senelik evliyim ve hiç hamilelik yaşamadım
evet 82 doğumluyum canım sen ne kadar zamandır evlisin

canım beğen butonu okuduğun msjın üzerine maus gelince çıkıyor ancak
var yani hala
güzel duaların için çok teşekkür ederiz canım
ben bu ay yine umutsuz gibiyim aslında gün aşırı birlikte olduk eşimle ama
adet olacakmışım gibi her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…