- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
ayy inşallah yemeği sen ısmarlamak durumunda kalırsın
inşallah canım da pek zannetmiyorum ben bi de diyorum test negatif geç döllenmedir o diyo allahım ya herşeyi de biliyo :)) günaydın bu arada
günaydın canım sanada günaydın
olmadın daha adet demi canım
günaydın kızlar yağmur ha yağdı ha yağacak iyiyim çok şükür çalışmaya çalışıyorum :) herkese iyi günler..
gunaydın canım kolay gelsin kaç gün geçti senin canım
evet canım olmadı kasık ağrısı devam
bence yarın bi kan testi yaptır canım belkide hamilesindir belli mi olur ne zor dimi of offf ya negatif çıkarsa diye korkuyosun haklısın ama ilk denemenmiş canım ya takma o kadar ben ilk denememde hiç üzülmemiştim 2.sinde çok üzülmüştüm hatta bu ayda üzüldüm ama yapacak bişey de yok yani ne yapalım sıkma canını birinci de tutması zor gerçekten ama sen inşallah hamilesindir
kız bişeyin geçtiği yok dün olmam gerekiyodu bekliyorum işte bugün yarın olurum zaten ben bu ay geç yumurtladığımın farkındayım :)
canım nasip olmuştur inşallah ne diyeyim hakkında hayrrlısı
bence sen hamilesin eşin kazanacak idaaayı
canım çooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim hadi hayırlı olsun inş.ben de test yaptım ama negatif tabikide bakalım ne olur 27 günde olurken 32 gün oldu hal yok biraz daha bekleyelim bakalım sen kaçıncı gününde veröiştin ilk kanı 2.yi kaçıncı günde verdin:26:
kız evli mutlu hamişşin sende ananmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun arkadaslarrrrrrrrr kervana katıldınız darısı tüm isteyenlereeeeeeeeeee
kızlar aranıza yei katıldım hamile olanların he inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar bizlerde en kısa zamanda pozitif sonuçları alırız.benide listeye eklerseniz sevinirim. bat 24 eylül
bu gunde test yaptim cikmadi silik cizgilerin ardindan neqatif cikti ilk idrarla yaptigim test icim oyle qaribki kan testi ariyorum buralarda birinin adresini verdiler bakalim esim goturucekmi yarin beni
nolur kan da geldim desin bebegimin haberini alayim Ya Mevlam..
kızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım ve kasıklarımın yürürken sallandığını hissediorum bide ağrım var bu gün doktorumun ilişkiye girin dediği gün ve bu saate kadar battaniyenin altında ısınamadım ateşim 38 derece olmuş.bu yumurta çatladığı gün ateş yükselio die duymuştum bu konuda bilgisi olan varmıHoşgeldin canım. Ekledim senide listemize. Hayırlı olur inşAllah.
sercem acaba kimyasal gebelik mi geçirdin kimysal da değer yükseliyor sonra tekrar düşüyor bende öyle olmuştu o yüzden ilk başta tetstte görüyorsun sonra tekrar görmüyorsunCanım bir topic daha var sende orayı takip ediyordun sanırım. Umutları eylüle kalmışlar topiği. Cuteheart diye bir arkadaş var orda. O da test yapmıştı çift çıktı, tekrar yaptı yine çift çıktı. Bi kaç gün sonra yaptı negatif çıktı seninki gibi. Şuan yine çift çıktı ve bebişini bekliyor inşAllah.
Onlarca test yapmak yerine ayarlasanda gidip bir kan versen bence çok daha güzel olabilir.
Bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı, normal gebelik testi yaptım pozitifi gördüm. En garantisi kan testi.
evet canım olmadı kasık ağrısı devam
sağol senin kaçıncı denemen 82 lisin galiba bende 83 lüyüm ilk çocuk mu malesef benim ilk olacak olursa tabi Allah kısmet ederse..
Kızlar Selam.
Beğen butonumuz gitmiş hiç hoşuma gitmedi bu durum. Telefondan girdiğim zaman hızlı cevap veremesemde en azından yazdıklarınızı beğenip takip ettiğimi belli ediyordum. Şimdi ben sizleri beğenemeyecekmiyim yani(
Yazılanları okuyorum, o an cevap veremesem de girdiğimde mutlak topluca cevap veriyorum. Es geçmemeye çalışıyorum umarım atladığım kimse olmuyordur.
Listemizi sürekli güncelliyorum, yeni gelen arkadaşları ekliyorum, adet olan arkadaşların yeni bat tarihlerini yazıyorum. Güncel olmayan bilgi varsa alıntı yaparak yazarsanız atlamadan mutlaka güncellerim.
En son cumartesi günü kan vermiştim 206,4 çıkmıştı hatırlıyorsanız. Bu cumartesi yani ayın 14üne randevu aldım. Kesemizi görmeye gideceğiz. Bakalım bebişimiz ne durumda.
Beklemenin ne kadar stresli bir süreç olduğunu çok çok iyi bildiğim için hep dualarımdasınız. Rabbim herkese tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah. Listemizde hepinizin adının yanında hamiş yazısını eklemekte bana nasip olsun inşAllah.
Kendinize çok çok iyi bakın canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?