Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

kızlar aranıza yei katıldım hamile olanların he inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar bizlerde en kısa zamanda pozitif sonuçları alırız.benide listeye eklerseniz sevinirim. bat 24 eylül

Canımmm çok sevindim. Bebişime bir kardeş daha geliyor desene :) Hadi biran önce kan testinide yaptırda sevincimiz katlansın.

bu gunde test yaptim cikmadi silik cizgilerin ardindan neqatif cikti ilk idrarla yaptigim test icim oyle qaribki kan testi ariyorum buralarda birinin adresini verdiler bakalim esim goturucekmi yarin beni
nolur kan da geldim desin bebegimin haberini alayim Ya Mevlam..

bende durum hoş değil malesef adet oldum 4 gün gecikmeli oldu bu ay dr umada ulaşamıyorm rabdevu alcam ama nasıl alacam bilmiyrmyeni bat 8 ekim

Canım bnde durum farklı malesef bnde prolaktin yuksek onu düşürmeye calışıyoruz. Bu ayda bosuna gecti başıma film cektırcegım için korunmak zorunda kaldım ama adetım olmama var daha adetım bıter bıtmez doktoruma gıdecem ve kontrol altına almasını istıyecem bu ay calışma yapacam inşllh :))

Cnm insallah en kisa zamanda gecer sorunlarin.allah yardimcin olsun senin ve hepimizin.

Cnm insallah en kisa zamanda gecer sorunlarin.allah yardimcin olsun senin ve hepimizin.

EBRULİMAVİ inşallah yüzümüz güler bende regl olmayı bekliyorum testim negatif çıktı ve bende hemen ovülasyon testi sipariş ettim bu ay da bununla denicem elimden geleni yapmaya çalışıyorum taktir Allah'ın..bu arada bu 4.denememdi sen ne zamandır deniyosun ögrenebilir mirim ?

Amin cnm insallah. Ben normalde 7.ayim felan ama hastalik ve ramazan ayini nedeniyle firem var bu yuzden 6 ay toplamda cok ugrastim diyebilirim. 2 ay ovu.testi kullandim olmadi.testlerle birlikte nerdeyse hergun iliski oldu bu ay es gectigim gun sayisi cok azdi ama yinede olmadi cnm.artik bu defa her 2 gunde bir deniycem.artik yapcak seylerde azaliyor takdir allahin.

peki canım doktora gittin mi hiç ben geçen ay gittim agrılarım oluyo yumurtlama zamanlarında korunmayı bıraktıgımdan beri iltihap var dedi ilaç kullandım azalmış dedi kist falan yok dedi ultrasonla baktı yumurtlama agrısı olabilir dedi bilmiyorum işte böyle aslında ben hemen hemen yumurtlama zamanlarımı tahmin edebiliyorum :)) mesela bu ay 29 uydu buyuk ihtimalle yine de ovu test aldım kendimi denicem bakalım tahminlerim dogrumu diye :)) canım bugun bi arkadaşla konustum dıs gebelik geçirdi uzme kendini sıkma sakın dedi olur insallah olmazsa da Allah'tan dedi yapacak bişey yok dedi aslında dogru biz ugraşıyoruz inşallah neticesini alırız sen regl oldun dimi canım insallah ben ve isteyen herkes hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz.

Evt cnm gittim doktora mart ayinda tahlil felan yapti alttan ustten bakti smear testi yapti hersey normal dedi folikasit verdi gonderdi.ama sanirim baska bir doktora gidicem belki baska bir ssorun vardr bakalim dicem 1 senedir olmuyo dicem gereken neyse yaptircaz artik

canim ben hamile deyilim qaliba aartik ardi ardina cikan silik cizgilerim cikmiyor belki 20 tane test yaptim cikmiyoor ne guzel adimin karsisinda simgeyi koymussun cok guzel durmus ama gelmiyor evladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…