- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Sirayi bozdum kizlar.hic yanilmadim keske yanilsaydim :-(
Canımmm çok sevindim. Bebişime bir kardeş daha geliyor desene :) Hadi biran önce kan testinide yaptırda sevincimiz katlansın.
bu gunde test yaptim cikmadi silik cizgilerin ardindan neqatif cikti ilk idrarla yaptigim test icim oyle qaribki kan testi ariyorum buralarda birinin adresini verdiler bakalim esim goturucekmi yarin beni
canım ciddimi ya çok sevindim hadi hayırlısı
canım ben şimdiye kadar çok defalar test yaptım hiç silik çizgi filan görmedim daha ki zaten hiç hamile kalmadım
demek istediğim kolay kolay çımıyor silikte olsa çizgi
sen yine kana baktır ama bence hamilesindir
ya da idrardn tekrar yap emin olmak için
Sağlık olsun, üzme canını beraber beklerız bır sonraki ayıı..
bende durum hoş değil malesef adet oldum 4 gün gecikmeli oldu bu aydr umada ulaşamıyorm rabdevu alcam ama nasıl alacam bilmiyrm yeni bat 8 ekim
Sende durum ne
Canım bnde durum farklı malesef bnde prolaktin yuksek onu düşürmeye calışıyoruz. Bu ayda bosuna gecti başıma film cektırcegım için korunmak zorunda kaldım ama adetım olmama var daha adetım bıter bıtmez doktoruma gıdecem ve kontrol altına almasını istıyecem bu ay calışma yapacam inşllh :))
Cnm insallah en kisa zamanda gecer sorunlarin.allah yardimcin olsun senin ve hepimizin.
Cnm insallah en kisa zamanda gecer sorunlarin.allah yardimcin olsun senin ve hepimizin.
EBRULİMAVİ inşallah yüzümüz güler bende regl olmayı bekliyorum testim negatif çıktı ve bende hemen ovülasyon testi sipariş ettim bu ay da bununla denicem elimden geleni yapmaya çalışıyorum taktir Allah'ın..bu arada bu 4.denememdi sen ne zamandır deniyosun ögrenebilir mirim ?
Amin cnm insallah. Ben normalde 7.ayim felan ama hastalik ve ramazan ayini nedeniyle firem var bu yuzden 6 ay toplamda cok ugrastim diyebilirim. 2 ay ovu.testi kullandim olmadi.testlerle birlikte nerdeyse hergun iliski oldu bu ay es gectigim gun sayisi cok azdi ama yinede olmadi cnm.artik bu defa her 2 gunde bir deniycem.artik yapcak seylerde azaliyor takdir allahin.
peki canım doktora gittin mi hiç ben geçen ay gittim agrılarım oluyo yumurtlama zamanlarında korunmayı bıraktıgımdan beri iltihap var dedi ilaç kullandım azalmış dedi kist falan yok dedi ultrasonla baktı yumurtlama agrısı olabilir dedi bilmiyorum işte böyle aslında ben hemen hemen yumurtlama zamanlarımı tahmin edebiliyorum :)) mesela bu ay 29 uydu buyuk ihtimalle yine de ovu test aldım kendimi denicem bakalım tahminlerim dogrumu diye :)) canım bugun bi arkadaşla konustum dıs gebelik geçirdi uzme kendini sıkma sakın dedi olur insallah olmazsa da Allah'tan dedi yapacak bişey yok dedi aslında dogru biz ugraşıyoruz inşallah neticesini alırız sen regl oldun dimi canım insallah ben ve isteyen herkes hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz.
canim ben hamile deyilim qalibaMerhaba Canlar...
Evlenmeden önce evliliği çok daha farklı planlayan bizler evlendikten sonra birçok sorunla karşılaşıp tökezlesekte yolumuza devam etmeyi hep başardık. Televizyonlardan izlediğimiz o pat diye hemen bir gecede oluveren Bebişler bizlere hiç denk gelmedi. Planlarmı yapmadık, Kürler mi denemedik, Ayakları dikip şekilden şekilemi girmedik... Ama ne yaptıysak bir türlü tutturamadık.Kimimiz benim gibi tutturdu belki ama sonrasında acı bir tecrübeyle meleklerine veda etti. Kürtajlar yaşadık, kistlerle boğuştuk, türlü türlü iğneler yiyip, ilaçlar içtik. Hep birşeyleri bekledik. Adetim gelse, adetim bitse yumurtlamam gelse, ilişki olsa, sonraki adet günü gelsede test yapsam diye sabırla bekledikte bekledik. Öyle süreçlerden geçtikki, ağladık üzüldük ama burada birbirimize hep destek olduk. Ağlayanla ağlayıp, gülenle gülmeyi daima bildik.Burada yine bir araya gelelim istedim. Yine birlikte konuşup tartışalım herşeyi, yine birlikte sevinelim güzel haberlerle istedim.
Hepiniz topiğime HOŞGELDİNİZ CANLAR...
Listedeki yerinizi almanız için Bir sonraki Adet (BAT) tarihlerinizi yazmanız yeterlidir.
KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ...
[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zbtzbt[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD]Rusya[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bahar3432[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebrulimavi[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssoydas[/TD]
[TD]Tekirdağ[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]qamse20[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcimesultan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESMERSIRINE[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaaaam[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]9 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masom1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]invoice[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lingen[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HICRAN4242[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]16 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikcicek[/TD]
[TD]Zonguldak[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taana[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice33[/TD]
[TD]Kahramanmaraş[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pufpuff[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Meçhul :))[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
adet oldum olcam bu kasık agrım bel agrım öldürdü beni bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?