Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Bencede olmayacaksiiin

Hakkaten olmayacaksın sen :)) kocama dedim test negatif dediki hasta oldun mu yok dedim sen bu ay kesin hamilesin dio tutturdu 3 gundur sen hamilesin ne dediysem ikna edemwedim hatta benimle iddiaya girdi eger regli olursam beni yemege götürecek hamileysem ben onu :)) komik ya yarın dedim sana mesaj atarım hasta oldum diye sende yemek için rezervasyonu yap:)

canım bi kan ver öyle konuşalım ya yoksa silik çıkması çok zor bence ama anlamadım
kan en iyi çözüm bi git bakalım haberini bekliyoruz

ayy inşallah yemeği sen ısmarlamak durumunda kalırsın

canim ben hamile deyilim qaliba aartik ardi ardina cikan silik cizgilerim cikmiyor belki 20 tane test yaptim cikmiyoor ne guzel adimin karsisinda simgeyi koymussun cok guzel durmus ama gelmiyor evladim

sercemmm canımmmmm bi gittt kan testii yaptırrr allah aşkınaaaa şunlarıı deneyene kadarrr çoktan kan yaptırıp sonucunu almıştınn bulsanıza eşinlee nasıl duuruyosunnn canımmm sen genede bi kan yaptırr çünkü idrarda silikk çıkmasıı bile mucizee hiç çıkmıyo normaldeee belkişde çok yenidirr dahaa değerinn çok düşüktürr canım gitt kan verrrrrrrrrrr

yok kızlar olacam yaaa belli yani sancılara bugun gece olmasa yarın hayırlısı aynı benim eşimmiş ama ben kuaföre gittim agdaya kız dediki bence adet olcaksın abla dedi o bile anladı

incim canim arkadasim bitanem evet esimi yarin bakalim yola getire bilicemmi birini buldum yapilan yer ama korkuyorum esim bekle gunun gecsin diyor
sol kasikimda agrilar batmalar basladi belim agriyor birde sanki yimek yiyemiyorum sanki midemde birseyler oluyor ama bugun10 tane test yaptim 1de de cikmadi bakalim sabah esim goturuse beni mutlaka yazicam sana

bende arkdaşa katııyo sercem yaptır

valla doğru söze ne denir canım ya yaptırsın artık

hadi bakalım canım güzel haberler bekliyoruz sizden

bende ne alakaysa sabah test yaptım sizden gaza geldim sanırım bazen çok erken adet oluyorum ben
bi deneyeyim şansımı dedim ama negatif tabii
çizginin ç si bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…