Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

kan tahlili yaptım canım negatiff belirsizlikten kurtuldum

üzüldüm doğrusu canım ya hayırlısı hakkında
şimdi sırada birdahaki aya bomba gibi hazırlanmak var
bende adet olacağım sanırım canım ya çok alıştım ben gerçi ama bu ay umutluydum
bugün günüm geçmedi ama idrardan test yaptım
negatif tabiiki

ayy esracım olma sana sevinelim ne olur allah gönlüne göre verir inşallah ama sen inşaalh hamiş kalırsın ekime katılmazsın

ayy esracım olma sana sevinelim ne olur allah gönlüne göre verir inşallah ama sen inşaalh hamiş kalırsın ekime katılmazsın

canım senelerdir nasip olmadı inşallah şimdi olur ne diyeyim ya
bir an umutlanıyorum ve sonra kaçıyor umudum yine bir anda
ne bileyim hayırlısı diliyorum ama çok istiyorum artık
sen kaç yaşındasın canım

85 dogumluyum canım ben o hiç belli olmaz kuzum tedavi süreci gecirmiştirsiniz doktor ne diyo esra özel olmassq sorabilirmiyim ama artık duama senide katacam arkadaşım 8 yıl az değil ama ümidini hiç kırma

Hızlı gebe kalmak için ne yapmalıyım?

Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
- Rahat olun, strese girmeyin. gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
- Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
- Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
- Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
- Günlük beslenmenize dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenin. Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen Madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol miktarda süt, süt ürünü ve yoğurt tüketin. Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın. Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin, östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
- Aşırı olmamak şartıyla hafif egsersiz yapın.
- Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın

85 dogumluyum canım ben o hiç belli olmaz kuzum tedavi süreci gecirmiştirsiniz doktor ne diyo esra özel olmassq sorabilirmiyim ama artık duama senide katacam arkadaşım 8 yıl az değil ama ümidini hiç kırma

canım 82 doğumluyum bende 8 değil 9 senelik evliyiz 1 hafta sonra 9 sene bitecek
canım doktora ben gittim bişey yok anne olabilirsin dedi
ama eşim gitmiyor canım ya
uzun mesele anlatması
yani bir sorun varsa bile bilmiyoruz nedir ne değildir
ümit her zaman var elbette canım Allah büyüktür

sıkma canını o zaman mevlam bir kabıma koymustur mutlaka

sağol canım ya bu bilgiler çok güzel
bende daha önce benzer şeyler okumuştum bir çoğunu uyguluyorum hatta

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

elbette canım şüphem yok ondanda işte evlatta dünya meyvası
çok merak ediyorum açıkçası anne olmak bana nasip olacakmı diye

inşallah canım olacak inşallahhhh Allah ım bu güzellikten mahrum etmesin bizleri inşallah bende regl oldum bu ay bitti kızlar umutlar ekime kaldı

inşallah canım olacak inşallahhhh Allah ım bu güzellikten mahrum etmesin bizleri inşallah bende regl oldum bu ay bitti kızlar umutlar ekime kaldı

canım sıkma canını belirsizlikten kurtulmuşun ekim bizim ayımız olsun ben hala adet olmadım hiç aksamazdı negatifte cıktı nie böle oldu anlamadım olsam önümüze bakarız zaman geçiyor

sağol canım ya bu bilgiler çok güzel
bende daha önce benzer şeyler okumuştum bir çoğunu uyguluyorum hatta
evet canım böle arastıracam bilgileri dualarda bulacam elimizden geleni yapalım

elbette canım şüphem yok ondanda işte evlatta dünya meyvası
çok merak ediyorum açıkçası anne olmak bana nasip olacakmı diye

hemde cok tatlı bir anne olcaksın inşallah

evet canım böle arastıracam bilgileri dualarda bulacam elimizden geleni yapalım

hemde cok tatlı bir anne olcaksın inşallah

haklısın canım madem dua edeceksim meryem suresini oku canım o zaman
bebeği olmayanlar hep bu duayı okur
ayrıca tv dede duydum nihat hatipoğlu tavsiye ediyordu bu sureyi bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…