- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Testin içinde adet döngüne göre testi kaçıncı günde yapmaya başlayacağın yazar canım. Ona göre yaparsın. Ovulasyon testi çift çıkıyor hep. Hergün yaptığında çizgiler arasındaki farkı daha iyi göreceksin. En koyu çıktığı gün 24 saat içinde yumurtluyorsun demek.
Bak benim testlerim bunlardı. 11. Gün en koyu olduğu gün.
Eki Görüntüle 800865
BU GÜN BİZİMKİDE GİTTİ YALNIZ SINIFA GİRDİ VS ARTIK BİZİ İSTEMİYORMUŞ SERVİSE SÖYLEYN BENİ ALSIN DİYOR (sevisler hafta başlayacak öğrenci taşımaya ) ALLAHIM ESİRGESİN ÇOK AKKLI BU ÇOCUKLAR
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
canım ben bu gün regl oldum listeye ekleyebilirsin yeni bat 12 ekim
Ayın 3 ünde kan verdim 14,72 çıktı. 7 sinde tekrar kan verdim 206,4 çıktı. Doktorum gayet iyi dedi. Cumartesiyi bekliyoruz.
Testin içinde adet döngüne göre testi kaçıncı günde yapmaya başlayacağın yazar canım. Ona göre yaparsın. Ovulasyon testi çift çıkıyor hep. Hergün yaptığında çizgiler arasındaki farkı daha iyi göreceksin. En koyu çıktığı gün 24 saat içinde yumurtluyorsun demek.
Eki Görüntüle 800865
sağol canım bu gerçekten çok açıklayıcı olmuşTestin içinde adet döngüne göre testi kaçıncı günde yapmaya başlayacağın yazar canım. Ona göre yaparsın. Ovulasyon testi çift çıkıyor hep. Hergün yaptığında çizgiler arasındaki farkı daha iyi göreceksin. En koyu çıktığı gün 24 saat içinde yumurtluyorsun demek.
Eki Görüntüle 800865
sağol canım bu gerçekten çok açıklayıcı olmuş) bende böyle gün gün takip edeyim bari anlaşılan çift çizgi her zaman var ben hamilelik testi gibi zannetmiştim :)
kız deme canım ya adetmi oldun
Yok canım gebelik testi gibi değil. Bunda ikinci çizgiyi görmek önemli değil. İkinci çizgiyi koyu görmek önemli.
Düzenli olarak takip ettiğinde aradaki farkı görüyorsun zaten.
En önemlisi testi hergün aynı saatte ve 4 saat sıvı almadan yapmak gerekiyor.
Gebelik testi gibi sabah ilk idrarla yapılmıyor.
Öğleden sonra 5 - 8 arası yapılması en iyi sonucu veriyor.
kızlar içimi dökmek için girdim offffffffffff çok sıkıntılıyım Allah'ım annemle konuştum az önce komşumuzun kızı yumurtalıklarından ameliyat olmuştu annesi belki hemen çocuğu olmaz diyodu kuran okutuyomuş yarın kız ilk aydan hamile kalmış 4 aylık hamile şu anda ve benden yaşça çok küçük güzel Allah'ım maşallah dedim allah kucağına inşallah sağlıkla almayı nasip etsin ama işte ne bileyim içim o kadar burkuldu ki bilmiyorum kızlar yaaa çok canım sıkıldı sadece annem sıkıntı etme diyo da ben yanarım yanarım da bir yıl niye korundum ona yanarım çok pişmanım yani kızlar kendime o kadar kızıyorum ki ve kız diyomuşki keşke 1 yıl sonra olsaydı kazayla hamile kalmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?