- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
slm kızlar ben hala adet olmadım ya korkmaya başladım adetimden 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hala adet olmadım stresten sanıırm
Sağolasın canım çok şükür iyiyim. Son adet tarihimde göre 4 hafta 3 günlük yani 5. haftamıza girmiş görünüyoruz ama doktorumuz ne diyecek bakalım. Cumartesiyi bekliyoruz. 1 güncük kaldı. Sen napıyosun. Senin bebiş kocaman oldu. Rahatsızlık felan varmı, bulantılar felan nasıl ?
daha 10 gün var adetime karnım deli gibi arıyor
bende aynı durumdayım dün geceden beri adet sancısı gibi gelip gidiyo agrı ama daha 10 gun falan var acaba nedendir ?
dün gece gittim serum bağladı gönderdi . bulantı ilacı dolu evde 70 tllik bile almıştım 10 adet var içinde
Bende henüz bişey yok canım. Daha haftaya felan başlar belki. Şuanlık bir sıkıntım yok çok şükür.
Kızlar hastaneden geldim az önce hormon testi istedim doktor bayan çok tatlıydı güzel güzel konuştu daha erken ama dedi testler için yapalım yinede dedi troid çok önemli dedi onlara falan bakalım dedi bi de eşin gittimi kontrole dedi yok dedim o da gelsin örnek versin mutlaka dedi konuştuk işte yarın yaptırıcam kızlar testi sabah aç karna vermem gerekiyomuş :)
slm kızlar ben hala adet olmadım ya korkmaya başladım adetimden 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hala adet olmadım stresten sanıırm
kızlar raporlu tüp bebek hakkı 3 çıkartılıyormuştorba yasanın içindeymiş tüp bebek maddesi:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: çok mutlu oldum bu yoldaki herkez adına
ciddimi canım hiç duymammıştım
çok sevindim hem kendi hemde arkadaşlarım adına
hiç bişey iyi gelmiyo malesef
ciddimi canım ya çok geçmiş olsun cidden
nane limon filan iyi gelirmi acaba diycem ama bu konudada hiç tecrübem yk ya:26::26::26:
Bugün ilk kontrolümüze gittik 4+2 günlük çıktı kesemiz. Herşey normal kese olması gereken yerde dedi. Bazı testler istedi.
15 Gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Eki Görüntüle 803195
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?