Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

slm kızlar ben hala adet olmadım ya korkmaya başladım adetimden 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hala adet olmadım stresten sanıırm

merhaba kızlar hamile sayımız 4 değilmiydi ya? bi ara girdiğimde öyle görmüştüm sanki şimdi 3 olmuş.Benim de eşim bugün doktora gitti pazartesi tahlil için çağırmış doktor.Bir görünsün istedim onda her şey normalse kendim özelde bir doktora muayene olmak istiyorum uzun uzun konuşmak sorabilmek için.

kızlar raporlu tüp bebek hakkı 3 çıkartılıyormuş torba yasanın içindeymiş tüp bebek maddesi:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: çok mutlu oldum bu yoldaki herkez adına

bulantılarım var tabi kız olmaz mi yemeklerden tiskiniyom kokusuna dayanamıyom halsizlikte var ama bi an oluyo çok yemek istiyom öle yani karışık bizde 8 haftamızı bitircez :)

canım aman ya iyiki doktorun iyiymiş oda çok önemli
nşallah hayırlı sonuçların çıkar

slm kızlar ben hala adet olmadım ya korkmaya başladım adetimden 1 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hala adet olmadım stresten sanıırm

canım ya bi kadın doğumcuya git sen
testler negtif ama ne bileyim yinede bebiş olabilirmi acaba
yada ne bileyim canım rahatsızlık filan olmasın git kesin bence merak ettim bende şimdi

ciddimi canım hiç duymammıştım
çok sevindim hem kendi hemde arkadaşlarım adına

Cnm bnm cok güzel haber, sorunsuz bır hamılelık ve saglıklı bir bebiş nasip etsin :) darısıda bızlere ve tüm isteyenlere :)

Ilac ıctıgım için adet dongum 27 ye düştü, en son adet eylulun 2 sinde bitti hanı bnde demiştim ya size filme cektırecem korunuyorum dıye 8 ınde de hastahaneye gıdıp yaptım yapacagımı gununde mı ertesi günmü hatırlamıyorum ama eşimle birlikte olduk ve bn hemen yataktan kalkmadımm zaten ertesı gun sol kasıgımda agrı hıssettım ve sizin bahsettıgınız akıntı oldu bnde( yumurtlama gunlerımı takıp etmıyorum hatta yumurtluyormuyum onuda bılmıyorum baktırmaya fırsatım olmadı daha) ama gununde degıl ertesi gün bırlıkte olduk şimdide 2 gundur o akıntı kesıkldi sizce tam zamanındamı bırlıkte olduk yanı heveslenıyım mi ki prolaktınm düşmüşse tutma ihtimali var mı? gerçi bu ay hıc beklımıyorum hatta ekımdekı bat tarıhımı yazdırmk ıstıyordum lısteye ama genede paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…