Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

evet ya bu annelik duygusunun üstüne pek fazla bir şey çıkamıyor

biz seninle aynı gün evlenmişizzz

evet canım yaş 36 mersinde yaşıyorum

canım sen daha çıtmışsınrabbim yüzlerimizi güldürsün inş

yok canım ya geçti bizden ne çıtırı
sadece biraz küçük evlendim ben canım
aramızda çok yok

eşim o saatte işe gidiyo bende uyuyamıyorum napim sizinle muhabbet edeyim bari dedim

hımmm anladım canım eşim gidince ben direk yatağa canım ya ayılamıyorum o saatte daha

selam kızlar ben de 28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ama son 6 aydır bebek planlamaya karar verdik.O zamana kadar ilaç ile korundum bıraktıktan sonra mart ve mayıs aylarında 2 kez kimyasal gebelik yaşadım Geçen aydan çok ümitliydim ama yine olmadı malesef.Bu ay 6. ayımız belki birbirimize uğurlu geliriz.Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum artık.Umarım Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder.Sanırım ilk gebeliklerde insan uzun süre bekleyince panik olmaya başlıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

yok yok çıtırsın kız bende geç evlendim canım :44::44::44::44::44::44::44:

Evet bu tek ılac dostınexmiş , bende 3gunde bır tam alıyorum ılacı 8 lı adetten 3 kutu bıttı sımdıde 4.cu kutumu aldım (allh esıne sıfa versınn saglıgına bır anonce kavusur ınsallh, allh nezamn uygun goruyorsa ovakıt verecektır hepımıze oyuzden sen esınle hayatın tadını cıkarmaya bak esını hemencecık ıylestır moralinlee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…