Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım her şey güzel olcak bu sefer inşşşş

bebeğini kaybetme sebebin neydi canım inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın. benimde iki kaybım var kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim

kızlarrr biliyorsunuz bu ay ovul. testi yaptım ve çift çizgiyi yakaladım.. Normalde hesap ettim salı gecesi adet olmam gerekiyordu olmadım, yani normal zamanından 2 gün geçti.. salı günü akşam çok hafif akıntıyla birlilte çok açık pembe-kahverengi akıntı geldi.. Hatta acaba hasta mı olacam dedim.. olmadım. Şu anda akıntıda yok denecek kadar az, sadece karnımın alt kısmında diğer aylardan faklı şekilde bir ağrı var. biraz göğüslerimde hassasiyet var.. sizce ne zaman test yapayım.. 1-2 gün bekleyeyim mi ? mesela pazar sabah yapsam testi ?

Canim o kadar beklemene bile gerek yok varsa cikar zaten

canım aynı şeyleri bende yaşamıştımilk bebeğim 9 haftalıkken kalp atışı olmadı ve düştü,sonrasında 2 yıla yakın zaman olmadı vee rabbim verecekya hiç beklenmedik bi zamanda tekrar hamile kaldım ama aynı senin gibi nasıl korkuyorum dr a gitmek istemyrmyine kalp atışı yok der diye ama 8 haftalıkken çağırdığında bi baktık güümm güüm kalp atışımız vartabi havalara uçtum ancak ondan sonra ben hamileyim diyebildim,o zamana kadar hiç inandırmadım kendimişimdi tabi oğlum 8 yaşındasende hiç telaşlanma rabbim ömür verdiys hepsini görürsün inş.kalp atışı, karnında tekmeler ve sonra kucağında olur inş.sen hep pozitif düşün oldumu:13:

bebeğini kaybetme sebebin neydi canım inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın. benimde iki kaybım var kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim

7. haftadayken kalp atışını duyduk. Ama bebeğimin gelişimi 6. haftada görünüyordu. 8. haftada tekrar gittim yine 6. haftada görünüyordu kalbide durmuştu. Kürtaj oldum. Ama sadece 1 kaybım olduğu için inceleme yapılmadı. Nedenini bilmiyoruz.

Tebrik ederim canimmm darisi bizlere :-D:-D

teşekkür ederim canım, Rabbim sizlere de nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım,kaç gün geçti adetin:26:değerin yüksek çünkü

canım normalde 19 u gibi olmam gerekiyordu.. internetten hesapladığıma göre 4 hafta 5 günlük şu anda..

doktora hafta içi gidecem, bakalım... Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:

O zaman bize tuyolarini ver bakalım neler yaptin bu ay

canım bnim yüreğini ferah tut
sağlam dur dua et
bende hepiniz için dua edeceğim
dikkat et kendine canım ve durduk yere evham yapma

O zaman bize tuyolarini ver bakalım neler yaptin bu ay

kilo verdim arkadaşlar çok kilo almıştım 5 kg verdim.. sağlıklı beslendim tatlıdan uzak durdum.. her gün 1 kuru incir yedim eşime de keçiboynuzu pekmezi ( harnup) yedirdim stres yapmamaya çalıştım ( ki çalışırken çok zor olsa da elimden geldiğince... ) bir de ovulasyon uyguladım canım..

maşallah canım
Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
darısı bize inş

inşallah canım, rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…