Tüm sorun bende mı? :(

melody1909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
14
0
36
İstanbul
Merhaba herkese..
Simdi size hem kendi icimde yaşadığım aynı zamanda erkek arkadasimla yaşadığım sorundan bahsedicem

Hepimizin iliskilsi vardirolmustur, benim erkek arkadasimla 1 senedir beraberligi var. Cok fazla kavga edip anlaşamayın bı cift değiliz ama aramız bı açıldı mı biraz zor barışıyoruz mesela o ufacık bı mevzudan 2 3 gun benimle konusmaz ve hep ben zorlarım konuşması icin dayanamıyorum Cunku o kadar ufak seylerden tatsizlikoluyoki ona bunu anlatincada sinirlendim hemen düzenlemem diyo ama ben herdefasinda aramızda soğukluk olmasın diye bocaliyorum sanki onla kavga edince benimle konuşmadığında dünya duruyor acaba bende böle tartışmalarda onun gibi uzak mı kalsam ona hic sesimi cikarmasam mı. Cunku bazen beni cok yordugunu dusunmeyebasladim. Birbirimize sevgimiz cok buyuk ve cok sadigiz o konuda bı sorun yok..

Bı sorunum daha var:
Mesela insanız degil mı herzaman birbirimizle süt liman olamayız veya hergün huzurumuz olmayabilir ben bunu bildigim halde ornegin erkek arkadasimin bazen bana karşı cooook daha düşünceli olurken bazen normal oluyo anlayamıyorum bunu dile getirdiğim zaman öle bise olmadıgını söylüyor bazen icim icimi yiyiyor ne oldu da benimle böyle konuşuyor acaba flan oluyorum ama sonra görüyorum ki benimle ilgili bı sıkıntı yokmuş kısacası Ben buluttan nem kapar oldum bu sorunu çözemiyorum kendimde psikolojik destek mı alsam sizce lütfen yardım ve desteklerinizi esirgemeyin teşekkürler...

sız anladıgım kadaryla erkek arkadasınıza kıyasla daha dengelı bır kısılıksınız ve ondakı bu dalgalanmları garıpsıyorsunuz ama unutmayın kı ınsanız hepımız her gun aynı modda olmayabılırız bıakın herhangı bır sucluluk duyacaksa sıze karsı olan davranıslarından kendısı duysun sucluluk duyması ıcın onu zorlamayın zamanla sızona oda sızın kırılganlıklarınıza alısacak ve bu sorun ortadan kendılıgınden kalkacaktır deneyın derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…