- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
-
Evet gizli sorunuda seni cok iyi taniyan birinin cevaplayamacagi bisey yapşifremi unuttuma tıklayıp, ilgili hesabın alternatif hesabını öğrenebilirsin.
örneğin gmail şifreni unutursan yeni şifreyi tanımladığın diğer bir hesaba göndertebiliyorsun ya.
belki birini biliyordu, diğerlerini de bu şekilde öğrendi.
ama yine de korkulur bundan ya
ama dogumgunu vs gibibirsey degildi canım sifrelerimSeni iyi taniyorsa zor bisey degil
canım beni hatırladın mı? konusmustuk yala soylemisti bana 6 yıl falan...Malum şahıs eşin miydi sevgilin miydi
Haberin yokken zaten şifreni bilip seni takip ediyomuş bence
Psikopat mı nedir güvenmiyo ama çaktırmadan dikizlemiş
tesekkur ederim, sanırım boyle yapacagım cunku yoruldum artıkhepsini birden haclemiş sanırım. nasıl yapılınır bilmiyorum ama işi bilen biri demek ki. o maili saklayıp savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. aklıma başka bişey gelmedi.
hic cevap vermemeyi dusunuyorum, daha once de kendimi oldurucem bilmem ne diye iletisim kurmaya calısmıstı hic hic donmedim geri tek birsey bile yazmadım.. bıraksın pesimi diyesert ve kesin bir dille uyarın gerekirse rahatsız ettiği için şikayet edeceğinizi belirtin
eskiyi de bilmiyordu ama..Eski şifrenizi biliyorsa değiştiriyor ki.
evet canım ben de oyle dusunuyorum.. hic cevap vermedim zaten simdiye kadar..Sakın iletişime geçmeyin
Sizden cevap alırsa hiç bırakmaz peşinizi.
hic cevap vermemeyi dusunuyorum, daha once de kendimi oldurucem bilmem ne diye iletisim kurmaya calısmıstı hic hic donmedim geri tek birsey bile yazmadım.. bıraksın pesimi diye
şifremi unuttuma tıklayıp, ilgili hesabın alternatif hesabını öğrenebilirsin.
örneğin gmail şifreni unutursan yeni şifreyi tanımladığın diğer bir hesaba göndertebiliyorsun ya.
belki birini biliyordu, diğerlerini de bu şekilde öğrendi.
ama yine de korkulur bundan ya
Evet gizli sorunuda seni cok iyi taniyan birinin cevaplayamacagi bisey yap
Yok su acidan dedim. Sifremi unuttum dedikten sonra gizli sorumu cevapla der. Adin soyadin dogum tarihin en son mesaj icerigin kimden gelmis olabilcegi boyle ufak ufak tahmin gerektiren sorula en yakin arkadasin eski sevgilin vs cevaplayabilcegi seyler. Bu yuzden gizli sorunu bir kontrol et bilebilcegi biseydir diye dusunuyorumama dogumgunu vs gibibirsey degildi canım sifrelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?