tüm sosyal medya şifrelerimi değiştirdi

Zaten sessiz kalacağını bildiği için coştukça coşuyor.Dersini alması lazım.
Unutmayın her insanın zayıf noktası vardır.

dusunuyorum ama daha cok hırslanıp baska seyler yapar diye de korkuyorum

haklısınız o da olabilir
ama şikayet onun siciline etki edeceği için korkutmak da lazım
bir sonraki hareketini bekleyin
bir de bunları aileniz biliyor değil mi
bilmiyorlarsa anlatın

Kapı dışarı çıkmana izin vermezdi sanırım, saplantılı bi tip
Artık ayrılmışsınız tişörtü kime niye aldığını ne yapacak, deli işte
Her yerde aynı şifreyi mi kullanıyordun hepsi farklı da yine mi buldu ?

Sizi az bucuk taniyorsa sifreleriniz de kolaysa bulabilir. Ben eski erkek arkadasimin msn sifresini bulmustum. Daha dogrusu sifreyi unuttum kismindan gizli soru var ya onu bilmistim.

-En sevdiginiz hayvan
+wolfrog

Zaten sessiz kalacağını bildiği için coştukça coşuyor.Dersini alması lazım.
Unutmayın her insanın zayıf noktası vardır.
ben su moddayım aylardır.. bulasmayayım ses etmeyeyim boyle boyle defolur gider basımdan ...ama devam ediyor ettikce ediyor

haklısınız o da olabilir
ama şikayet onun siciline etki edeceği için korkutmak da lazım
bir sonraki hareketini bekleyin
bir de bunları aileniz biliyor değil mi
bilmiyorlarsa anlatın
bilmiyorlardı... ama bugun konuyu acmayı dusunuyorum.. cunku ne zaman ne olacagını bilemiyorum Allah korusun.. herseyi bilmeleri gerek.. ben uzulmesinler sıkılmasınlar diye dusunuyordum ondan bahsetmemistim hic.

O da diyordur ki " durmadan press yapayım eninde sonunda geri döner ,pes eder"...

Savcılığa bildirin.

hepsi aynı sifreydi canım.. ama tahmin edilebilecek birsey degildi anlamsız harf sayı isaretlerden olusuyordu

Sizi az bucuk taniyorsa sifreleriniz de kolaysa bulabilir. Ben eski erkek arkadasimin msn sifresini bulmustum. Daha dogrusu sifreyi unuttum kismindan gizli soru var ya onu bilmistim.

-En sevdiginiz hayvan
+wolfrog
sanırım gizli sorudan buldu canım zaten..sifrem tahmin edilebilecek birsey degildi

hepsi aynı sifreydi canım.. ama tahmin edilebilecek birsey degildi anlamsız harf sayı isaretlerden olusuyordu
Çok anlamam ama burdaki konularda duydum
Senin telefonunu çaktırmadan alıp chroma bilmem ne ekleyince seni takip edebiliyodu sanırım
Bilen biri aydınlatsın

bilmiyorlardı... ama bugun konuyu acmayı dusunuyorum.. cunku ne zaman ne olacagını bilemiyorum Allah korusun.. herseyi bilmeleri gerek.. ben uzulmesinler sıkılmasınlar diye dusunuyordum ondan bahsetmemistim hic.

kesinlikle anlatın

yazıldı mı bilmiyorum.

facebook için farklı tarayıcılardan giriş yapıldığında kod iste özelliği var.

cep telefonuna bir kod geliyor. bu sayede farklı bir yerden giriş yapılmaya çalışıldığını anlarsın.

cok tesekkur ederim, evet mail hesaplarımda da sifre degisikliginde mesaj ile uyarma ozelligi vardı zaten msj geld, sifre degistirdiniz diye o sayede farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…