- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
-
dusunuyorum ama daha cok hırslanıp baska seyler yapar diye de korkuyorumbence sessiz kalmayın
şikayet edin
iş icin kullanıyorum ne yazıkki..Başka bir mail adresi alamıyormusunuz .Hesaplarınız için .
dusunuyorum ama daha cok hırslanıp baska seyler yapar diye de korkuyorum
Kapı dışarı çıkmana izin vermezdi sanırım, saplantılı bi tipgizli sorunun yanıtlarını falan mı tahmin etti ne yaptı bilmiyorum ama delirecegim artık..
bir de mesaj atmıs bir tişort almıstım niye aldın kime aldın bilmem ne diye..
ya hayat arkadası olsaydım Allahım nasıl bir ömrüm olurdu cok sükür...
ben su moddayım aylardır.. bulasmayayım ses etmeyeyim boyle boyle defolur gider basımdan ...ama devam ediyor ettikce ediyorZaten sessiz kalacağını bildiği için coştukça coşuyor.Dersini alması lazım.
Unutmayın her insanın zayıf noktası vardır.
bilmiyorlardı... ama bugun konuyu acmayı dusunuyorum.. cunku ne zaman ne olacagını bilemiyorum Allah korusun.. herseyi bilmeleri gerek.. ben uzulmesinler sıkılmasınlar diye dusunuyordum ondan bahsetmemistim hic.haklısınız o da olabilir
ama şikayet onun siciline etki edeceği için korkutmak da lazım
bir sonraki hareketini bekleyin
bir de bunları aileniz biliyor değil mi
bilmiyorlarsa anlatın
Kapı dışarı çıkmana izin vermezdi sanırım, saplantılı bi tip
Artık ayrılmışsınız tişörtü kime niye aldığını ne yapacak, deli işte
Her yerde aynı şifreyi mi kullanıyordun hepsi farklı da yine mi buldu ?
sanırım gizli sorudan buldu canım zaten..sifrem tahmin edilebilecek birsey degildiSizi az bucuk taniyorsa sifreleriniz de kolaysa bulabilir. Ben eski erkek arkadasimin msn sifresini bulmustum. Daha dogrusu sifreyi unuttum kismindan gizli soru var ya onu bilmistim.
-En sevdiginiz hayvan
+wolfrog
Çok anlamam ama burdaki konularda duydumhepsi aynı sifreydi canım.. ama tahmin edilebilecek birsey degildi anlamsız harf sayı isaretlerden olusuyordu
bilmiyorlardı... ama bugun konuyu acmayı dusunuyorum.. cunku ne zaman ne olacagını bilemiyorum Allah korusun.. herseyi bilmeleri gerek.. ben uzulmesinler sıkılmasınlar diye dusunuyordum ondan bahsetmemistim hic.
ailemle paylasacagım bugün..ben mucadele edemeyecegim artıkO da diyordur ki " durmadan press yapayım eninde sonunda geri döner ,pes eder"...
Savcılığa bildirin.
En doğrusu.ailemle paylasacagım bugün..ben mucadele edemeyecegim artık
gizli sorumu tahmin ederek degistirmistir diye dusunuyorum canım..Çok anlamam ama burdaki konularda duydum
Senin telefonunu çaktırmadan alıp chroma bilmem ne ekleyince seni takip edebiliyodu sanırım
Bilen biri aydınlatsın
simdiye kadar onları uzmemek sıkmamak icin paylasmamıstım ama ben bunu tek basıma kaldıramayacagımEn doğrusu.
cok tesekkur ederim, evet mail hesaplarımda da sifre degisikliginde mesaj ile uyarma ozelligi vardı zaten msj geld, sifre degistirdiniz diye o sayede farkettim.yazıldı mı bilmiyorum.
facebook için farklı tarayıcılardan giriş yapıldığında kod iste özelliği var.
cep telefonuna bir kod geliyor. bu sayede farklı bir yerden giriş yapılmaya çalışıldığını anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?