- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
-
cok tesekkur ederim..bunu biliyordum isyeri bilgisayarımı kullanıyorum ve bu da zaten ayda bir bu tarz casus yazılımlara karsı kontrol ediliyor..boyle birsey oldugunu sanmıyorum ama gizli soru ve cevap durumu olabilir haklısınız..onları degistirmeliyim.Bilgisayarınıza sizin haberimiz olmadan KEYLOGGER programı kurmuş olabilir.Birçok KEYLOGGER programlarını en sıkı güvenlik programları bile görmez ve o arka planda çalışmaya devam eder.Şifrelerinizi,sosyal medya hareketlerinizi, konuşmalarımız,anlık ekran görüntüsü vs şekillerde takip ediyordur.
Eğer bu programı temizleyemem diyorsanız işin ehli bir bilgisayarcıya format attırıp temizletin.
Bilgisayarınıza güncel ve güçlü bir güvenlik yazılımı kurun.
E posta hesaplarınızın güvenlik ayarlarını değiştirin. Şifre için hangi telefon numarası geçerliyse güvenlik ayarlarından bunu değiştirin/geçici olarak yeni bir faturasız hat kullananilirsiniz.
Gizli sorunuzun cevabını değiştirin.Cevap alakasız harf ve rakamlardan oluşursa ve içerisinde (*#@%) vb gibi karakterler olursa tahmin edilmesi zorlaşır.
Sosyal medya hesaplarınızın güvenlik ayarlarını gözden geçirin.
benim de tek korkum daha da ilerletmesi bu davranıslarını..korkuyorum inanın artık normal bir hayat surmek istiyorum..ben böyle takıntılı eski sevgililerden çok tedirgin oluyorum
her şeyi yapabilirler gibi geliyor
bence kesin kararlı olduğunuzu bilmeli bir de bu insan hukuk okuyordu değil mi bu yaptıgının suç olduğunu da bilmiyor mu sanki
evet bu konuda haklısınız simdi gizli soru ve cevaplarımı degistiriyorum. cok tesekkur ederimYok su acidan dedim. Sifremi unuttum dedikten sonra gizli sorumu cevapla der. Adin soyadin dogum tarihin en son mesaj icerigin kimden gelmis olabilcegi boyle ufak ufak tahmin gerektiren sorula en yakin arkadasin eski sevgilin vs cevaplayabilcegi seyler. Bu yuzden gizli sorunu bir kontrol et bilebilcegi biseydir diye dusunuyorum
Konuna baktım tırsmıştım ve yüzüğü beklediğini söylemiştimcanım beni hatırladın mı? konusmustuk yala soylemisti bana 6 yıl falan...
sifremi bilmiyordu, bilecegi tahmin edebilecegi birsey de degildi..
farklı sehirlerdeyiz , hemen hemen her gun arıyor ve mesaj atıyor rahatsız edici..size neler yapıyor başka?belki biraz anlatırsanız ona göre bizde fikir yürütebiliriz.
takip etme,tehdit vs var mı?
o zaman da konusmustuk seninle.. o kadar haklısın ki .. ben de farkettim ve hayatımdan cıkardım ama direniyor ugrastırıyor hala...Konuna baktım tırsmıştım ve yüzüğü beklediğini söylemiştim
Tırsmakta haksız sayılmam, hacker filan mı peki nasıl tahmin bile edemezken herşeye ulaştı
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ya bunla evli olsaydın, insanın gözüne uyku girmez
Herkes ayrılır ama seri katil gibi sinsi sinsi milletin şifrelerini didiklemez arkadan işler çevirmezo zaman da konusmustuk seninle.. o kadar haklısın ki .. ben de farkettim ve hayatımdan cıkardım ama direniyor ugrastırıyor hala...
sanırım gizli soru cevaplarımı tahmin etti kac yıldır beni tanıyor cunku..
biliyor musun ben de hergun sukrediyorum Allahım beni kurtardı...cok sukur daha da ilerlemeden bunlar oldu da kurtuldum
tesekkur ederim canım..alısverıs sitelerinden neler aldıgımı bile didiklemis biliyor musun...Herkes ayrılır ama seri katil gibi sinsi sinsi milletin şifrelerini didiklemez arkadan işler çevirmez
Ararsın diye yaptım demesi de hiç inandırıcı değil
Bol bol sadaka ver kurtulduğun için, psikolojik sorunlu bence
Tam psikopattesekkur ederim canım..alısverıs sitelerinden neler aldıgımı bile didiklemis biliyor musun...
veriyorum Allah kabul etsin.. dua etmeden de cıkmıyorum..
EvetTişört alışverişinizi E posta hesabınızı takip ettiği için öğrendiği kesin.
Sizi saplantı haline getirmiş gibi.Aslında böyle insanlar için asıl acı veren şey reddedilmek.
Yani egosu yüksek olduğu için bir insanı huzursuz ettiğini bile düşünemiyor.
Güzel kardeşim.Sen o E posta hesaplarını da bence kapat yenilerini al.Eğer iş epostası kullanıyorsan onun güvenliğini arttır.
Sosyal medya hesabında bir süre hiçbirşey paylaşma.Seni ekleyen kişilere dikkat et.Herhangi birini, samimi bir arkadaşını filan taklit ederek hesap açıp ekleyip taciz edebilir.
Son olarak bence telefon numaranı değiştir. Konuyu ailenle konuştun mu bilmiyorum ama konuşmadıysan gizleme anlat.
Dışarıda geç saatlerde yalnız olma. Hep yanında birileri olsun.Nerde olduğundan kimle olduğundan birilerinin her zaman haberi olsun.
Ayrıca böylelerinin cami tatlı olur.İntihar fln da etmez.Bu klasik bir numara.
farklı sehirlerdeyiz , hemen hemen her gun arıyor ve mesaj atıyor rahatsız edici..
numarasını engellesem de msj atabiliyor bu engellenmiyormus..operator ile de konustum..
msjda cevap vermezsem sacma sapan seylerle teshdit ediyor yok kendine birsey yaparmıs falan... kardesimi tehdit ediyor ablan bana niye cevap vermiyor falan diye o da engelledi..
baska ne yaptıgını bilmiyorum ama mesela gecenlerde bir alısvers sitesinden erkek tişortu almıstım erkek kardesime, o alısverisi bulmus onu kime aldın falan diye sacma sapan seyler yazmıs...meger o sifremi de kırmıs.. anlayacagınız manyak ne yapacagını kestiremiyorum..
Tam psikopat
Ordan ne bulacağını sanıyosa
Her çeşit insan var, böyleleri yüzünden insanlar birbirinden soğuyor
Selam veresin gelmiyor, eski komşuluklar kurulmuyor vs.
Bunla komşu bile olunmaması lazım zaten sen az kala hayat arkadaşı oluyordun ki direkten döndün şükür
6 yıl önceki yalanında afallamıştım kimisi söyleyememiştir dese de, küt yüzük takılınca söylemesi bana planlı gelmişti ondan ürkmüştüm kimbilir daha sen saf samimi duygular beslerken senin şifrelerini nasıl ele geçirdi
Tişört alışverişinizi E posta hesabınızı takip ettiği için öğrendiği kesin.
Sizi saplantı haline getirmiş gibi.Aslında böyle insanlar için asıl acı veren şey reddedilmek.
Yani egosu yüksek olduğu için bir insanı huzursuz ettiğini bile düşünemiyor.
Güzel kardeşim.Sen o E posta hesaplarını da bence kapat yenilerini al.Eğer iş epostası kullanıyorsan onun güvenliğini arttır.
Sosyal medya hesabında bir süre hiçbirşey paylaşma.Seni ekleyen kişilere dikkat et.Herhangi birini, samimi bir arkadaşını filan taklit ederek hesap açıp ekleyip taciz edebilir.
Son olarak bence telefon numaranı değiştir. Konuyu ailenle konuştun mu bilmiyorum ama konuşmadıysan gizleme anlat.
Dışarıda geç saatlerde yalnız olma. Hep yanında birileri olsun.Nerde olduğundan kimle olduğundan birilerinin her zaman haberi olsun.
Ayrıca böylelerinin cami tatlı olur.İntihar fln da etmez.Bu klasik bir numara.
hic cevap vermiyorum canım zaten sessiz kalıyorum..Ben böyle saplantılı kişilerden korkuyorum. Cevap verme ona daha çok tahrik edersin. En iyisi sessiz kalmak. Hatta bir süre sosyal medya hesaplarını kullanmasan iyi olur. Kapat gitsin hepsini. Benim de başımda vardı böyle biri en son seni vururuma kadar getirmişti olayı. Tamamen ortadan kayboldum, hattımı değiştim, tüm kullandığım hesapları sildim pes etmişti en sonunda.
onu da dusundum ama korkuyorum ya daha cok hırslanırda birsey yaparsa bana ya da aileme..inanın napacagımı bilmiyorumGüzel kardeşim olmadı ver savcılığa zaten hukuk okuyormuş. sicili bi b*klansın deyyusun. Aklı başına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?