Tüm tadilatı boşa yaptık sanki.

Ben aldım merak etmeyin korkuyorlar sesinden o çalışırken hepsi çil yavrusu gibi dağılıyor. Beş kediniz mi var ne güzel maşallah Allah bebişinizle ve kedilerle huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah

Valla zaten konu açtım pişman oldum kendimi ihanet etmiş gibi hissettim evlatlarıma

Benim var pek umursamıyor açıkçası

Ben aldım merak etmeyin korkuyorlar sesinden o çalışırken hepsi çil yavrusu gibi dağılıyor. Beş kediniz mi var ne güzel maşallah Allah bebişinizle ve kedilerle huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
Ayy çok teşekkür ederim cevap için inşallah bizimkilerde rahat bırakır da ev biraz temizlik görür Güzel temenniniz içinde ayrıca teşekkürler alıştırma süreci biraz gözümü korkutuyor ama amin inşallah

Benim kedi robottan korkuyor , eğer bu konudaki gibi kediniz yoksa robota zarar vermez

Tavsiyede bulunamadim ama içine canavar kaçmış sanki
Benim kızımın tek yaramazligi koltuk arkasında tirnak torpulemek , o koltuğu da ona hediye ettik zaten ama başka hiçbir şeye zarar vermez

Büyük kedim dişi gram zararı yok, küçükken de yoktu. Yeni dişi yavrumuz adeta bir roket veterinerimiz diyo ki veriyosun buna vitaminleri sonra azıyor böyle. Cins de önemli ama bizim canavar calicio

benimde bir kedim ve bir robotum var. ilk geldiğinde çok merak edip peşinden hep odaları gezdi, şimdi yanından geçse dönüp bakmıyor zarar vereceğini hiç sanmıyorum

konu sahibi, ahşapların üzerine şeffaf örtü kestirin derim, o zaman sadece ona zarar verirler.. benim kedimde tülleri yırttı ona çözüm bulamadım.. canı sağolsun artık.

Hayvanları severim demediniz , hayvanlı ev sevmem hayvanlı eve gitmem dediniz ..

Benim var. Zarar vermiyorlar.

Bende evde 1 yıl kedi baktım sonra kaçtı gitti bulamadım
Ben kedimin tırnaklarını her hafta keserdim her pazar yıkardım pazartesi okula başlayacak çocuk gibi bakardım

Merhaba biz tüm evi ikeadan döşedik bizim evimiz de 6 kocaman köpek var 7 odalı bir evde yaşıyoruz beni delirtiyorlar yine de :))) çözümü şöyle bulduk kılıfı değiştirilen ikea koltuk aldık masa sehpa gibi şeyler masif ahşap çizildikçe bir ilacı var onu sürüyoruz ama başa çıkamadığımız şeyler oluyor geçen gün bahçede kedi görüp cama atlamışlar tülü yırtmışlar baştan tül yaptırıcam maalesef tam anlamıyla bir çözümü yok büyümeyen çocuk bunlar :)

Valla tek kedim var 4 yıl önce değiştirdim eşyalarımı ne tül kaldı ne halı ne koltuk..çok seviyor yırtmayı edepsiz..
Eşimle canı sağolsun deyip gülüyoruz sağlıklı olsunda yaramaz olsun önemli değil gerisi modundayız

Bu saatte uyanma sebebim
Geceleri uyutuyorsa öpün başınıza koyun.
Her gece bu saatlerde gelip yalamaya başlıyor, o şekilde uyanmazsam ısırıyor uyandırana kadar. Uyandırma sebebi de okşanmak istemesi.
Hanfendinin kafasını, karnını vs.okşayıp uyutuyorum, birdaha da uykuya dalamıyorum
Bu arada gündüz hiç dokundurmaz kendisine, yabaninin önde gideni normalde. Gece sıkılıyor mu nedir anlamadım.
Bir gece uyandırmasın diye yatak odasının kapısını kapatarak uyudum, delirdi, kapıyı parçaladı açana kadar
Bizleri onlara hizmet etmek için yaratılmış sanıyorlar herhalde

Mobilyaları alırken kumaşları kedimiz için özel istedik(Doğtaş mobilya). Kumaşın adını hatırlamıyorum ancak yırtamıyor patileri kayıyor kumaştan. Masaların ve sehpaların üzerine şeffaf masa örtüsü kestirdik cam kalınlığında. Ama elbetteki evdeki her şeyi ilk günki gibi korumak çok da mümkün değil. Yırtılan çizilen yerler illa ki oluyor.

fikriniz yok tavsiye veremiyorsunuz ama zikriniz çok.
yazdığınızın kime ne faydası dokundu.
evcil sahipleri olarak, sevip sevmediğiniz umrumda bile değil. zaten bu kafadakileri evime sokmuyorum.
"akli yok napsin o bu kadar biliyor o da haklı" diye lütuf buyuruyorsunuz ya, yanlış biliyorsunuz, gayet de akıllılar, her söyleneni anlıyorlar sadece konuşamıyorlar.
kedi kediliğini yapar, kuş kuşluğunu, insan insanlığını; buna da karışmayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…